Facebook‘Ta Binlerce Arkadaşlık İsteği Ve Abone Gelsin İstermisin?
-
hacked75 bunu yazdı
egotatminetmecabaları.avi
-
4FY0K bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdı
Lannn bütün abazalar arkadaşım oldu :'((
Konuyu tam okumuyorsunuz sonra suçlu ben oluyorum ya :)
http://aing-creations-2013.blogspot.com/ Siteye gir sağ menüden un-friend'i sec sonra yine aynı şekilde token al anlatmıştım.
Aldığın tokene kutu içine yapıştır un friend man'ı sec sadece erkekleri siler faceden.
İyide ilk baş fake hesap'la önermiştim zaten.
Yok ben istemiyorum diyorsan facebook'taki uygulamaları sil haraketleriyle beraber o tarz'da bi kutucuk çıkıyor yani silerken onu işaretle sil hepsini şifreni değiştir o kadar.
Arkadaş ne kadar sorunlu insanlarsınz ya :D
Adam bide ego tatmini yazmış kasabildiğin kadar kas abonelerinle beraber 150-200 bin olsun sonra o profili sayfa'ya çevir ne bok yiyorsan ye ister sat ister makara geç ama egoyla bir alakası yok.la sakın böle yapmayın bütün listedekileri sildi :D haha allahtan 60 kişi vardı tanıdık sorun olmadı :D aman dikkat hocam en son çıldırdım bütün arkadaşları sildim
-
bensiz_aglama bunu yazdı4FY0K bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdı
http://aing-creations-2013.blogspot.com/ Siteye gir sağ menüden un-friend'i sec sonra yine aynı şekilde token al anlatmıştım.
Aldığın tokene kutu içine yapıştır un friend man'ı sec sadece erkekleri siler faceden.
Yok ben istemiyorum diyorsan facebook'taki uygulamaları sil haraketleriyle beraber o tarz'da bi kutucuk çıkıyor yani silerken onu işaretle sil hepsini şifreni değiştir o kadar.
Adam bide ego tatmini yazmış kasabildiğin kadar kas abonelerinle beraber 150-200 bin olsun sonra o profili sayfa'ya çevir ne bok yiyorsan ye ister sat ister makara geç ama egoyla bir alakası yok.la sakın böle yapmayın bütün listedekileri sildi :D haha allahtan 60 kişi vardı tanıdık sorun olmadı :D aman dikkat hocam en son çıldırdım bütün arkadaşları sildim
Herkes gitti amk ya :(((
-
çok hesabım kapatıldı :S
-
CAgAtAy bunu yazdı
:D hehe bendede kimse kalmadı işin kötü yanı ekleme de olmuyo mesajda atamıyorum :D ulem 4FYOK deneseydin önce :D hehe listede kimse yok artık 7 gün beğenilere bakarız :D
-
CAgAtAy bunu yazdıbensiz_aglama bunu yazdı4FY0K bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdı
Ah be okumadan anlamadan haraket ettiğiniz için başınıza geliyor bunlar :(
( un friend man'ı sec sadece erkekleri siler faceden ) yazdım orda sen büyük ihtimal all friend'i sectin :D -
ben de sandım onun ekledıklerını cıkaracak :D
-
ya face den mesaj atılmıyor para istiyor namussuz
-
kaanstain bunu yazdı
ibret alın..
https://www.youtube.com/watch?v=SfVwb8a2KSU
Nasıl bir ezik yav.. :D Kahkaha attırdı velet...
-
Sonuç olarak binlerce kişi ekleniyor hesabına yani istediklerini kabul et istemediklerini kabul etme. Şurasıda var sana istek geliyor ama sende gönderiyorsun bunuda belirtmiştim. Onuda şöyle aşabiliyorsun, istek gönderdiklerin kabul ederse zaten sana bildirim geliyor tekrardan arkadaş listenden çıkarırsın. Yada çoğu kişi isteğini kabul etmiyor sonra facebook sana uyarı veriyor tanımadığın kişileri ekleme tarzında birşey, tam ordayken bekleyen arkadaşlık isteklerimi iptal et de he istek de gelmesin istiyorum diyorsan eğer arkadaşlık isteklerini sadece arkadaşlarımın arkadaşlarına yönlendir istek gelmez. Yani anlamıyorum sizi ya ilk baş fake bir hesapta deneyin isterseniz dedim :)