Facebook Yedekleme - Kullanışlı
-
Daha önce burada (http://www.tahribat.com/Forum-Facebook-Hesabinizi-Yedeklemeniz-Icin-Gerekli-Firefox-Eklentisi-103028/) hayvan'ın açtığı bir konu var. Onu denemedim ama bu seferki yedekleme direk facebook un kendi hizmeti.
Deneme amaçlı olarak denedim, facebook'la 38,8 MB lik bir ilişkim olmuş. İçerisinde tüm resimlerim, videolarım (yorumlarıyla birlikte), tüm duvar yazıları, gelen cevaplar... kısacası size dair olan herşey var.
Olayın nasıl yapıldığına gelince
Account -> Account Settings -> Download your information (alttan ikinci)
Hesap -> Hesap Ayarları -> Bilgilerini indir
şifrenizi girin ve facebook bir müddet sonra size e-posta ile indirme linkini yollayacak. Tekrar şifrenizi girin. Tamamdır :)
-
güzel olmuş
-
msn arkadaş al ver listesi gibi bişey mi olcak bu mesela hesabım hacklendi yada kapandı bu bilgilerle açtıktan sonra eski haline koyabiliyomuyum?
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------
msn arkadaş al ver listesi gibi bişey mi olcak bu mesela hesabım hacklendi yada kapandı bu bilgilerle açtıktan sonra eski haline koyabiliyomuyum?
-----------------------------Şu anda içe aktarma ile ilgili birşey göremedim. Ama ileride neden yapmasınlar...
O değil dünden beri kendimi inceliyorum, zevkli iş..
İşin bir başka yönü de facebook'ta ne kadar kişisel ileti yazdığımı gördüm; üzüntüler, sevinçler, ayrılıklar vs.. Korktum bir an, her b.k facebookta.
Neyse nede olsa yedeklemeyi yaptım artık hesabımı silebilirim :) :D -
cizik )
-
guzelmis :)
-
çizik
-
kazık. Facebook'tan 3 kere banlanmış biri olarak işime yarayacak bi programa benziyor :)
-
çizikk
-
geri yükleme seçeneği olmayan bir yedekleme sistemi ilginç...
-
şimdiii paylaştığımız videolar da inio mu pcye :W