Far Cry 3 Full İndir
-
-
Yandex dosya hız sınırına takılmamak için :
Dosyayı kendi hesabınıza kopyalayıp oradan indiriniz veya dns ayarından kullandığınız dns adresini 77.88.8.8 yapınız.
------------------------------------
Türkçe yama indirme linki :
https://docs.google.com/file/d/0BwB00KlrpvxKMVVmckNuRUp1LVk/edit?usp=sharing
mkyb tarafından 25/Eyl/13 16:45 tarihinde düzenlenmiştir
Rar Şifresi : rockerdem -
Paylaşım için teşekkürler hocam .
-
hacı gizleseydin keşke :)
-
çızık
-
SabriReyiz bunu yazdı
İlk Call of duty black ops 2 mi yoksa far cry3 mü indirip oynamalıyım bilemedim.
calof duty de hep problem yaşıyorum ıvır zıvır hata veriyor oyundan keyif alamıyorum
Fakat farcry 3 ü sabah başlayıp akşama kadar oynadığımı bilirim acayip hoşuma gitmişti ben farcry derim ha ufak bir hatırlatma yapayım
İlk bölümlerde silahla ateş ederken felan zorlanabilirsiniz isabet konusunda ileride skiller açılıyor o zaman acayip bir adam oluyorsunuz :D attığınızı vuruyonuz
-
bu oyunun son sahnesinde arkadaşları değilde karıyı seçseniz bi meraktan çatlıyom karıya gidince nolcak diye?
-
c0nverse bunu yazdı
bu oyunun son sahnesinde arkadaşları değilde karıyı seçseniz bi meraktan çatlıyom karıya gidince nolcak diye?
Ben kadını seçmiştim tam hatırlamıyorum ama arkadaşı vuruyorlardı heralde yada kendinmi vuruyordun öyle birşey üzülmüştüm sonra amk :D
-
HolyZat bunu yazdıc0nverse bunu yazdı
Ben kadını seçmiştim tam hatırlamıyorum ama arkadaşı vuruyorlardı heralde yada kendinmi vuruyordun öyle birşey üzülmüştüm sonra amk :D
arkadaşları seçincede karıyı vuruyon ortalık kaos oluyo ordan kurtuluyonuz arakadaşlarla sonra yolunuza devam ediyonuz ama karıyı seçseydim arkada belki nüfuzlu bir klan olabilirdi bide o kadınla yaşananlar kesin karıyı seçmeliydim
oyunuda baştan oynayasım gelmiyo ya :D
-
c0nverse bunu yazdıHolyZat bunu yazdıc0nverse bunu yazdı
arkadaşları seçincede karıyı vuruyon ortalık kaos oluyo ordan kurtuluyonuz arakadaşlarla sonra yolunuza devam ediyonuz ama karıyı seçseydim arkada belki nüfuzlu bir klan olabilirdi bide o kadınla yaşananlar kesin karıyı seçmeliydim
Karıyı seçince şey yapıyorsun sonra kadın senden hamile kaldım artık sana gerek kalmadı deyip bıçağı çakıyor bize.
-
Citizen bunu yazdıc0nverse bunu yazdıHolyZat bunu yazdıc0nverse bunu yazdı
Karıyı seçince şey yapıyorsun sonra kadın senden hamile kaldım artık sana gerek kalmadı deyip bıçağı çakıyor bize.
tamam şimdi hatırladım iyi küfür etmiştim orospuya peki benim yukarıdaki yazdığım olay olmuyormuydu ? arkadaşı vurma olayı ? yoksa ben nasıl uydurdum onu amk nasıl hayal gücü varmış bende