Farlutal
-
Çok hassas konu gerçekten yardımlarınızı bekliyorum.
Bu ilacın yan etkileri nelerdir ?
ve eczacı olan veya tıpla uğraşanlar buraya mesaj atıp belirtirse, onlara çok acil ulaşmam lazım. Ölüm-Kalım Meselesi gibi birşey lütfen eczacı filan olanlar belirtsin.
-
http://www.deva.com.tr/prospektusler/134.asp
-
asıl konu yan etkileri değil zaten. burda yazılmıycak bir kaç şey konuşmam lazım bir eczacıyla filan..
saol hocam :)
-
burda bi töre cinayetine kurban gidebilite ihtimalin var sanki .|
-
gibi gibi :D tezeği avuçla yemek üzere olabilirim .S
-
-
kreyzi yi biliyorum msne gelmesini bekliyorum ama yok paso çevrim dışı.. nicke bile azdım kreyzi acil ulaş diye ama tık yok.
-
uyku uyuyamıyorum ak :S
-
Hocam ben merak ettim çok özel değilse bana pmden anlatırmısın ?
-
yan etkiler:
Ödem, deri döküntüsü, memede duyarlılık artışı, adet kanamasında değişiklik, amenore, kilo değişimi, kolestatik sarılık, sinirlilik, yorgunluk, akne, depresyon ve insomnia gibi yan etkiler görülebilir.
uyarılar/önlemler
Flakonlar başka ilaçlarla karıştırılmamalıdır. Nedeni saptanamayan vajinal kanamalarda, tromboflebit, tromboembolik bozukluk, serebral apopleksi, karaciğer bozukluğu, etken maddeye aşırı duyarlılık, gebeliğin özellikle ilk 4 ayı ve düşük tehdidinde kullanılmamalıdır. Görme kaybı, diplopi veya retinal vasküler lezyonlar oluştuğunda tedaviye son verilmelidir. Diyabetli ve depresyon geçiren hastalar tedavi boyunca yakından izlenmelidir. Tekrarlanan dozlar amenore ve infertiliteye yol açabilir.
-
yardımlar için çok teşekkür ederim..
ama bana bir eczacı filan yardıma gelse çok iyi olcak ancak bu duruma o çzöüm bulabilir...