Favori Kaleminiz Nedir?
-
Şu anda rotring tikky II kullanıyorum sarı kırmızı, ortaokulda bi mosso vardı deli manyak ergonomik bişey kırıldı, faber castell gripler çok hantal. Rotring pantolon ceplerinin yırtılmasına neden oluyor yalnız bu rotringimden once bi kalemim vardı pensan tükenmez kalem gibi ama uclu batma tehlikesi yoktu a.q çaldılar :D
-
fabel castelin kalemi var çükken gibi o süper sürekli onu kullanıyorum.
-
rotriglerin vidalı yerleri kırılıyor en iyisi faber cok bastırınca yaylanıyor içine giriyor hemde cebe zarar vermio
-
Bu da pek güzel ama yaw
-
Bu da pek güzel ama yaw
-
rotring 1,0 uçlu !
-
okulda hep kalemdizdim hep kızlardan otlanırdım favorilerim pembe civcivli 0,7 uclular :D
-
üstünde adı yazmayan siyah ağır metal uçlu bi kalemim vardı uç bitince kalemi sallardın uç çıkardı basma şeysi yoktu :D .. çok kullandım onu bi 4 sene sonra faber castel arkasında silgi olan onu kullandım bi 3 sene.. sonra zaten kalem götürmemeye başladıydım ne kitap ne defter ne kalem turist gibi kalem lazım olursada başka sınıflara gider çarpardım :D .. 0,5 tercihimdi çizimlerde 0,7 kullanmak zorunda kalıyodum
-
Cross kalemim vardı 5 senedir kullandığım. Piyasa fiyatı 200 ytl den fazla , 0.5 uçlu kalem. Bunu çaldırdım 1. dönemim başında .... hala yeri ayrıdır unutamadım gitti :( 200 300 arası bir para veripde alamam daha bir kez hediye gelmişti dahada hediye alan olmaz heralde. İlerde iş hayatıma başlayınca ilk işim bir cross kalem almak olacaktır
-
0.7 Rotring Kalem
0.7 Faber Castell Uç
Pazar Malı Silgi :)
Toplam Hit: 9865 Toplam Mesaj: 79