Facebook Sayfasındaki İlginç Görüntüler
-
kompetan bunu yazdı:
-----------------------------FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------
la bende niye olmuyo mozilla da olmuyomu
-----------------------------benimkide mozilla oluyor. En son mause nin sol tuşuna bastın mı
-----------------------------usta bastımda bu yukarı ok tuşu aşağı ok tuşu onları çakamadım sayfa kaydırma çubuklarınamı tıklıyoruz
EDİT: Pardon usta klavyeden basacaktım onu anladımda en sonunda bi ekran çıkıyo entere tıklıyorum sol tuşla tıklıyorum facebook sayfasına baloncuk gelmiyo :D
-
ilginç...
-
facebookun amelelerine hediyesi
-
Aklıma Winning Eleven 3' teki Dünya ve Avrupa karmasını çıkarma hilesi geldi :D
Bilmiyenler için; Yukarı,Yukarı,Aşağı,Aşağ,Sol,Sağ,Sol,Sağ, X, O :D çok benziyor yaf :D
-
Oldu walla :F Ne acayip low
-
olum bunlar gezegen lae balancuk degıl :| yanı gezegenlere benzıyo gezegen gezegen
-
Hocam bende biyere tıkladığında parlıyor :D Yorum yazarken parlıyor cok fena bişi :D + bunu kodlayan harbi gereksiz işler müdürüymüş :D
-
RootB bunu yazdı:
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------heacker61 bunu yazdı:
geçrekten oluyor :S:S acaba böyle bir şeyi neden yapmışlar ?
insanlar üzerinde merak uyandırmak suretiyle, insanların facebooka girip zihinlerinde öyle gizemli bi siteymiş havasının kalmasını sağlayarak, ulaşamadığı (ben) insanlara ulaşma çabası.ama genede girip denemeyecem. kullanmayacam :C
-----------------------------aynen devam.. facebooku ikimiz bitirebiliriz diye düşünüyorum :) en çok açması gerekenlerden birisi benim ama inatla acmıyorum diyim sana..
-----------------------------:D:D:D açtım ama dogru düzgün kullanmıyom :S bir işime yaramıyor :D
-
-
GeFORC3 bunu yazdı:
-----------------------------Aklıma Winning Eleven 3' teki Dünya ve Avrupa karmasını çıkarma hilesi geldi :D
Bilmiyenler için; Yukarı,Yukarı,Aşağı,Aşağ,Sol,Sağ,Sol,Sağ, X, O :D çok benziyor yaf :D
-----------------------------güzel bi benzetme çünkü bu kombinasyon çoğu konami oyununda de şifre girmek için kullanılıyomuş