folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Facebook, Twittter Ve Youtube'a Erişemiyorum.

Facebook, Twittter Ve Youtube'a Erişemiyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

Ben de turkcell mobil ile bi saat once bi girdim. Giris o giris.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Ultrasurf ile girdim ben

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Youtubedan video bakıyorum 2 saattir herangi bi sıkıntı yok. 

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

superonline kullanıyorum youtubeden 4 dakikalık videoyu izleyemedim bi türlü küfredip dururken bakıyım tahribata giriyormu diye baktım ve kendimi bi anda bu konunun içinde buldum yalnız değilmişim. Gelin toplu küfredelim bu internet sağlayıcıların hepsine

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

youtube hariç diğer 2 siteye girmiyor ilginç.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

zombi saldırısı olmuş beyler :/ tüm iletişim ağları kopuyor

ArduouS tarafından 26/Ağu/16 00:54 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

herhangi bir engel söz konusu değil bence çünkü bazı bölgelerde/hatlarda var sadece bu sorun.

imza.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

hiçbir sıkıntı yaşamadım yalnız http://syria.liveuamap.com/ adresinde suriye de kimsayal bomba kullanıldığı yazıyor kim niye kısmı net değil ama ypg alanında öso topraklarının hemen gibi yani askerimize çok yakın bir alanda paylaşımı yapan hesap her tarafı ypg sempatizanlıgı kaynayan https://twitter.com/Mexlumy hesapıdır yani hiç gerçekci değil ama 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi_mali
    asi_mali's avatar
    Erkek

Bende şu an google giremiyorum,google da arama yapamıyorum.

http://www.tahribat.com/forum/2017-mart-turkiye-ekonomik-krizi-223734/13 http://www.tahribat.com/forum/ulke-ekonomisi-doviz-ve-zamlar-genel-konu-224852/9
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Diğer konuda şunu yazmıştım : Muhtemelen sebep şu, TSK PYD / YPG yi vurduktan sonra ibneler hemen ortaya TSK kimyasal silah kullandı yok sivilleri vurdu felan demeye basladılar sosyal ortamlarda, bunlara kanıpta sokağa cıkmasın kürt halkı diye erişimi engelliyolar şuan.

Kesin  sebep bu demiyorum , olabilir diyorum. Ama ben dahil sosya sitelere girebilen arkadaslar şuana kadar ülkede bi gariplik olmadığını görmüşlerdir. Van'da ki olay bombalı araç yada canlı bomba saldırısı değil de, havan mermisi atmıslar karakola. Yaralıların olduğunu duydum ( teyit edilmedi henüz ).

Edit : Yarım saate normale döner sanırım. 
    Büdüt : Speedify PC / mobil uygulamalarını kullanabilirsiniz bu sorunu aşmak için.

rhodostethia tarafından 26/Ağu/16 01:50 tarihinde düzenlenmiştir