Facebook Oy Veriyorum Butonunu Duyurdu
-
Popüler sosyal medya platformu Facebook, 7 Haziran seçimleri için "Oy Veriyorum" butonunu duyurdu.
Türkiye’de 38 milyondan fazla aylık aktif kullanıcısı bulunan Facebook, bu pazar günü yapılacak genel seçimler kapsamında kullanıcıların seçimlerde oy kullandıkları bilgisini arkadaşlarıyla paylaşabilecekleri “Oy Veriyorum” butonunu devreye sokacağını duyurdu.
7 Haziran Pazar günü Facebook’a giriş yapan seçmenler "Haber Kaynakları"nın en üstünde bir mesaj görecekler. Bu ikona tıklayan kullanıcılar, kime oy verdikleri bilgisini girmeden, Facebook arkadaşlarına seçimlerde oy kullandıklarını duyurabilecek.
“Oy Veriyorum” butonu, 7 Haziran 2015 Pazar günü Türkiye’de oy kullanabilecek yaşta olan Facebook kullanıcılarının Haber Kaynaklarında görüntülenebilecek.
-
Herşeyini paylaşma ihtiyacı duyanlar için eşsiz benzersiz bir özellik olur. Oy attıktan 1 dk sonra sosyal ağa "oyu yine şuna bastık ;)" diye mesaj atanların işini kolaylaştırır.
Database'de de kişiyle ilgili bir odak noktası daha toplanmış olur. Zaten sırf gönderiler üzerinden adamın siyasi tercihi bile tespit edilebilirken böyle bir seçenekte eğer parti adı kullanılırsa işler yarı yarı kolaylaşır.
-
feysbookda da oy çalar bu puştlar :|
-
Resmen insanları fişleyecekler.
edit: ben anket zannetmiştim pardon.
Bolvadinli tarafından 04/Haz/15 11:36 tarihinde düzenlenmiştir -
bychaos bunu yazdı
+1
Facebook genel merkeze bi ara kedi girer hocam.
2 saniyelik Internal Server Error'un ardından AKP orada da öne geçer.
-
Th3Ultra bunu yazdıbychaos bunu yazdı
+1
Haberi ben mi yanlış okuyorum yoksa taşak mı yapıyonuz hacı :D
Adam kime oy verdiğin sorulmadan girilmeden yazılmadan edilmeden sadece oy kullandım diyebilmen için sikimsonik bişi çıkarmış.
Parti seçme yok :/
-
Branxian bunu yazdıTh3Ultra bunu yazdıbychaos bunu yazdı
+1
Haberi ben mi yanlış okuyorum yoksa taşak mı yapıyonuz hacı :D
Adam kime oy verdiğin sorulmadan girilmeden yazılmadan edilmeden sadece oy kullandım diyebilmen için sikimsonik bişi çıkarmış.
Parti seçme yok :/
İşin gırgırında arkadaşlar sanırım. Ee öyleyse, haklılar da vesselâm. Artık yapılan haksızlığa gülüp geçiyor olduk.
-
Uffff büyük facebook yazılımcıları yine müthiş birşeye imza atmışlar, helal olsun.
Google' ın milyonda biri olamazlar, saçmasapan işler yapıyorlar. Mark batırmasa bari :)
-
bütün kullanıcılarına gizliden açsa ve hangi partiye oy vereceğini belirttirse varya
akp taşradan alıyor oyun çoğunu 2. prtiye düşer borsa bile etkilenir amk :D
-
güzel olmus :)
-
ceren oy veriyor.
"ailecek oy veriyorussss selfiesiiiiiii"
beğen - yorum yap - mına koy