Fahişeliğin Kitabı Da Yazıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Fahişeliğin%20kitabı%20da%20yazıldı

29 yaşındaki emekli hayat kadını Amanda Brooks, bu yoldan para kazanmak isteyenlere rehber olacak bir kitap yazdı. Kitapta oldukça ilginç konular var.

Teksaslı eski bir fahişe olan Amanda Brooks, mesleğin inceliklerini yazdığı bir kitapta okurlarıyla paylaşıyor.

2 üniversite mezunu ve uzun yıllar internet üzerinden yaptığı bu işi bir iş kadını gibi yöneten Amanda Brooks'un kitabının kapağında şu yazı yer alıyor: Hayat kadını olmanın zihinsel ve fiziksel temel prensipleri.

Brook, henüz çocukken hayat kadını olmaya karar verdiğini ancak yine de üniversitede aynı anda iki lisansı paralel olarak okuyarak çifte derece ile bitirdiğini söylüyor. Amanda Brooks, okuldan sonra kokteyl garsonluğu ve striptiz kulüplerde çalışmak gibi işlerde çalıştığını ve burada tanıştığı insanlara eskort servis vermeye başlayarak bu işe girdiğini belirtiyor.

3 yıl gibi kısa bir süre bu işi yapan Brooks, o yıllarda nasıl hissettiğini şöyle açıklıyor: Mutlu, tatmin olmuş, hayatını kontrol eden, başarılı ve bağımsız hissediyordum, zihnim berrak olduğu için her gece yatakta bebekler gibi uyuyordum.

Yazdığı rehber kitapta bu işten en iyi para kazanma yollarını anlatan genç kadın, internetten hizmet verebilmek için bu işin içinde olanlara site kurmayı ve yararlı hale getirmeyi anlatarak internette müşterilerini iyice tanımaları gerektiğini ve şüphelendikleri müşteriyi kabul etmemelerini öneriyor.

Kendi deneyimlerine dayanarak geliştirdiği kitabın hayat kadınları için bir temel kitap olmasını arzu eden Brooks, geçmiş mesleğini icra ederken başına gelmiş en felaket şeyin müşterilerin parasını ödememesi olduğunu belirtiyor.

Şu anda bir erkek arkadaşı olan Brooks, para aldığınız cinsel ilişki korkunç ve acı verici olmak zorunda değil diyerek geçmiş deneyimlerini tek cümlede özetliyor.

Kaynak : http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=181751

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek
    29 yaşında emeklimi olmuş..... Çok erken emekli olmuş:D  Ayrıca sektörde fazla ilerleyemediği için direkt kitap çıkarmış:D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Valla benim bildiğim fahişe'lerin kraliçeleri TR'de yaşıyor.

Leyla ZANA, Emine AYNA ve diğerleri :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

xursi bunu yazdı:
    -----------------------------
    29 yaşında emeklimi olmuş..... Çok erken emekli olmuş:D  Ayrıca sektörde fazla ilerleyemediği için direkt kitap çıkarmış:D

belki iş kazası geçirmiştir :D:D fantazi kurbanı fln :D muhhaha

yanlız böyle şeylerin gelişmesi lazım destekliyorum =) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek

xursi bunu yazdı:

Ben Sordum Malülen Emekli olmuş Çok Çalışmış Zamanında Mal Değil Bacak Rahat Girer O Yüzden Emekli Olmuş :D

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Erkek
    Abi yok artık :D karıları zorla fahişe yapcaklar ya :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek
    YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

Valla benim bildiğim fahişe'lerin kraliçeleri TR'de yaşıyor.

Leyla ZANA, Emine AYNA ve diğerleri :)

çok doğru söylemişsin ;)

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    "Karşı Cins Olsan Yapacağın Ilk Şey" konusuna yazanların bu kitabı okuması lazım :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

Türkiye de emekli olma yaşı çok geç birader.

Bak bizim Ankaradaki şerifeye..

Hala çalışıyor anasını satim :| 

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

ya çok gençmiş kadın yerli yerinde herşey daha gideri varmış baya yazık olmuş

=)

Zugzwang
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek
    bizim erzincanda ki kör şengül 70 yasında Aşşahtan araba ezdide emekli oldu yok sa devam ediyordu. karı 29 yasında emekli etmiş kendini

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
Toplam Hit: 2109 Toplam Mesaj: 13