Facebook Türkiye Kullanıcılarına Dünyadan Örnekler
-
n zmn swool u görsem feysbuk aklıma gelior v giriorum :B valla feysbuk i bi sitedir kullanmasını bilene :) valla hocalar Ben ilkokul orta okul lise arklarımın alayını buldum sayılır ortaokul arklarıyla sürekli bulu$uoruz (: n bileim eski en sevdiim hocalarm fln hepsiyle. : P sakar serdar :F ötüo babasnn hayrina jaa :F
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------
milyonlarca insanın facebook d kaybettiği ayların yılların yanında pek bi kayıp değil.
----------------------------şu kısımda virgülüne kadar haklısın...
hele şu yonjaya kıl oluorum ya arkadaş oraya giren kızların. resimlerinden en az bitanesinde kendini aynadan çekip.. belini, göbeğinin dışarı cıkması pahasınada olsa içeri gömdükten sonra. dudaklarını deişik bi şekilde bükmeyince. siteye almıolarmı? ( cokmu devrik oldu ne )
-
feybuk kral sitedir.
-
facebook kullanmasını bilmeyen anlamaz onun asıl amacının ne olduğunu.
-
Maresca bunu yazdı:
-----------------------------
facebook kullanmasını bilmeyen anlamaz onun asıl amacının ne olduğunu.
-----------------------------aynen arkadaşım doğru söylemişsin.. Kapat kardeşim profilini yabancılara bak gör facebookun farkını... Facebookta kullanma amacı farklı istersen çöpatan sitesi olarak kullan istersen eski arkadaşlarınla kaynaşmak için...
Herşeye at gözlüğü ile bakmayın bence :S tamam yonjaya netloga bilmemneye bende kıl oluyorm ama facebook gerçektn farklı
-
Nasıl bu facebook tahribattan fazla hit alıyo hayret :|
Bence Yabancılar tahribattan dil sorunundan dolayı faydalanamıyor ondandır...
-
La swool ne alıp veremediğin var bu facebookla.(bknz:Gora komutan logardın babası ve dünyalı eşşek sahibi amca:D)
-
feysbukun amuna koam ne lan bu.Sosyal alan yeriymiş gerizekalılıktan başka bişe değil.İlk okul arkadaşının adını ezbere bilip ordan bulucakmışım yalan aq iş güç karı kız.O ismi bilen mantık şimdiye kadar bizi çoktan aya gönderirdi.videodaki yoruma bakın :D
-
gene mi swool gene mi pilav :| :)
-
Swool arkadaşımı takdir ediyorum.Güzel video,insanların ne kadar boş işlerle uğraştığını gösteriyor.