folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Fake Maili Karşı Tarafa Nasıl Göndeririz

Fake Maili Karşı Tarafa Nasıl Göndeririz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Şu konuyu bir erkek mürid açsaydı topa tutardınız bakıyorum maaşallah doluşmuşsunuz :))

Niye kilitlensin konu ne güzel yardım ediyorsunuz..

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    kızmı yazmış bunu

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek

kız bi cumle yazmis erkekler cevirmeye ugrasiolar hani anlasilmadi diye:)ulan benim milletimin yardimsever erkekleri ya bitane varya.

simdi ne demek istemiş bu kızcagiz biri bizim anlayacagimiz dile cevirirse  sevinirim:)

hız emniyettir...!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    8mm bunu yazdı:
    -----------------------------

Şu konuyu bir erkek mürid açsaydı topa tutardınız bakıyorum maaşallah doluşmuşsunuz :))

Niye kilitlensin konu ne güzel yardım ediyorsunuz..

-----------------------------
    biz kızdır bişey bilmiodur tarikata yeni katılmıstır diye didiniyoruz senin yaptığına bak!..yardım eden ajdar olsun:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hade len :)

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhbir
    muhbir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ben akşam akşam hayır yapayım dedim:)))

muhbir-tbt@hotmail.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLAZZ
    HaYLAZZ's avatar
    Dişi
    ben sitesinin sahtesini yaptım siteye giriyomuş gibi şifresini yazmasını istiyyorum bu işlerde yeniyim pek bişey anlamıyorum da kusura bakmayın topic leri baya gezdim ama gözüme çarpmamıştı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLAZZ
    HaYLAZZ's avatar
    Dişi
    o kadar yazmışsınız ben gelince herkes ortadan kayboldu :D:D ısrarla bekliyorum :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek

bence rene bu konuyu görmediği için veya görüpte es geçtiği için çokk şanslısın. yapacak olduğun en basit şey git bi free host bul  dosyayı oraya at sonrada yolladığın maile bi link at tıklanmasını sağla gerisi tamam zaten

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYLAZZ
    HaYLAZZ's avatar
    Dişi
    yolladığım maildeki linke tıklamaz yapmak istediğim onu kandırmak ve kendi sitesi sanıp şifresini yazması... ayrıca herkese yardımcı oldukları için teşekkür ederim de konuyu görmesinde ne sakınca var anlamadım??
Toplam Hit: 13713 Toplam Mesaj: 27