Facebook Ta Eklemeden Resimlere Bakma..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Ben sakıncalı bir yan göremedim.Bu uygulamayala şifreyi falan alamazlar..Kullanılabilir gözüküyor
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    bence sağlam uygulamayla şifre alınması çok saçma ayrıca taş gibi çalışıyo :D tüm sweden kızlarını elden geçirdim :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

uygulama gayet güzel çalışıyor.

ben önlemimi aldım. yeni uyduruk bir hesap açarak bu uygulamayı onunla deniyorum.

Resimlerini Private yapanlar ve resim albümleri olmayanları göremiyoruz. (bazıları

sadece profil resimleri ekliyor. onlar albümden sayılmıyor unutmayın) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akbaba59
    akbaba59's avatar
    Erkek
    eyw hocalar..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    StReaM
    StReaM's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:
    -----------------------------

StReaM aptal aptal konuşma bsg

bi altındaki msj da sana kapak olsun

o da sadece bi uygulama, bug falan değil, kafan o kadar basıyosa ben napim? terbiyesizlik yapma ki ben de yapmıyım.

Promethus sanırım göt olmanın verdiği enerjiyle saçmalıyorsun.

Bug nedir bi http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=bug oku öğren istersen.

Sen iznin olmayan bir şeyi farklı yolla yapıyorsan ve sistem kodlamada yapılan hatalardan dolayı buna izin veriyorsa buna bug denir, bugu uygularken facebook uygulamasını kullanman bunun bug olduğu gerçeğini değiştirmez.

Üstelik dikkatini çekerim bi önceki mesajımdada söyledim iki üç tane angut bu uygulamayı çalıştıramadı diye bu çalışmadığı anlamına gelmez.

Sen ikinci mesajında "böyle yollardan olmaz bu iş, olsa ben bilirdim" şeklinde ukala bi tavırla hava atmana rağmen konu altında çalışıyor diye mesaj atan herkes kime kapak yapıyor bi düşün bakalım.

Konu sende derin izler bıraktıysa ve terbiyesizlik yapmak istiyorsan özelden yapabilirsin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

StReaM bunu yazdı:

Promethus sanırım göt olmanın verdiği enerjiyle saçmalıyorsun.

Bug nedir bi http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=bug oku öğren istersen.

Sen iznin olmayan bir şeyi farklı yolla yapıyorsan ve sistem kodlamada yapılan hatalardan dolayı buna izin veriyorsa buna bug denir, bugu uygularken facebook uygulamasını kullanman bunun bug olduğu gerçeğini değiştirmez.

Üstelik dikkatini çekerim bi önceki mesajımdada söyledim iki üç tane angut bu uygulamayı çalıştıramadı diye bu çalışmadığı anlamına gelmez.

Sen ikinci mesajında "böyle yollardan olmaz bu iş, olsa ben bilirdim" şeklinde ukala bi tavırla hava atmana rağmen konu altında çalışıyor diye mesaj atan herkes kime kapak yapıyor bi düşün bakalım.

Konu sende derin izler bıraktıysa ve terbiyesizlik yapmak istiyorsan özelden yapabilirsin.

feysukta olan hiçbişeyden dolayı göt olmam, bi adam bile bile profilini başkalarına gönderiyosa yine göt olmaz ama bi adam bunu öneriyosa göt olur.

kalkıp da ekşisçzlükte yazılanları kaynak gösteriyosan ikinci kez göt oluşundur. sözlük kültürünü bilmediğinden dolayı.

bug bir hata durumudur, anlatmak istediğin exploid olsa gerek.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    StReaM
    StReaM's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

feysukta olan hiçbişeyden dolayı göt olmam, bi adam bile bile profilini başkalarına gönderiyosa yine göt olmaz ama bi adam bunu öneriyosa göt olur.

kalkıp da ekşisçzlükte yazılanları kaynak gösteriyosan ikinci kez göt oluşundur. sözlük kültürünü bilmediğinden dolayı.

bug bir hata durumudur, anlatmak istediğin exploid olsa gerek.

Allah aşkına cidden soruyorum doğal halin mi bu yoksa saçmalamak için özel çaba filan mı sarf ediyorsun ?

Facebookta olan hiç bir şeyden dolayı göt olmazmış, oldun lan işte.

Sözlük kültürüymüş şuymuş buymuş.

Cidden bi insan saçmalamak için özel efor harcasa ancak bu kadar olur.

Bu arada sanırım gözlerinde veya beyninde bir problem var çünkü ya yazılanları okuyamıyosun yada okuduğunu anlayamıyosun.

Benim yazdığım mesajda da sözlüktede nerenle okuyosan (ben gözünle okumanı tavsiye ederim) tekrar  bakarsan eşşek kadar bug'un hata olduğunu belirtmişiz.

Facebook, yazılımcıların uygulama geliştirebilmesi için sunduğu api'lerde yaptığı kodlama hatası yüzünden başkalarının albümleri kolayca 3. kişiler tarafından görülebiliyor bu facebook'un bug'u dur.

verilen linkteki uygulama ise bu bugun kullanılabilmesi için gerçekleştirilmiş bir exploit'tir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXeLanS
    eXeLanS's avatar
    Erkek

Bu uygulama artık çalışmıyor..

Başka bildiğiniz böyle yöntemler varmı??

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek
    evet calısmıyor :S sadee profil resmi cıkıyor :D

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eXeLanS
    eXeLanS's avatar
    Erkek
    Yokmu bilen?
Toplam Hit: 54000 Toplam Mesaj: 34