folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Fallout 4 Hakkında Soru

Fallout 4 Hakkında Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

ilk defa oynuyorum oldukça beğendim .

lakin şimdi bir görev var bir kalede top kurulumu yaptık (gülle atan top)   topu kullandırmak için birini yetkilendirmem gerekiyormuş fakat kimseyi başına geçiremedim.  ne yapmam lazım?

ayrıca oyunun ana ve yan görevlerle tamamen bitmesi için bir görev listesi vs varmı?  çünkü anladığım kadarı ile 1 yıldan önce bitmeyecek gibi :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

Orada kalede görev atanmamis birini ara, kadın minutemen var Birtane o bostaydi sanırım. Veya icerilerde biryerde bir eleman var onu koyuyorsun. Orada mireluk queen çıkıyor onu indirmen gerekecek haberin olsun. Nuke felan varsa ona sakla. 

Bir liste yok ayrıca liste felan boşver oyunun amacı zaten gezinmek. Off canım çekti ya yüklesem mi tekrar :) 

Almanya Fatihi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pineapplemen.
    sercoo
    sercoo's avatar
    Erkek

hocam bütün yan görevleri bitiremezsin ancak yapabileceğin birşey collectibles ları toplamak olur ki onlarda genelde kendine özgü questlerde veriliyor

misal railroad da tinker tom un mila görevlerini bitirdim ancak polis istasyonundaki hırbo ile karının verdiği görevler bitmiyor galiba bi süre sonra aynı yerlere yollamaya başladılar amk

ilk seferinde hikayeye uyarak gittim instutute tarafında oynadım ancak ikincide hepsini siktir ettim dünyada rastgele dolanıp collactables topluyom daha iyi oluyor

edit : linki unutmusum http://fallout.wikia.com/wiki/Fallout_4_magazines 

sercoo tarafından 30/Eki/17 14:38 tarihinde düzenlenmiştir

i might be a pineapple but you're a fineapple baby
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

birde sanıyorumki bazı görevleri aldık diye hemen yapamıyoruz.  yani kalıbımız yetmiyor. biraz daha güçlenip silahlanıp zırhlanıp filan yapmamız gerekiyor?

örneğin call of da bir yere geldiysek oyun bizi getirdiyse bir şekilde yapılabileceğindendir.  fakat bunda öyle görevler geliyorki   elimdeki silah ve cephane ile yanlarına bile yaklaşmam söz konusu değil. ısrarı bıraktım başka küçük görevlerle ilerliyorum şu an

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı

birde sanıyorumki bazı görevleri aldık diye hemen yapamıyoruz.  yani kalıbımız yetmiyor. biraz daha güçlenip silahlanıp zırhlanıp filan yapmamız gerekiyor?

örneğin call of da bir yere geldiysek oyun bizi getirdiyse bir şekilde yapılabileceğindendir.  fakat bunda öyle görevler geliyorki   elimdeki silah ve cephane ile yanlarına bile yaklaşmam söz konusu değil. ısrarı bıraktım başka küçük görevlerle ilerliyorum şu an

Acele etme, gezin, dikkatli gezin, geceleri uyu yerleskede daha yeni başladıysan çok yüklenme. Nexusmod a bak bir mod yüklemek istersen oyunun çok eksik yanları var onları toparlıyor. Grafik modlari hele felaket :) ekran kartına güveniyorsan asıl. 

Almanya Fatihi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

youtube den baksana bir ton video atıyorlar her oyunla ilgili 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    do_som bunu yazdı

o görevi arayana kadar spoiler yerim diye buraya yazdım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    deja-vu bunu yazdı
    patates bunu yazdı

Acele etme, gezin, dikkatli gezin, geceleri uyu yerleskede daha yeni başladıysan çok yüklenme. Nexusmod a bak bir mod yüklemek istersen oyunun çok eksik yanları var onları toparlıyor. Grafik modlari hele felaket :) ekran kartına güveniyorsan asıl. 

1070 var sanırım iş görür

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    patates bunu yazdı
    do_som bunu yazdı

cogusu spoiler vermiyo eastergame var ondan bakabilirsin yada pintipanda eger burdan bulamazsan

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    patates bunu yazdı
    do_som bunu yazdı

cogusu spoiler vermiyo eastergame var ondan bakabilirsin yada pintipanda eger burdan bulamazsan

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı
    deja-vu bunu yazdı
    patates bunu yazdı

1070 var sanırım iş görür

Görür canım Grafik motoru eski oyunun, 3 yil kadar sürünce geliştirmesi.. 1060 var bende de grafik modlari felan 60 fps alıyorum sorunsuz 

Almanya Fatihi
Toplam Hit: 2140 Toplam Mesaj: 12
fallout 4