Faturalı Hatlarda Aramamamız Gereken Numaralar
-
avea faturalı sabit 30 tl ödüyorum 1000 dakikam var
ama herzaman 45,49,53 tl ödüyorum en sonunda isyan ettim
müşteri hizmetlerini uzun uzun arayp en ince ayrıntısına kadar bilgi aldım
uyanıklar 3 haneli ve 5 haneli numaralar faturaya ek olarak kabul ediyorlar dakikalardan düşmüyor
mesela: 500>avea müşteri hizmetleri dakikalardan gitmiyor faturaya ek olarak yansıtılıyor
11880> gibi numaralar dakikası 2 lira olarak ücretlendiriyor
ulan tamamen sömürge altında hissediyorum kendimi banlarda yazıyormu bılmıyorum artık arama yapmaya korkuyorum arkadaş
başka hangı numaralar bunlar aramamaız gerekenler ?
benim bildiğim bunlar var sizin bildiğiniz hangileri ?
-
444 lü numaralar
0850 li numaralar
-
yok artık 444 0 375 te ek ücretmi ?
-
444 lü numaralar artık ayrı ücretlendirilmiyor ama 3 haneliler ayrı ücretleniyor ayrıca 11818 gibi numaralar zaten reklamlarında belirtiyorlar ücretlerini 2tl felan ortalaması.
-
Bana geçen sene mesaj gelmişti 444 lü numaralar için. 2012 1 Mayıs tarihinden itibaren bedava dakikalar yapılıyor ücretlendirilme. Bu yüzden her yöne 500 dakika tarifem var ve aylık 30 lira ödüyorum. Ayda 2-3 kere de çeşitli müşteri hizmetleriyle toplamda 1 saat konuşuyorum ve faturam aynı kalıyor.
-
Ayazz bunu yazdı
Bana geçen sene mesaj gelmişti 444 lü numaralar için. 2012 1 Mayıs tarihinden itibaren bedava dakikalar yapılıyor ücretlendirilme. Bu yüzden her yöne 500 dakika tarifem var ve aylık 30 lira ödüyorum. Ayda 2-3 kere de çeşitli müşteri hizmetleriyle toplamda 1 saat konuşuyorum ve faturam aynı kalıyor.
mesela ben 444 0 375i çok arıyorum dedim acaba fatura ondanmı cok gelıyor
durmadan musterılere servıse gıdıyorum mecbur arıyorum net sorunlarıda
teşekurler bilgilendirme için hocam
-
444 ler kendi tarifen üzerinden hesaplanıyor. Dk varsa dk dan düşüyor. Kaç kez aradım fatura aynı. Üç haneli numaraları aramak yine aynı şekilde.
-
eski 118 şimdi 11811 oldu, yani "türk telekom bilinmeyen numaralar servisi" nin numarası: 11811.
diğer numaraların hepsi özel kuruluş.birçok insan 11880 i 118 in yeni numarası sanıp onu arıyor ama öyle değil.
-
212 li taksim çeti sakın aramayın yurtdışı araması bu.
bugünde faturalıdan faturasıza geçtim
faturalının a.q
aveanında hepsininde taaa -
bide ibneler faturalıdan faturasıza geçince 20 tl abone geçiş ücreti alıyorlar
memleketin a. koydular -
Türkcell de 532 arayınca eğer müşteri hizmetlerine ulaşmadan tuşlayarak işini halledersen para almıyorlar. Eğer bağlanırsan 40 kuruşu alıyorlar ilk dakka baktın ilk dakkayı aştın bi 40 daha itekliyolar sonra daha koymuyolar :D Amaçları görüşmeleri kısa tutmak için ;) Gel türksele panpiş :D