Facebook Okey Uygulamasını Gömcürdüm :)
-
Arkadaşlar şuan itibariyle facebook okey uygulamasını hackledim.şuan türkiyede kimse okeye giremiyo ve oynayamıyo taki ben spamı kesene kadar :)
bi siktir git demeden önce yöntemi anlatam
önce facebooktaki okey uygulamasının asıl kaynağını buldum oda falanca sitenin falanca yerinde( şuan puanlarla oynadım için veremicem :D )
swf dosyasını indirdim ve fla ya geri çevirdim sourcadaki bütün action kodları okudum :)
sonunda face ile appcation arasındaki veri bağlantılarının oldu bölümü buldum burdan id çeken kısmı denyo ile spamladım
sonuc okey pert :D hatta farklı zamanlarda spamladımki işe yarıcak mı de ki işe yarıyo :)
Anlamadınız bi yer warsa sorun cidden sallamıyorum :)
sırada poker war :P
-
Data'lar şifrelenmeden iletiliyosa puanını arttıraydın sadece,milletin oyun zevkini niye piç edion.Ben oynamıom zerre umrumda da değil gerçi :d.
-
pşth :D
yasin durmu
okeydeki nick yasin :D
şuna 10k puan ekleyebilcen mi sana zahmet .D
-
biraz daha action script bilsem hızlı olcakta hiç bilmedimden deneme yanılma usulüyle yapıyorum.
not : puan artışınıda başardım çalışıyo :)
-
:| bi el atarsın dimi dayı oğlu :|
-
ya brak hocam bu işleri ben pkerde çip çalıcam diye g..tümü yırttım okdar olaymı oyndayım ben şimdi ? ne İş : )
-
poker e gir hacı. oraya girersen daha çok küfür yersin emin ol :D
-
code1 bunu yazdı:
-----------------------------
ya brak hocam bu işleri ben pkerde çip çalıcam diye g..tümü yırttım okdar olaymı oyndayım ben şimdi ? ne İş : )
-----------------------------ara ara yakalanmamak için spamı kesiyom bazen elinde sonunda scunucuyla bağlantınız kesildi mesajı görüceksin :)
edüt: 10 dk spamlayıp modeme yeni ip aldırıyorum
-
kanka sana ne içirdiler aksam aksam 1 satir ordayım oyundan bile düsmedim : )
-
ya bırak okeyi harbiden pokere dayan aban yap bşiler işte :D
-
abanmayı kestim. bişiler denemek için açık kalması lazım
edüt:herkez düşcek die bi kaide yok ben tek başıma abanmayla nerdeyse 150 kişilik msnimde herkeze sordum kimse giremedi :)
aynısını öğlende yaptım gene kimse giremedi sordum.