Fallout 4 Hakkında Soru
-
ilk defa oynuyorum oldukça beğendim .
lakin şimdi bir görev var bir kalede top kurulumu yaptık (gülle atan top) topu kullandırmak için birini yetkilendirmem gerekiyormuş fakat kimseyi başına geçiremedim. ne yapmam lazım?
ayrıca oyunun ana ve yan görevlerle tamamen bitmesi için bir görev listesi vs varmı? çünkü anladığım kadarı ile 1 yıldan önce bitmeyecek gibi :)
-
Orada kalede görev atanmamis birini ara, kadın minutemen var Birtane o bostaydi sanırım. Veya icerilerde biryerde bir eleman var onu koyuyorsun. Orada mireluk queen çıkıyor onu indirmen gerekecek haberin olsun. Nuke felan varsa ona sakla.
Bir liste yok ayrıca liste felan boşver oyunun amacı zaten gezinmek. Off canım çekti ya yüklesem mi tekrar :)
-
hocam bütün yan görevleri bitiremezsin ancak yapabileceğin birşey collectibles ları toplamak olur ki onlarda genelde kendine özgü questlerde veriliyor
misal railroad da tinker tom un mila görevlerini bitirdim ancak polis istasyonundaki hırbo ile karının verdiği görevler bitmiyor galiba bi süre sonra aynı yerlere yollamaya başladılar amk
ilk seferinde hikayeye uyarak gittim instutute tarafında oynadım ancak ikincide hepsini siktir ettim dünyada rastgele dolanıp collactables topluyom daha iyi oluyor
edit : linki unutmusum http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_4_magazines
sercoo tarafından 30/Eki/17 14:38 tarihinde düzenlenmiştir -
birde sanıyorumki bazı görevleri aldık diye hemen yapamıyoruz. yani kalıbımız yetmiyor. biraz daha güçlenip silahlanıp zırhlanıp filan yapmamız gerekiyor?
örneğin call of da bir yere geldiysek oyun bizi getirdiyse bir şekilde yapılabileceğindendir. fakat bunda öyle görevler geliyorki elimdeki silah ve cephane ile yanlarına bile yaklaşmam söz konusu değil. ısrarı bıraktım başka küçük görevlerle ilerliyorum şu an
-
patates bunu yazdı
birde sanıyorumki bazı görevleri aldık diye hemen yapamıyoruz. yani kalıbımız yetmiyor. biraz daha güçlenip silahlanıp zırhlanıp filan yapmamız gerekiyor?
örneğin call of da bir yere geldiysek oyun bizi getirdiyse bir şekilde yapılabileceğindendir. fakat bunda öyle görevler geliyorki elimdeki silah ve cephane ile yanlarına bile yaklaşmam söz konusu değil. ısrarı bıraktım başka küçük görevlerle ilerliyorum şu an
Acele etme, gezin, dikkatli gezin, geceleri uyu yerleskede daha yeni başladıysan çok yüklenme. Nexusmod a bak bir mod yüklemek istersen oyunun çok eksik yanları var onları toparlıyor. Grafik modlari hele felaket :) ekran kartına güveniyorsan asıl.
-
youtube den baksana bir ton video atıyorlar her oyunla ilgili
-
do_som bunu yazdı
o görevi arayana kadar spoiler yerim diye buraya yazdım
-
deja-vu bunu yazdıpatates bunu yazdı
Acele etme, gezin, dikkatli gezin, geceleri uyu yerleskede daha yeni başladıysan çok yüklenme. Nexusmod a bak bir mod yüklemek istersen oyunun çok eksik yanları var onları toparlıyor. Grafik modlari hele felaket :) ekran kartına güveniyorsan asıl.
1070 var sanırım iş görür
-
patates bunu yazdıdo_som bunu yazdı
cogusu spoiler vermiyo eastergame var ondan bakabilirsin yada pintipanda eger burdan bulamazsan
-
patates bunu yazdıdo_som bunu yazdı
cogusu spoiler vermiyo eastergame var ondan bakabilirsin yada pintipanda eger burdan bulamazsan
-
patates bunu yazdıdeja-vu bunu yazdıpatates bunu yazdı
1070 var sanırım iş görür
Görür canım Grafik motoru eski oyunun, 3 yil kadar sürünce geliştirmesi.. 1060 var bende de grafik modlari felan 60 fps alıyorum sorunsuz