folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder Facebook Sahte İsim

Facebook Sahte İsim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

oncelikle facebook konuları yasak biliyorum ama oyle su nasıl yapılır foto begen gibi bir konu değil. sadece bilgi amaçlı. ha yinede yasaksa silinebilir.

geçen hafta sahte isimden dolayı hesabım kapandı, kimlik kopyasını attım, birazdan cevap alacaksınız dedi, hala birşey yok, daha once aynı nedenden hesabı kapatılan var mı? kaç günde açıldı?

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

meraktan soruyorum, ismin Rot mu hocam?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

hesabın kapatıldıysa yenisi aç bence bekleme derim :) zaten kapatılanın bir önemi yok napacaksın tertemiz sayfa aç boşver eskiyi :D

bende ingilizce isimle açmak istiyorum ama açamadım 1 türlü ip ile olabilir mi ki

evet ip değiştirip ingilizce kullanınca açtı :)

zone tarafından 16/Nis/13 00:41 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek
    freudSusHaksizsin bunu yazdı

Meraktan soruyorum , işin yok mu hocam ?

Anarsistherif...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    Huerfanos bunu yazdı

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    zone bunu yazdı

hesabın kapatıldıysa yenisi aç bence bekleme derim :) zaten kapatılanın bir önemi yok napacaksın tertemiz sayfa aç boşver eskiyi :D

bende ingilizce isimle açmak istiyorum ama açamadım 1 türlü ip ile olabilir mi ki

kapatılanın onemi var, içinde zamanında eklediğin silmediğin onunda silmediği ama yeni hesabında eklesen sorun  olabilecek bir kitle var :) onu geçtim Facebook SSSlerinde isim guncellenip acılacaktır diyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı
    Huerfanos bunu yazdı

çıplak elle atom parçalıyodum işte terledim öyle bi ara vereyim dedim tahribata girdim bu konuyu gördüm.

adama isimden takmışlar, belki herifin adı Rot tur, facebook ta sahte isim sanmıştır olamazmı ? ikramettin diye insan var bu ülkede, ajda diye karı var bide meşur olmuş. ajda nedir ya? ajda diye insanmı olur? evlat olsa sevilmez amnk

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

ben 4 yıl önceki hesabımı açtırdım, hemde sayfaya dönüştürüp başka sayfayla birleştirmiştim :D 

İnanırsan, evet OLUR ! 

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı
    Huerfanos bunu yazdı

çıplak elle atom parçalıyodum işte terledim öyle bi ara vereyim dedim tahribata girdim bu konuyu gördüm.

adama isimden takmışlar, belki herifin adı Rot tur, facebook ta sahte isim sanmıştır olamazmı ? ikramettin diye insan var bu ülkede, ajda diye karı var bide meşur olmuş. ajda nedir ya? ajda diye insanmı olur? evlat olsa sevilmez amnk

:D ahaha  ajdar diye olanı da var onun pek de sevilmiyor zaten

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

facebook ta rot kerimdin ya hacı sen ondan takmışlardır sana 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

:) tamam hocam konu cok dağılmasın aynı nedenden daha once kapatılan varsa onlar gelsinler konuya.

Toplam Hit: 2625 Toplam Mesaj: 16