Fake Maili Karşı Tarafa Nasıl Göndeririz
-
Şu konuyu bir erkek mürid açsaydı topa tutardınız bakıyorum maaşallah doluşmuşsunuz :))
Niye kilitlensin konu ne güzel yardım ediyorsunuz..
-
kızmı yazmış bunu
-
kız bi cumle yazmis erkekler cevirmeye ugrasiolar hani anlasilmadi diye:)ulan benim milletimin yardimsever erkekleri ya bitane varya.
simdi ne demek istemiş bu kızcagiz biri bizim anlayacagimiz dile cevirirse sevinirim:)
-
8mm bunu yazdı:
-----------------------------Şu konuyu bir erkek mürid açsaydı topa tutardınız bakıyorum maaşallah doluşmuşsunuz :))
Niye kilitlensin konu ne güzel yardım ediyorsunuz..
-----------------------------
biz kızdır bişey bilmiodur tarikata yeni katılmıstır diye didiniyoruz senin yaptığına bak!..yardım eden ajdar olsun:) -
Hade len :)
-
ben akşam akşam hayır yapayım dedim:)))
-
ben sitesinin sahtesini yaptım siteye giriyomuş gibi şifresini yazmasını istiyyorum bu işlerde yeniyim pek bişey anlamıyorum da kusura bakmayın topic leri baya gezdim ama gözüme çarpmamıştı
-
o kadar yazmışsınız ben gelince herkes ortadan kayboldu :D:D ısrarla bekliyorum :)
-
bence rene bu konuyu görmediği için veya görüpte es geçtiği için çokk şanslısın. yapacak olduğun en basit şey git bi free host bul dosyayı oraya at sonrada yolladığın maile bi link at tıklanmasını sağla gerisi tamam zaten
-
yolladığım maildeki linke tıklamaz yapmak istediğim onu kandırmak ve kendi sitesi sanıp şifresini yazması... ayrıca herkese yardımcı oldukları için teşekkür ederim de konuyu görmesinde ne sakınca var anlamadım??
Toplam Hit: 13713 Toplam Mesaj: 27