Farklı Bir Göbek Problemi(Kilo)
-
forumdaki konuları okudum fakat benimki onlardan farklı..şöyle ki herkeste göbek var fakat bu adamlar kendilerini şişman görüyorlar.bu durumda zayıflamaya çalışıyorlar ve bu durumda göbek fln kayboluyor
bende ki sıkıntı, 173 boy var ve 59-60 kiloyum ve sadece göbeğim var.gören herkes bana zayıf der.kollar bacaklar fln zayıf durumda.
benim istediğimse kilo kaybetmeden göbekteki yağları eritmek.yani 5 kilo fln kaybetsem iskelet gibi olurum.
bütün forumlarda, yazılarda diyet ve kilo kaybetmek var ama ben daha fazla kilo kaybedemem.beslenme işine gelince un şeker fln biliorum yemeyecez.mekik çekmeklede gitmiyor bu göbekte biriken yağlar.
şimdi bana biri anlatabilir mi kilo kaybetmeden göbekten kurtulmayı ? yada göbekten yavaş yavaş kaybedip kiloyu vücuda yaymak fln...
kilo vermeden göbekten kurtulmak çok mümkün gibi gelmedi fakat tbt de bu işlerle uğraşan çok mürid var bakalım ne çıkacak sonuç.
-
pek anlamam bu işlerden aslında ama göbek dediğin şey acaba midenin büyümüş olması olabilir mi? yani yan taraflarda yağlanma falan yoksa, miden genişlemişse böyle görülebilir hocam.. mide elastiki bir yapıda, pinpon topu kadar da olabilir, kocaman da olabilir.. Eğer genişletmişsen mideni belki o yüzden şişik görünüyordur diye düşündüm
-
Bizim köyde bol su iç derler. Bilimsel bir yanı varmıdır bilmem.
-
unbalanced bunu yazdı
pek anlamam bu işlerden aslında ama göbek dediğin şey acaba midenin büyümüş olması olabilir mi? yani yan taraflarda yağlanma falan yoksa, miden genişlemişse böyle görülebilir hocam.. mide elastiki bir yapıda, pinpon topu kadar da olabilir, kocaman da olabilir.. Eğer genişletmişsen mideni belki o yüzden şişik görünüyordur diye düşündüm
yok hocam bildiğin göbek var.az şişman olsam tamam diecem.zayıf vücuda löp diye bir göbek çok çirkin duruyor :D göbek eritmek için kilo vermek lazım diolar ama kilo verecek durumda değilim.bi ara feci mekik fln çektim ama hiç gitmedi.
edit: cardio yapsak bu seferde kilo verecez. ne yapsam bilemedim.cadio yapmadanda yağlar erimo :S
Ekerci tarafından 22/Tem/15 02:18 tarihinde düzenlenmiştir -
Ekerci bunu yazdı
forumdaki konuları okudum fakat benimki onlardan farklı..şöyle ki herkeste göbek var fakat bu adamlar kendilerini şişman görüyorlar.bu durumda zayıflamaya çalışıyorlar ve bu durumda göbek fln kayboluyor
bende ki sıkıntı, 173 boy var ve 59-60 kiloyum ve sadece göbeğim var.gören herkes bana zayıf der.kollar bacaklar fln zayıf durumda.
benim istediğimse kilo kaybetmeden göbekteki yağları eritmek.yani 5 kilo fln kaybetsem iskelet gibi olurum.
bütün forumlarda, yazılarda diyet ve kilo kaybetmek var ama ben daha fazla kilo kaybedemem.beslenme işine gelince un şeker fln biliorum yemeyecez.mekik çekmeklede gitmiyor bu göbekte biriken yağlar.
şimdi bana biri anlatabilir mi kilo kaybetmeden göbekten kurtulmayı ? yada göbekten yavaş yavaş kaybedip kiloyu vücuda yaymak fln...
kilo vermeden göbekten kurtulmak çok mümkün gibi gelmedi fakat tbt de bu işlerle uğraşan çok mürid var bakalım ne çıkacak sonuç.
aha bir ben daha :))) nohut yutmuş soluncan gibiyiz arkadaş :)))) varsa bi yöntemi söyleyin lütfen
-
vücutçular daha iyi bilir hocam, ama mantıken şöyle geliyor bana.. kas yapacaksın yani kilo alman lazım, alacağın şeyler yağa değil kasa dönüşecek, göbek bölgende de yağlanma varsa onlar da eriyip kasa dönüşecek böylece dengeli bir vücut olmuş olur..
en iyisi bir spor salonu hocasıyla falan görüş derim, bu işin uzmanları da var.. bugüne kadar tahribattan akıl alarak ne kız tavlayanı gördüm ne zayıflayanı ne kilo alanı ne saç dökülmesinden kurtulanı .. :)) konular açılıyor sadece sürekli
-
bira göbeği değil dimi çünkü o inmiyor. ben de vardı bira göbeği (taip ten once şu anda istesende yapamazsın 1bira 6tl mq) boy 185..190 civarı bi ara 70kg kadar düşmüştü m askerde ama o göbek bildiğin kimildamadan orda duruyordu .sonrasında kafaya takmistim eritir im ben bu göbeği diye ama olmadı 110kg gexiom xd
şaka bi yana
işin ve sosyal hayatın musait ise git düzgün bi badi salonuna . 3ay sık dişini diyetini duzgun tut sporunu duzgun ysp hem vücudun düzelir hemde got göbek derdin kalmaz
-
un şeker tuz yag zımbırtılarını biliorsun zaten, kimisi zayıftır yuzunden yaglanır kımısı basenden falan senınde gobek kimiside eşit bölgelerden yaglanır yapacak birşey yok protein agırlıklı besleneceksin sadece zeytın yagı tuketeceksın, sıfır şeker, duzgun beslenme kısa zamanda da olmayacak bir senede gözle görülür değişim olur sabır sadece mekikte boşuna cekme yada nasıl cekecegını ögren herkesın bildginin aksine yapılış şekli var cunku :)
Bosluk tarafından 22/Tem/15 04:39 tarihinde düzenlenmiştir -
alkol varmı alkol
-
"skinny fat" olma ihtimalin yüksek hocam. yemek düzenine ve spor-fiziksel aktivite geçmişine bakmak lazım. Bu durumda ağırlık ve biraz kardiyo içeren spor programıyla protein ağırlıklı beslenme düzenine geçmen lazım. Geçmen dedim dikkat edersen, yani yemek düzenini kalıcı olarak değiştir ve sporu da hayatının bir parçası yap. Bunları yanlış beslenme ve hareketsiz yaşam varsayımı üzerine yazdım, eğer bu şekilde yaşamıyorsan yanılmışımdır ve muhtemelen biyolojik bir problem olabilir ama zannetmiyorum.
-
cem-engine bunu yazdı
"skinny fat" olma ihtimalin yüksek hocam. yemek düzenine ve spor-fiziksel aktivite geçmişine bakmak lazım. Bu durumda ağırlık ve biraz kardiyo içeren spor programıyla protein ağırlıklı beslenme düzenine geçmen lazım. Geçmen dedim dikkat edersen, yani yemek düzenini kalıcı olarak değiştir ve sporu da hayatının bir parçası yap. Bunları yanlış beslenme ve hareketsiz yaşam varsayımı üzerine yazdım, eğer bu şekilde yaşamıyorsan yanılmışımdır ve muhtemelen biyolojik bir problem olabilir ama zannetmiyorum.
alkol yok denecek kadar az.ayda 1 kere belki içerim
şimdi hocam beslenmeyi değiştirip cardio, mekik ve ağırlık çalışırsak, kilo kaybetmeden göbekten kurtulur muyuz ? artı göbekten sonra kilo alımına başlarmıyız ?