Faronics Deep Freeze Enterprise - Standart V7.60.220.4298 Full
-
Deep Freeze, özellikle internet kafeler için çok faydalı bir program. Deep Freeze programı ile bilgisayarlarınız sanki dondurulmuş gibi kullanım sonrasında hiçbir değişiklik yapılmamış halde eski haline döndürülüyor. Bu sayede işletim sisteminin bozulmasından ve virüs vb. zararlı etkilerden korunabiliyorsunuz.
Faronics Deep Freeze Standart v7.60.220.4298 Download
http://downloads.faronics.com/Install/Faronics_DFS.zip
Faronics Deep Freeze Enterprise v7.60.220.4298 Download
http://downloads.faronics.com/Install/Faronics_DFE.zipİlaç Download:
http://www.directmirror.com/files/YYWE71JC
Rar Pass: tahribat.com
-
saolasın hocam eline sağlık. benim merak ettiğim deepfreeze'in hariç tuttuğu bi dosya türü, grubu ya da dizin var mı?
C:, D: gibi sürücü olarak değil de mesela "C:\Windows\system32" 'yi hariç tutuyor ya da sistem dosyalarına dokunmuyor
veya .jpg uzantılı dosyalara ellemiyor gibi gibi gibi.... var mı böyle bir şey?
-
Hocam sağol işime yararda Ful demi bunlar..? gerçi yazmış orada full ama birde senden duyiyim istedim.
-
LasTMohicaN bunu yazdı
saolasın hocam eline sağlık. benim merak ettiğim deepfreeze'in hariç tuttuğu bi dosya türü, grubu ya da dizin var mı?
C:, D: gibi sürücü olarak değil de mesela "C:\Windows\system32" 'yi hariç tutuyor ya da sistem dosyalarına dokunmuyor
Deep freeze hakkında o kadar bir bilgim yok hocam :)
ShockMan bunu yazdıHocam sağol işime yararda Ful demi bunlar..? gerçi yazmış orada full ama birde senden duyiyim istedim.
Evet hocam full sürüm.
-
Maldonado bunu yazdıLasTMohicaN bunu yazdı
Deep freeze hakkında o kadar bir bilgim yok hocam :)
ShockMan bunu yazdıHocam sağol işime yararda Ful demi bunlar..? gerçi yazmış orada full ama birde senden duyiyim istedim.
Evet hocam full sürüm.
Teşekkür ederim çok naziksiniz... Denedim ve Tasdik ediyorum Fulmüş. :)
-
standart için key yok
-
hjm yalnız 64 bit desteği yok bilginize.
-
bensiz_aglama bunu yazdı
standart için key yok
14H51XKK-9ZS2535E-C913YS8A-XRDGQVTS-8MK63QAX
7Q4N1W4C-QVT7ZQT5-A2VVFD4B-EFV0DQHH-1FYXQCRZŞunları denermisin hocam.. lekton bunu yazdıhjm yalnız 64 bit desteği yok bilginize.
Sistem Gereksinimleri
Deep Freeze Windows XP (32 veya 64 bit) veya Windows Vista (32 veya 64 bit) veya Windows 7 (32 veya 64 Bit) gerektirir, ve% 10 boş sabit sürücü alanı. Donanım gereksinimleri ana işletim sistemi için tavsiye edilen donanım gereksinimleri aynıdı -
yok hocam yemedi denedim ama olmadı
-
Kuruluyor ama bir sonuç yok bende.. Sanki hiç kurulmamış gibi etki ediyor. 64bit Win7 Kullanıyorum.
ShockMan tarafından 19/Şub/13 19:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Serveri kuruyorum galiba serial onun icic standart icin degil bende var yaptim onu yazarim