folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Facebookcular Bi Baksın

Facebookcular Bi Baksın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Ben simdi birinin duvarına yada fotoğrafına yorum yapınca diğer arkadaslarıma gelmesin istiyorum anasayfaya yani

Tarık X in fotoğrafına yorum yaptı diye görmesinler istiyorum nasıl olacak o.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek
    olm tek yol yorum yapmamak diye biliyorum :S yok ole özellk başkasına karışamıon sanırsam
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    ewt başkasına karısamassın ancak o senın için X kişinin hakkında daha az haberine tıklarsa o X kişi fazla ortalıklarda gözükmez  bide senın arkadaşın olupta onun arkadası olmadı zaman gözükmüyor die biliyorum ...

Merhabaaaaa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

ona sen bişey yapamassın anca onların tarık hakkında daha fazla detay istemiyorm u aktif etmeleri lazım yoksa yaptığın herşeyi görebilirler

ya da notification bölümünden foto yorumlarını kaldırmaları lazım buda fazla teferruatlı olur senin hakkında hiç bişi görmemelerini istiyosan herşeyi kaldırmaları gerekli notification bölümünden oda işlerine gelmez..

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Ama x üye benim arkadasım onun arkadası olmadıgı halde cıkıyormus.

Ortak arkadaslar başka onlarda cıksın bişey demiyorumda samimi arkadaslar oluyor onlara labali,küfürlü falan yorumlar atıyorum faceboogumda hocam falan var ayıp oluyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Sayfanın sağ üst tarafında ayarlar var ordan yapıyosun. Çıkış yazısının yanında.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    biz antifacebook cuyuz :P
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------
    Sayfanın sağ üst tarafında ayarlar var ordan yapıyosun. Çıkış yazısının yanında.

Tam yerini söylesen daha iyi olur orda 3 tane ana kategori var ve bununla ilgili olanı göremedim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:

Ama x üye benim arkadasım onun arkadası olmadıgı halde cıkıyormus.

Ortak arkadaslar başka onlarda cıksın bişey demiyorumda samimi arkadaslar oluyor onlara labali,küfürlü falan yorumlar atıyorum faceboogumda hocam falan var ayıp oluyor.

hacı senin resmine yorum yaptığın bir arkadaşının senle alakası olmayan arkadaşları senin yaptığın yorumu anasayfada görebilir buna da bi etkin olabileceğini sanmıyorm vala :S

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

ayarlar - gizlilik ayarları  - haber kaynaa ve duvar -

editcan : la sanırım su anasayfaya tıklayınca tüm kişilerin ne bok yaptığı orasını kaldıramıosun..

Sadece profil için kerim suna girdi surdan cıktı sunun  duvarına yazdı felan felan bunlardan kurtulursun hiççoktan :)

(:
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Recoba_20
    Recoba_20's avatar
    Erkek
    resime istediğin kişiyi etiketle gitsin hoca:Dsen yap yorumu belki gözükür öle tek tek uğraştını zannetmiyorum karşı tarafın daha az göster fln fln die sen yap yorumu belki tutar yada muhabbet edin 2 3 kişiyle ozaman çıkma şansı daha yüksek:D

**D-A-Ç-K-A** ----- **L-İ-S-E**
Toplam Hit: 1319 Toplam Mesaj: 11