Facebook Sahte İsim
-
oncelikle facebook konuları yasak biliyorum ama oyle su nasıl yapılır foto begen gibi bir konu değil. sadece bilgi amaçlı. ha yinede yasaksa silinebilir.
geçen hafta sahte isimden dolayı hesabım kapandı, kimlik kopyasını attım, birazdan cevap alacaksınız dedi, hala birşey yok, daha once aynı nedenden hesabı kapatılan var mı? kaç günde açıldı?
-
meraktan soruyorum, ismin Rot mu hocam?
-
hesabın kapatıldıysa yenisi aç bence bekleme derim :) zaten kapatılanın bir önemi yok napacaksın tertemiz sayfa aç boşver eskiyi :D
bende ingilizce isimle açmak istiyorum ama açamadım 1 türlü ip ile olabilir mi kievet ip değiştirip ingilizce kullanınca açtı :)
zone tarafından 16/Nis/13 00:41 tarihinde düzenlenmiştir -
freudSusHaksizsin bunu yazdı
Meraktan soruyorum , işin yok mu hocam ?
-
Huerfanos bunu yazdıfreudSusHaksizsin bunu yazdı
-
zone bunu yazdı
hesabın kapatıldıysa yenisi aç bence bekleme derim :) zaten kapatılanın bir önemi yok napacaksın tertemiz sayfa aç boşver eskiyi :D
bende ingilizce isimle açmak istiyorum ama açamadım 1 türlü ip ile olabilir mi kikapatılanın onemi var, içinde zamanında eklediğin silmediğin onunda silmediği ama yeni hesabında eklesen sorun olabilecek bir kitle var :) onu geçtim Facebook SSSlerinde isim guncellenip acılacaktır diyor.
-
RotKerim bunu yazdıHuerfanos bunu yazdıfreudSusHaksizsin bunu yazdı
çıplak elle atom parçalıyodum işte terledim öyle bi ara vereyim dedim tahribata girdim bu konuyu gördüm.
adama isimden takmışlar, belki herifin adı Rot tur, facebook ta sahte isim sanmıştır olamazmı ? ikramettin diye insan var bu ülkede, ajda diye karı var bide meşur olmuş. ajda nedir ya? ajda diye insanmı olur? evlat olsa sevilmez amnk
-
ben 4 yıl önceki hesabımı açtırdım, hemde sayfaya dönüştürüp başka sayfayla birleştirmiştim :D
İnanırsan, evet OLUR !
-
freudSusHaksizsin bunu yazdıRotKerim bunu yazdıHuerfanos bunu yazdıfreudSusHaksizsin bunu yazdı
çıplak elle atom parçalıyodum işte terledim öyle bi ara vereyim dedim tahribata girdim bu konuyu gördüm.
adama isimden takmışlar, belki herifin adı Rot tur, facebook ta sahte isim sanmıştır olamazmı ? ikramettin diye insan var bu ülkede, ajda diye karı var bide meşur olmuş. ajda nedir ya? ajda diye insanmı olur? evlat olsa sevilmez amnk
:D ahaha ajdar diye olanı da var onun pek de sevilmiyor zaten
-
facebook ta rot kerimdin ya hacı sen ondan takmışlardır sana
-
:) tamam hocam konu cok dağılmasın aynı nedenden daha once kapatılan varsa onlar gelsinler konuya.