Fantastikfutbol.Com‘Da 50 Forma 300 Top Veriyoruz
-
hoca bütçe yetmiyo yaa az daha yükseltsenize :)
-
AnilCarkci bunu yazdı
hoca bütçe yetmiyo yaa az daha yükseltsenize :)
bütçe her hafta puan aldıkça artıyor hocam .
-
Sİtenin solunda bulunan soldan girip çıkan butonları nasıl yapıyorsun ?
-
tosun bunu yazdıSimdi yoldayim.Bana bi forma ayarlasana hocam aksam oynarim siteden :p
hocam torpil yapmıyoruz ama çok büyük ihtimalle kazanırsın zaten, site yeni katılım az.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı
Sİtenin solunda bulunan soldan girip çıkan butonları nasıl yapıyorsun ?
siteyi ben kodlamıyorum hocam, ama jquery
-
Spyware__007 bunu yazdı
cep telefonu şartı falan ?
+ aktivasyon problemleri
nasıl bir aktivasyon problemi yaşadın hocam?
-
< id="PlaceHolder1_rdAnket_0" ="" name="ctl00$PlaceHolder1$rdAnket" value="Kombi" /> < id="PlaceHolder1_rdAnket_1" ="" name="ctl00$PlaceHolder1$rdAnket" value="Merkezi Isıtma Sistemi" /> < id="PlaceHolder1_rdAnket_2" ="" name="ctl00$PlaceHolder1$rdAnket" value="Diğer" /> Bu neden gerekli
-
Mycity bunu yazdı
< id="PlaceHolder1_rdAnket_0" ="" name="ctl00$PlaceHolder1$rdAnket" value="Kombi" /> < id="PlaceHolder1_rdAnket_1" ="" name="ctl00$PlaceHolder1$rdAnket" value="Merkezi Isıtma Sistemi" /> < id="PlaceHolder1_rdAnket_2" ="" name="ctl00$PlaceHolder1$rdAnket" value="Diğer" /> Bu neden gerekli
adamlar ya sosyal mühendislik yapıp .tahribattaki üyeliğimizi ele geçirmeye çalışacaktır yada anket olabilir . anketde iyi para var.
-
o bütçeye real madrid gibi takım dizdim amk :D
-
my4 bunu yazdıMycity bunu yazdı
adamlar ya sosyal mühendislik yapıp .tahribattaki üyeliğimizi ele geçirmeye çalışacaktır yada anket olabilir . anketde iyi para var.
:) hocam kombi kullandığını öğrenerek nasıl üyeliğini ele geçirebilirim?