folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Farid Farjad __ Sihirli Parmaklar

Farid Farjad __ Sihirli Parmaklar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

İranlı keman virtuozu müzisyenidir.

Hakkında yazılanlar: 

Albumlerinde sadece keman ve piyano vardir, ilaç gibidir, kimi zaman anti depresan kimi zamansa depresan etkisi yaratir.

dem adami, ruh adami...muzikleri ruhu oksuyor, eritiyor tekrar sekillendiriyor...icinizde uzaklarin ozlemi, hic yasanmamis zamanlarin buruklugu, alip basini gitme arzusu... olgunlastiriyor adami...

bu zatı dinlerken,içinizden akan her kan damlasının yolunu hissedersiniz.
    kanadıkça kanarsınız..
    nasıl anlatmalı ki,acınızı acıtırsınız..

kendisinden bu kadar gec haberim oldugu icin hayatimin geri kalaninda uzulebilecegim kemaniyla abartisiz sarki soyleyen adam. 

doğudur....sihirbazdır.....

kemanda gezinen sihirli parmaklardır....kırımızı şaraptır......yakın toprakların ortak kültürünün kemana yansımasıdır....farjaddır...

bir batılının asla yapamayacağı gibi kemana ruh veren iranlı keman vitüözü. gönlündekileri sözcüklerden daha iyi notalarla ifade ettiğine hiç şüphe duyulmayacak kadar da ustadır.

rakı içerken dinlemeye korktuğum müzisyen. sadist olmasından şüpheleniyorum, bu kadar acıklı sesler çıkarmasının başka amacı olamaz...

her daim dinlediğim müziğe laf eden ev ahalisinin bile dikkatini çekip "kim bu yahu? ne güzel müziktir bu" tepkilerini alan müthiş keman virtuozu.dibe vurmak isteyenler için birebir.

-------------------------------------------------------------

Kelimelerin sustuğu sadece faridin kemanının konustuğu zaman onu dinlemek...

Ne Mozart nede Beethoven beni onun kadar yaralamadı, ve tbt da ne bundan önce neden bundan sonra bunun gibi parçalar verilmedi, verilmeyecektir de...

Download Link:  http://dosyam.net/?id=q9c14k  

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

fevkalade :S

kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    35 mb aga değer inş. indirdiime :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    hemen indiriyorum hocu saol.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    keman çello ve yanflüt bence bunlar kadar güzel ses çıkaran enstrumanlar yok...işin ilginc tarafı aynen ney gibi ses çıkarmanın çok zor oldugu ama çıkıncada insanı kendinde alıyor....

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    sağol hocam..

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    İndiriyorum

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iyaex
    iyaex's avatar
    Erkek
    indirdim bile :)

Lif"s Good
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caylili
    caylili's avatar
    Erkek
    Kelimelerin sustuğu sadece faridin kemanının konustuğu zaman onu dinlemek...

Ne Mozart nede Beethoven beni onun kadar yaralamadı, ve tbt da ne bundan önce neden bundan sonra bunun gibi parçalar verilmedi, verilmeyecektir de...

Download Link:  http://dosyam.net/?id=q9c14k  

-----------------------------
    hoca mükemmel herkesin dinlemesini tavsiye ederim..

{fikrin neyse zikrin odur} {kötülük yaptım diye sevinme, her yaptıgın kötülük (cahillik) elbet bulur yine seni.} !huseyin!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    eywallah  indiriyorum:)

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    yıllarca uyuttular bizi batı müziği batı müziği diye kimsenin doğu müziği ve müzisyeninden haberi yok, geçen edebiyat hocam evine davet etti çaya, pc de bu herifin müzikleri vardı, bu adam gerçekten şahane, işte müzik budur dedim. yalnız bundan daha şahane olan bi adam var azeri, çok mükemmel müzik yapıyo adını unuttum şimdi, hocam onun cd sini dolduruyo ama bulursam buraya koyarım, yaşasın doğu müziği kahrolsun batı müziği..!! 

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
Toplam Hit: 2582 Toplam Mesaj: 16