Far Cry 3 Full İndir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=CIZDDle4Vyk&feature=youtu.be

İndirme Linkleri :

PART 1

PART 2

PART 3

PART 4

PART 5

PART 6

PART 7

PART 8

PART 9

PART 10

RAR ŞİFRESİ : citizen

Crack içindedir.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yandex dosya hız sınırına takılmamak için :

Dosyayı kendi hesabınıza kopyalayıp oradan indiriniz veya dns ayarından kullandığınız dns adresini 77.88.8.8 yapınız.

http://dns.yandex.ru

------------------------------------

Türkçe yama indirme linki :

https://docs.google.com/file/d/0BwB00KlrpvxKMVVmckNuRUp1LVk/edit?usp=sharing
    Rar Şifresi : rockerdem

mkyb tarafından 25/Eyl/13 16:45 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek

Paylaşım için teşekkürler hocam .

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

hacı gizleseydin keşke :)

www.kriptopedi.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çızık

Acaip derecede agresifim !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    SabriReyiz bunu yazdı

İlk Call of duty black ops 2 mi yoksa far cry3 mü indirip oynamalıyım bilemedim.

calof duty de hep problem yaşıyorum ıvır zıvır hata veriyor oyundan keyif alamıyorum 

Fakat farcry 3 ü sabah başlayıp akşama kadar oynadığımı bilirim acayip hoşuma gitmişti ben farcry derim ha ufak bir hatırlatma yapayım 

İlk bölümlerde silahla ateş ederken felan zorlanabilirsiniz isabet konusunda ileride skiller açılıyor o zaman acayip bir adam oluyorsunuz :D attığınızı vuruyonuz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

bu oyunun son sahnesinde arkadaşları değilde karıyı seçseniz bi meraktan çatlıyom karıya gidince nolcak diye?

Converse giyen uzaylı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı

bu oyunun son sahnesinde arkadaşları değilde karıyı seçseniz bi meraktan çatlıyom karıya gidince nolcak diye?

Ben kadını seçmiştim tam hatırlamıyorum ama arkadaşı vuruyorlardı heralde yada kendinmi vuruyordun öyle birşey üzülmüştüm sonra amk :D 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    HolyZat bunu yazdı
    c0nverse bunu yazdı

Ben kadını seçmiştim tam hatırlamıyorum ama arkadaşı vuruyorlardı heralde yada kendinmi vuruyordun öyle birşey üzülmüştüm sonra amk :D 

arkadaşları seçincede karıyı vuruyon ortalık kaos oluyo ordan kurtuluyonuz arakadaşlarla sonra yolunuza devam ediyonuz ama karıyı seçseydim arkada belki nüfuzlu bir klan olabilirdi bide o kadınla yaşananlar kesin karıyı seçmeliydim

oyunuda baştan oynayasım gelmiyo ya :D

Converse giyen uzaylı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı
    HolyZat bunu yazdı
    c0nverse bunu yazdı

arkadaşları seçincede karıyı vuruyon ortalık kaos oluyo ordan kurtuluyonuz arakadaşlarla sonra yolunuza devam ediyonuz ama karıyı seçseydim arkada belki nüfuzlu bir klan olabilirdi bide o kadınla yaşananlar kesin karıyı seçmeliydim

Karıyı seçince şey yapıyorsun sonra kadın senden hamile kaldım artık sana gerek kalmadı deyip bıçağı çakıyor bize.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    c0nverse bunu yazdı
    HolyZat bunu yazdı
    c0nverse bunu yazdı

Karıyı seçince şey yapıyorsun sonra kadın senden hamile kaldım artık sana gerek kalmadı deyip bıçağı çakıyor bize.

tamam şimdi hatırladım iyi küfür etmiştim orospuya peki benim yukarıdaki yazdığım olay olmuyormuydu ? arkadaşı vurma olayı ? yoksa ben nasıl uydurdum onu amk nasıl hayal gücü varmış bende 

Toplam Hit: 3841 Toplam Mesaj: 16