Falcılara İnanan Varmı?
-
hepsi yalan onların geleceği nasıl göruyor müniccim pipisimi yemış :|
-
geçenlerde bende gittim 4 kişi kadın 2. öğretim olduğumdan hastalığıma iş yerinin nerde olduğuna kadar hepsini bildi hatta arkadaşın kız arakadaşının yüzündeki beni bile bildi...
-
yaw onlar sizin bir açığınızı bulup onu yorumlamışlardır.sizde gerçek sanıyorsunuz
bu arada fallara inanan dinder çıkar(şirk Koşmak).geleceği Allahtan başkası bilimez
-
5 sene önce bende gittim ark larla günlerden cuma kadın kawelerimizi içirdi bize kendide bira içiyordu o arada ilk ben verdim fincanı çok diil 30 saniye kadar baktı ve dediki
-oglum sizin akrabalardan yaşlı beyaz türbanlı biri ölcek sonrada dediki
oglum sizin sülaleden birinin mavi arabası var onu bir yere çarpacak tmm git artık sen baska bişiy yok hayatın yolunda dedi.
2 ay sonra annemin bir yakın akrabası öldü hep beyaz türban takardı
3 ay sonra mavi araba oda benimki traktörün pulluguna çarptım.
şimdi o kadını yolda görünce yolumu değişiyom :)
yusuff yusufff
-
iyide benim gittiğim gelecekten falan bahsetmiyodu dediği çok sıkıntı çekmşsin 1,5 yıl önce rahatsızlık geçirmişsin baban şöyle biri iş yeriniz şurda 2. öğretim okuyosun şöyle bi insansın para harcamayı sevmiyosun baban şöyle kız kardeşin var vs vs hani gelecekten falan hiç bahsetmedi...
-
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------hoca fal çok günahtır walla...
+ fala iinanma falsız kalma.
benim fikrim ise : fala inanma falcıya kay:F
-----------------------------Aynen Katiliyorum :D
-
ben bi ara universitede baya ugrastiydim tarot v.s
-
falcıdan falcıya fark vardır...
fakat genelde falcılar durugörü ve duruişiti yeneteğini kullandıkları için senin bildiğinden daha fazlasını pek bilemezler :)
tabi her falcıyada inanmamak gerekiyor 100 falcı varsa piyasada 95 i tam olarak istediğinizi veremez kanaatindeyim.
falcıdan ziyade böyle şeylere merakı olanlar medyuma gitsin veya iyi bir hocaya gitsin daha fazlasını onlar söyler zaten.
-
Akr3pTbT bunu yazdı:
-----------------------------
DeFactorx bunu yazdı:
-----------------------------hoca fal çok günahtır walla...
+ fala iinanma falsız kalma.
benim fikrim ise : fala inanma falcıya kay:F
-----------------------------Aynen Katiliyorum :D
-----------------------------falcıda alionbaşı süper kaşarsa tamam :) başka yolu yok kayacan :)
-
niye inanayımki? falcıların kendilerine faydası yokki :)