Facebook Spammer

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

görsel güvenliği geçsen bile bi süre sonra mesaj atma kapanır

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dejnclea
    dejnclea's avatar
    Erkek

NmC bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam o captcha'yı aşamazsın kolay kolay.. :|

Aşsan da her türlü güncellerin. Postaladığın 1000 mesajla ortada kalırsın. O kadar yardırdığın kod da çöp olur.. :)

Uğraştığına değmez... :)

Bir fake accountum vardı onda göndereceğim ilk mesajda sordu güvenlik kodunu. Kendi accountumda bişey sormadı. Muhtemelen seri halde mesaj göndersem bende de sorar. Aşmak yerine hiç karşılaşmamak daha güvenli sanki =). Dediğin gibi aşılsa bile hemen önlemini alırlar. Optik karakter tanıma işi de çok profesyonel duyuluyor uzaktan gözüm korktu, fake olduğu belli olmayan ya da telefon ile doğrulaması yapılmış bir hesaptan 5 dakikada 1 mesaj gibi uzun sürelerde gönderilirse Facebook un ruhu duymaz diye düşünüyorum ama kesin bişey düşünmüşlerdir ona da =).

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

NmC bunu yazdı:

Aşsan da her türlü güncellerin. Postaladığın 1000 mesajla ortada kalırsın. O kadar yardırdığın kod da çöp olur.. :)

Hoca haklı :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

en iyisi mesaja acık profilleri listelesin biz karı kız buluruz ordan :D

=)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dejnclea
    dejnclea's avatar
    Erkek

x3uqm4 bunu yazdı:

en iyisi mesaja acık profilleri listelesin biz karı kız buluruz ordan :D

İstanbul, Ankara, İzmir neresini istersin göndereyim hemen =P =). Onu yapabiliyor ama sadece kızları listelemiyor o da artık sana kalmış =).

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

dejnclea bunu yazdı:

NmC bunu yazdı:

Bir fake accountum vardı onda göndereceğim ilk mesajda sordu güvenlik kodunu. Kendi accountumda bişey sormadı. Muhtemelen seri halde mesaj göndersem bende de sorar. Aşmak yerine hiç karşılaşmamak daha güvenli sanki =). Dediğin gibi aşılsa bile hemen önlemini alırlar. Optik karakter tanıma işi de çok profesyonel duyuluyor uzaktan gözüm korktu, fake olduğu belli olmayan ya da telefon ile doğrulaması yapılmış bir hesaptan 5 dakikada 1 mesaj gibi uzun sürelerde gönderilirse Facebook un ruhu duymaz diye düşünüyorum ama kesin bişey düşünmüşlerdir ona da =).

Optik karakter tanıma işi o kadar kolay değil dediğin gibi. Bi de recaptcha insan gibi yazmıyo ki o kodları :| Bazen 3 kez yanlış girdiğimi bilirim. Ulan ben okuyamıyorum kodu, bilgisayara nasıl okutcam :D

Valla captcha'yı neye göre çıkarıyo bilmiyorum. Ama form'u ENTER ile gönderme, üst üste gönderme, aynı ip'den belli aralıktan daha sık gönderme, bir ip'den günlük şu kadar gönderme gibi bi ton engelleme koymuş olabilirler :) Bence sen onu biraz daha değiştir mıncıkla falan, "profiline bakan yabancılara mesaj at" tarzı bi program haline getir, random seçsin 20 kişiyi elemanla aynı yerden. Onlara mesaj atma imkanı ver. Sonra feyste bunun grubunu kur 1 milyon üye yap. Programa ufak bi reklam koy, bi de face üzerinden reklam yolla üyelerine. Daha fazla kazanırsın :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dejnclea
    dejnclea's avatar
    Erkek

Seni yenecem Facebook diyesim geliyo ama biraz desteksiz gibi :D. Telefondan girdim telefonda bile recaptcha koymuş herifler. get-post olaylarından yapmak gerek belki direkt link olarak. Ahh ahh efkarlandım gene.

Desenize Facebook spammer işi yalan oldu... Yalan oldu değil de yarım kaldı demek istiyorum aslında moralimin bozulmaması için, bir de güvenlik kodunu elle yazmak gerekmeseydi tam süper olacaktı ama neyse =)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

bi hesabimda listemde olmayan bi lavvuk benim hesabimdan giris yapip milletin duvarina spam atiyodu

facebook tan uyari geldi sifreiniz kullanip spam atiolar diye. oyle bisi yapabilirsin.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dejnclea
    dejnclea's avatar
    Erkek

SysTeMeRRoR bunu yazdı:

bi hesabimda listemde olmayan bi lavvuk benim hesabimdan giris yapip milletin duvarina spam atiyodu

facebook tan uyari geldi sifreiniz kullanip spam atiolar diye. oyle bisi yapabilirsin.

Güzel fikir. Fikrim canlandı. Wall Post ları açık olanların profil sayfalarına girip duvarlarına bişeyler şeyedebilirim belki =). Umarım onda da güvenlik kodu istemezler.

edit: cx öyle bişey olmuyormuş. Arkadaş listende olmayanların duvarına mesaj yazamıyorsun.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

bende yuzlerce profil war :)

ve binlerce arkadas

hackledigim hesaplar.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
Toplam Hit: 4589 Toplam Mesaj: 28