Facebook Uçkura El Attı :))
-
Nası bi zihniyet yahu bu? Prezervatif reklamı neden,nasıl itibar düşürür? Facebook Suudi Arabistan Fetvasıyla kurulmuş İslami Sosyal Ağ sitesi midir?
Prezervatifde ayıp olan nedir?
Kadın bağlarının ayıp yanı nedir?
Reklamda 4 işlevli,titreşimli,latekis denen bir madde,bilakis kadın olan şişme karı olsa,hadi anlarım da,prezervatif bu!
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------katılıyorum hocam cinsel ilişki resmi sponsoru :D
-----------------------------tomannie bunu yazdı:
-----------------------------hatta cola turkanın turko reklamında oldugu gibi reklamlarında futbolcular oynasın
-----------------------------yalnız olmadığımı biliyodum :D
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------Nası bi zihniyet yahu bu? Prezervatif reklamı neden,nasıl itibar düşürür? Facebook Suudi Arabistan Fetvasıyla kurulmuş İslami Sosyal Ağ sitesi midir?
Prezervatifde ayıp olan nedir?
Kadın bağlarının ayıp yanı nedir?
Reklamda 4 işlevli,titreşimli,latekis denen bir madde,bilakis kadın olan şişme karı olsa,hadi anlarım da,prezervatif bu!
-----------------------------plastik mi oluyo o :D zuhahah
-
1. si facebook a 18 yaşından küçükler üye olamıyor. 18 yaşını geçmiş biri doğal olarak prezarvatif i biliyor.
2. si takılmayacaksınız o zaman. Zaten facebook a yakışır bir reklam. Gözlemlediğim kadarıyla zaten millet eski okul arkadaşını bulup konuşmaya değil sikmeye çalışıyor facebook la. facefuck gibi birşey amk.
-
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------1. si facebook a 18 yaşından küçükler üye olamıyor. 18 yaşını geçmiş biri doğal olarak prezarvatif i biliyor.
2. si takılmayacaksınız o zaman. Zaten facebook a yakışır bir reklam. Gözlemlediğim kadarıyla zaten millet eski okul arkadaşını bulup konuşmaya değil sikmeye çalışıyor facebook la. facefuck gibi birşey amk.
-----------------------------
facefuck :D
-
Sağlıklı bir cinsellik icin Okey mi ? Okey :F
-
DrKill bunu yazdı:
-----------------------------1. si facebook a 18 yaşından küçükler üye olamıyor. 18 yaşını geçmiş biri doğal olarak prezarvatif i biliyor.
-----------------------------Bu sadece bi kural, facebook üyelerinin %30 - %35'ine yakını 18 yaşından küçük.
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------DrKill bunu yazdı:
-----------------------------Bu sadece bi kural, facebook üyelerinin %30 - %35'ine yakını 18 yaşından küçük.
-----------------------------Hojam bu % leri neye dayanarak verdin?
-
Bunun için alim olmaya gerek yok =) %25 abartılı gibi durmasın, soyut olgulardan bahsetmiyorum, facebook'la ilgili haberler bile bazı istatistiklere yardımcı olur. 90'ın altında ki kullanıcılar dürüst davranmak zorunda değil.
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
Bunun için alim olmaya gerek yok =) %25 abartılı gibi durmasın, soyut olgulardan bahsetmiyorum, facebook'la ilgili haberler bile bazı istatistiklere yardımcı olur. 90'ın altında ki kullanıcılar dürüst davranmak zorunda değil.
-----------------------------:D ben zaten demiyorum facebook da ki insanların hepsi 18 yaş üstü ama naptın hojam ya yüzde 30 nedir ya
-
bkz: küsüratlı sayı vereyim ki salladığım belli olmasın :P
alınmayın lan şaka yapıyorum :P