Facebook Orjınal Scripti...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek
    Facebook Orjinal Script!
    FACEBOOK ORJİNAL!
    Facebook, herkesin kullanması ve geliştirmesi için sistemini geliştiricilere açtı. Siz de kendi web sitenizde Facebook uygulamaları yaparak yayınlayabilirsiniz.
    Facebook, şaşırtmaya devam ediyor. Uzun zamandır söylenti halinde dolaşan bu fikir, Facebook'un resmi olarak duyurmasıyla beraber gerçeğe dönüştü. Böylece Facebook, kendi sistemini geliştiricilere açmış oldu. İsteyen herkes, bu kodları indirerek kendi fikirleri doğrultusunda geliştirebilir ve yayınlayabilir.
    DOWNLOAD / İNDİR
    Kurulum
    Açıklama Çekirdek sistem olarak social engine scriptini kullanacağız facebook temasını yükleyeceğiz ; )
    Paketimizi indirdikten sonra içerisindeki Social Engine/public_html klasöründeki dosyaların hepsini ftp de ana dizinimize gönderiyoruz
    yükleme işlemi bitince domainadi.com diyerek açıp lisans kodumuzu alıyoruz kopyalıyoruz
    lisans kodumuzu kopyaladıktan sonra domainadi.com diyerek kuruluma geçiyoruz lisans kodumuzu yapıştırmayı unutmayın kuruluma geçemezsiniz
    veri tabanı kullanıcı adı db adınızı girmeyi biliyorsunuzdur.
    ve kurulum bitti admin şifrenizi bi yere not edın veya hemen değiştirin sonrasinda install.php ve installsql.php dosyalarınızı ana dizininizden silin
    ve kurulum bitti
    Türkçeleştirme
    Panelimizden (cPanel ya da Plesk artık ne varsa) PhpMyadmin‘e ulaşıyoruz.
    Php Myadmin de şu iki tabloyu buluyor ve bu iki tabloyu siliyoruz; se_languages ve se_languagevars
    Tabloları temizledikten sonra içe aktar kısmına gelerek bilgisayarınıza az önce indirdiğimiz paketten tr yama klasöründeki sql tr.sql dosyayı seçin ve yükleyin. (Dikkat Karşılaştırmanın UTF-8 Formatında olmasına dikkat edin yoksa türkçe karakterler saçmalayabilir.)
    Social Engine 3.x Versiyonunuz Artık Türkçe.
    Facebook Stili Yapmak İstiyorum
    İndirdiğiniz Paketteki Facebook teması klasörünün içinde bulunan public_html klasöründeki dosyaları ftp de ana dizininize gönderin ve varsayılanla değiştirilsimi diye cevap alacaksınız evet deyin ve siteniz artık facebook
    Modül Kurulumu
    Paketin içerisinde çeşitli modüller bulunmaktadır kolaylık olsun diye bazılarını türkçe adlandırdım
    sitenizde hangi özelliklerin olmasını istiyorsanız o modülü kurabilirsiniz
    ziplerin içerisinde bulunan "files" klasörünün içerisindeki dosyaları ana dizininize upload ediniz admin panelinden eklentiler bölümünden modül kurulumu yapabilirsiniz
    Not Modül Kurulumu Bittikten Sonra ftp de admin klasöründeki modül install dosyasını siliniz
    Kurulmuyor Diyenlere, Biz Kurduk
    Demo : TR.cx - HackBook
    .............................................................
    Öncelıkle  Bunu  sizinle  paylaşmak istedim arkadaşlar.
    Ama Diğer bir konu  bunun  kurulumdan  bi bok anlamadığım  ve hakkında  bilgi almak istediğim bir konu.
    fb-open-platform.tar  Uzantılı  bir  dosya  ındırdım winzip ten  çıkar  dıyorum  aynısını  cıkarıyor bunu nasıl kurabılırım anlatabılecek olan  birileri?
    Not (Ç)Alıntıdır.
    Kaynak: r10.net

Yakında Güncelenecektır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Çekirdek sistem olarak social engine scriptini kullanacağız facebook temasını yükleyeceğiz ; )

orjinal feysbuk scripti deel anlayacağın :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek
    ZoktriP bunu yazdı:
    -----------------------------

Çekirdek sistem olarak social engine scriptini kullanacağız facebook temasını yükleyeceğiz ; )

orjinal feysbuk scripti deel anlayacağın :D

Biliyorum Ama Çakmasınada  razıyım şu dosya uzantısını  anlıyamadım backup  Sandım  ilkni  restore  dedım  yıne olmadı  mınakı :]

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek
    7-19 bunu yazdı:
    facebook scriptini facebook a yukledin
    Ne alaka?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

o dosyayi -yada herhangi bir tar.gz- windows altinda acmak icin winzip degil winrar kullanmalisin.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Lisansi nerden bulcagiz linsan kodu ?

Edit ayrica Bu social engine vs bir dosya yok burda :|

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    yapsak mı ki?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    edit: değmez..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    designerboyalee
    designerboyalee's avatar
    Erkek
    linkte sorun var sanırım açmıyo :S yedek link yada başka bi yere uplad edermisiniz..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Tahribook.com diye bi domain alıp bu scripti oraya kurarsak müridler filan kayıt olursa tutar mı la :\ Ya da öyle şey olmaz üyelerimiz gizliliğini filan ifşa etmezler :S
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek
    kekliyon lan milleti :D
Toplam Hit: 4309 Toplam Mesaj: 16