Farklı Kafa Yapma Yöntemleri?
-
sayın arkadaşlar
yazılarınızı ibretle okudum;kafa yapma yöntemleriniz enteresan.Ancak bilmeyenler ve meraklılar için enteresan.Ben bu konuuda bilgili ve eğitimli birisiyim.Sakın bu tür kafa yapma denemelerine girmeyin.Marihuana denilen ot bizim bildiğimiz kenevir bitkisidir ve esrar yapılır.esrar afyon eroin gibi maddelir yasadışıdır.sağlığıa zararlıdır.Sentetik haplara gelince;bunlar 2 türlüdür.1-uyarıcı 2- uyuşturucu sakinleştirici. ecstacy dediğimiz tür uyarıcıdır ve kullanıldığı zaman beyinde hücre ölümlerine sebeb olur.aynı zamanda kaslar fazladan çalıştığı için vücut zorlanır kas ölümleri de olur.uyuşturucu ve sakinleştirici olanlar ise daha çok psikolojik rahatsızlığı olanlara verilir.hastalığın türü ve ağırlığına göre çok çeşitleri vardır.Sakın bu sakinleştirici türleri de kullanmayın.Aynı şekilde beyin ölümlerine sebep olur.Bağımlılık yapar.Asla alkol ile birlikte başka ilaç almayın.Alkol ile reaksiyona giren ilaçlar yan etki yaparak adamı öldürür.
internet üzerinden almayı düşündüğünüz mantar ot gibi bitkisel ürünlere de asla güvenmeyin.Onların dozunu ayarlamnız mümkün değil.mantar kullanarak kafa yapmaya çalışan çocukların öldüğünü bilmenizi isterim.KESİNLİKLE YASAL OLMAYAN YOLLARA SAPMAYIN.SAĞLIĞINIZA OLUMSUZ ETKİ YAPACAK MADDELER KULLANMAYIN
-
ya ben psikopat değilim :) sadece merak ettim ne tür kafa bulma yöntemleri var diye..
kimyasal ve ot işine girmem kesinlikle..
sanrım yine en iyisi alkol .)
-
atarax kafa yapmaz 1 sene kullandım nerdese hep kafa olarak gezmem lazımdı ki atarax daa cok bi alerji ilacı sinirsel alerjiler için =) ama metabolizman cok guclu diilse uyutuo 2 tane falan içince 1 saat sonra sızma ihtimalin oluo herseye ragmen cok uyumıcaksan uyumuosun=) en iisi tiner bali falan koklasın slkdfjkjdshfjksdf uyarıcı xD
-
Ne hap, ne ilaç, ne de başka bir şey. Boyun kısmında bir damar var, onu bir şekilde bastırıp beyne kan gitmesini engellediğinizde uçuyorsunuz, her şeyi unutursunuz, gözleriniz kararır.
-
abi her evde bulunan bişi bakın bir bardakkola alıyonuz içine bildiğimiz kül varya mangaldan arta kalanlar olabilir yada sigara külü azcık katıyon içiyon kafayı gör o zman
-
Yasal olarak satılan bir çok ilaçla kafa olunabiliyo, en çok apranax falanla oluyo insanlar, psikologlara gidip kolay bir şekilde kas gevşetici ve sinir hastalıkları için kullanılan ilaçlardan alabilirsin. Kırtasiyeden aldığın pelikan uhuylada kafa olaiblirsin, tinerlede olabilirsin, bali ile olabilirsin, hatta benzinlede olabilirsin yani ruh haline bağlı.
-
Akineton
-
Osiris bunu yazdı:
-----------------------------Yasal olarak satılan bir çok ilaçla kafa olunabiliyo, en çok apranax falanla oluyo insanlar, psikologlara gidip kolay bir şekilde kas gevşetici ve sinir hastalıkları için kullanılan ilaçlardan alabilirsin. Kırtasiyeden aldığın pelikan uhuylada kafa olaiblirsin, tinerlede olabilirsin, bali ile olabilirsin, hatta benzinlede olabilirsin yani ruh haline bağlı.
-----------------------------apranax overdose migren krizi ile aynı şey xD
Kafa fln diil, bildiğin işkence amk.
-
Güneş altında Şalgam tek geçerim!
-
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------
Güneş altında Şalgam tek geçerim!
-----------------------------
olum manyaksın sen he:)) şalgamın kafa yapanını ilk defa duyuyorum..güneş altında olması bana biraz inandırası geliyor ama bilmiyorum denicem ulan:D