Facebook‘Ta Gelen Mesajları "Görüldü" Olmadan Görebilme - Script
-
Başlık ilk okunduğunda belki bir şey ifade etmiyor ama olay aynen bu
Facebook kullanan herkesin başında olan bir sıkıntı mesaj görülüyor ama neden yanıt verilmiyo :)
dün es kaza farkettiğim bu greasemonkey scripti tamami ile bu dertten kurtarıyor.. (Firefox'ta)
Scripti kurduktan sonra mesaj kutusunda mesajların yanında +expand yazısı çıkıyor siz tıkladığınızda mesaj içeriği açılıyorve karşı tarafa görüldü olarak gitmiyor :)
Chrome için ve explorer içinde seçenekleri var
http://screepts.com/fb-message-expand/
Not: Mesaj çok uzunsa hepsini göstermez resimdende belli olduğu üzere sadece ilk 4 satırı gösterir -
Chrome de denedim kendi kendime mesaj attım olmadı expand yazısı yok. eklentiyi chrome kabul etti kuruldu yani
-
slmarlq bunu yazdı
Chrome de denedim kendi kendime mesaj attım olmadı expand yazısı yok. eklentiyi chrome kabul etti kuruldu yani
Bende de öyleydi de mesajlarını tümünü gör dediğinde görebiliyorsun.
-
4FY0K bunu yazdıslmarlq bunu yazdı
Bende de öyleydi de mesajlarını tümünü gör dediğinde görebiliyorsun.
Sen face'de değilken sana mesaj geldiğinde mesaj kutuna gidersin msajın yanında expan yazar ona tıklarsın ve mesaj içeriğini görürsün
ama karşı tarafa göründü olarak gitmez Firefoxta tam sonuç veriyor "test edildi onaylandı " :)
-
çizzdimm eyv hocam bana da bu lazımdı :D
-
Bızdık atalım bizde :)
sağolasın hocu -
eyvallah hocam chrome da kurdum çalışıyor
-
Olaya bak sen :D eyvallah hacu
-
iyiymiş deneyelim bi.
edit:// hepsini göstermiyorsa ne anladık biz :D mesajlar kısmına girdiğinde zaten koyu mavi bar içinde mesajı yine görebiliyoruz bikaç cümle. tabii incelenerek daha da geliştirilebilir.
Daniel-Koo tarafından 24/Şub/13 14:02 tarihinde düzenlenmiştir -
Çizekte neolur ne olmaz sağolasın.
-
konu altında bende ufak bi soru sorim
facebook u açıldığı tarihten günümüze kadar eklenen resim vs görebiliyorduk
forumda paylaşıldı ama bulamadım ?