Facebook Videoları Eklenmesin
-
by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------
ya hocam al bitane facebook adresi ekleme kimseyi ne olcak. izlersin. youtubeye erişim yasak ama herkez kullanıyor. eklenti kurup dns değiştirip girmeyi bilion. faceyede kayıt ol o zaman :S
youtube a girilmemesiyle facebooka girilmemesi hakkında dağlar kadar fark var birini devlet kapamış birini kendileri
-
face ciler buraya bi bakın ,,, o face den eklenen videoların kaynağı zaten youtube vb. video siteleri videonun ismini cismini bi youtube de araştırın aynı videoyu youtube den ekleyin... bu gerçekten güzel bişi tekrar düşündüm face ile ilgili şeyler etrafta paylaşılması engellenirse kullananı da azalıcaktır iyi olur.
kimse üyelik almak zorunda değil hiç bir yere..
bizim tek bi üyeliğimiz bize yeter tahribat.com
-
SeRDaR bunu yazdı:
by_kamu bunu yazdı:
ya hocam al bitane facebook adresi ekleme kimseyi ne olcak. izlersin. youtubeye erişim yasak ama herkez kullanıyor. eklenti kurup dns değiştirip girmeyi bilion. faceyede kayıt ol o zaman :S
youtube a girilmemesiyle facebooka girilmemesi hakkında dağlar kadar fark var birini devlet kapamış birini kendileri
-----------------------------maksadım o deıl. youtubeye birtürlü girmeyi biliyorsun video izlemek için. faceden paylaşılan videoları izlemek istiyorsa canın kayıt olursun. bunu anlatmaya calısıyorum.
-
by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------SeRDaR bunu yazdı:
by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------maksadım o deıl. youtubeye birtürlü girmeyi biliyorsun video izlemek için. faceden paylaşılan videoları izlemek istiyorsa canın kayıt olursun. bunu anlatmaya calısıyorum.
-----------------------------1 youtube a girmek için değil sansürsüz internet için ayar yapıyorum git ....tube lerden koy gene girerim çünki izlemek için uğraşmama gerek yok
ama bende face üyesiyim ve facedeki videoları koymayı gereksiz buluyorum sen 2 dk normalini koy elalem uğraşmasın oke ?
-
UploaDeR bunu yazdı:
-----------------------------face ciler buraya bi bakın ,,, o face den eklenen videoların kaynağı zaten youtube vb. video siteleri videonun ismini cismini bi youtube de araştırın aynı videoyu youtube den ekleyin... bu gerçekten güzel bişi tekrar düşündüm face ile ilgili şeyler etrafta paylaşılması engellenirse kullananı da azalıcaktır iyi olur.
-----------------------------Hajı böyle bir mantık var mı ya :)
Kimse üye olmak zorunda değil demişsin..E tamam bizde kimseyi zorla üye yapmadık ki :) Üye olmak zorunda değilsiniz hajı..Harbi böyle bir kendi tarafından bakıp karşıdakileri kendine hizmet etmemekle suçlamak olmaz.
Hajı ben çoğunluğun face sahibi olduğunu düşünüyorum.O açıdan sende yoksa izlemezsi ne var bunda..Ayrıca her açılan başlığın seni ilgilendirmesine de gerek yok.İlgini çeken,fikir sahibi olduğun bir konuya bakar insan..Senin de ilgini çekiyorsa kişi senin face sahibi olup olmadığını düşünmeden paylaşır.
Bu kadar hazırcı olmayın,istiyorsunuz ki bilgiyi kafanıza kadar sokalım..Ortada paylaşım vardır sen ona ulaşamıyorsan o senin sorunun.Ayrıca topu topu vidyo zaten..Fazla birşey kaybetmezsiniz,endişeye gerek yok
-
facebookun veribatanına upload edilmiş videoları youtubede bulma gibi şansım olsa uğraşırım bulurum ama nafile genelde kişisel videolar olduğu için facede paylaşıyorlar.
-
iyide böylebir zorunluluğumyok bende bunu anlatmaya çalışıyorum youtube girmeye çalışmam tamamen mecburiyetten çünkü engellenmiş herhangi birkişisel bilgimi vermeden dnslerimi değiştiripgiriyorum facebooka kayıtla bir sürü sorun başlıyor gelen mailler kişiselbilgi paylaşımı istediğinkadarsalla bilgilerinisonra facebook a üye olanlr kategorisine giriyorun en büyük sorun bu :D amuda kalkarak yürüyebilenler gurubunun üyeleriyle bir farkım kalmıyor :D
-
akıllı tv yandaşıyım
-
şu siteden paylaşılsı bu siteden paylaşılsın da değil herkesin rahatlıklar görebileceği bir sistem olsunda hangisi olursa olsun
-
ZyreX bunu yazdı:
-----------------------------UploaDeR bunu yazdı:
-----------------------------face ciler buraya bi bakın ,,, o face den eklenen videoların kaynağı zaten youtube vb. video siteleri videonun ismini cismini bi youtube de araştırın aynı videoyu youtube den ekleyin... bu gerçekten güzel bişi tekrar düşündüm face ile ilgili şeyler etrafta paylaşılması engellenirse kullananı da azalıcaktır iyi olur.
-----------------------------Hajı böyle bir mantık var mı ya :)
Kimse üye olmak zorunda değil demişsin..E tamam bizde kimseyi zorla üye yapmadık ki :) Üye olmak zorunda değilsiniz hajı..Harbi böyle bir kendi tarafından bakıp karşıdakileri kendine hizmet etmemekle suçlamak olmaz.
Hajı ben çoğunluğun face sahibi olduğunu düşünüyorum.O açıdan sende yoksa izlemezsi ne var bunda..Ayrıca her açılan başlığın seni ilgilendirmesine de gerek yok.İlgini çeken,fikir sahibi olduğun bir konuya bakar insan..Senin de ilgini çekiyorsa kişi senin face sahibi olup olmadığını düşünmeden paylaşır.
Bu kadar hazırcı olmayın,istiyorsunuz ki bilgiyi kafanıza kadar sokalım..Ortada paylaşım vardır sen ona ulaşamıyorsan o senin sorunun.Ayrıca topu topu vidyo zaten..Fazla birşey kaybetmezsiniz,endişeye gerek yok
-----------------------------anlamadığın olay şu sen yaptırım uyguluyorsun böyle bir şey yaparak hadi tamam diğer arkadaşın dediği gibi kişisel eşi benzeri olmayan video olsa oke olsun
ama %90u videoların alıntı çalıntı hepiniz biliyorsunuz + okadar çok hayatınıza sokmuşsunuz ki baksana bana face i savunuyorsun
gerek yok faceden video eklemeye de o video için üye olmayada.... ama sen paylaşmaya devam et