Fazla Mı Kıskancım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek

sevgili müritler, bi çocuk var adı kerem.. durmadan sevgilime mesaj atıo... naapıosun?? nerdesin? uyuyabildin mi? falan filan die... çocuğa yawaş yawaş kıl olmuştum.. benim kız pazartesi ve salı günleri annesinin butiğinde tak başına dükkan beklio.. pazartesi yollar çökmüştü yanına gidememiştim.. bu dallama gelmiş yanına 45 dakika falan oturmuşlar konuşmuşlar.. kafayı yedim neyse salı günü bi arkadaştan aldım motoru gittim kızın yanına,, akşam 7de döncektim aslında altımda motor var die gece 12de dönmeye niyetliydim ama kız 7de git dedi hava kararınca yolunu zor görürsün falan filan dedi zar zor ikna oldum tamam dedim. saat 5te, sel geliod die ilan verdi belediye, kız beni yolladı 5te. ben gittektin sonra o göbel gelmiş.. yollar sel olduğu için 20 kmlik yolu başka bi yoldan gitmlek zornda kaldım tam 60 kmye uzadı yolum. motor da kayıyodu falan 2 saat sürdü yolculuk yawaş yawaş. neyse aradı kız beni,, yanında onun olduğunu söylemedi ama hissettim mi diim ne diiim,, sordum yanında kim var die Kerem var dedi.. Kafaı yedim, onunla bu kadar çok görüşmiiceksin falan dedim. yok, o benim arkadaşım falan die tutturdu.. tööbe estafurullah aklıma geldikçe sinirleniyorum. 2 gün geçti telefonda ağladı zırladı, başka arkadaşım yok bunuda alırsan arkdaşsız kalırım falan dedi kabullendim yine. sen çok sıkıosun beni ailem bişey demio bunun için falan filan zart zurt kafamı sikti. şimdide benden bişeyler gizleyeceğini, herşeyi söylemeyeceğini yoksa çok kızdığımı falan söyledi.... 

İÇİMDEN GELEN VE İÇİNİZDEN GELEN TÜM KÜFÜRLERİ EDİYORUM İKİSİNEDE!!!

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

kötü yapmışsın, şunu bilmen lazım bi kız yapıcaksa ne kadar sıksan da hesap sorsan da yapar.

ama yapmayacaksa da yapmaz. basit.

lafı çevir, çok sevdiğim için kıskandım felan de hem romantizm yapmış olursun =)

ve çocuktan ters bi durum olursa kız haddini verecektir,

eğer kızdan şüpheleniyosan yapacağı varsa zincire vurursun yine yapar haberin olmaz.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paradox21
    Paradox21's avatar
    Erkek

Hocam aynı sorun bende wardı çocuğun cafesi war msnde ikidebir gel dio bde bu kız bnm sözlüm neyse aynı snn kızın ayağuını yapıo arkim flan yapma bigün bü ibne azıttı gelsene masaj yapmaya die bn duydum dururmuyum gittim aldım kafesinden çıkardım parka adam aklıllı bi döwdüm ağzı burunu düz oldu sn kşimsn lan dedim o bnm sözlüm gerit ananı bacını masaj yapsın ban ozman dedim şşş flan dedi öle diynce bitan daha koydum şimdi gık çakartamıo msndende sildi sildirdimde görünce abi naber dio

dip not:bnm yöntemi tavsiye ederim ama kızla sorun olmasın diosan sessizce yap

SiYaH SaÇ aK DeFtErLe GeLdİN aK SaÇ SiYaH DeFteRLe gİDiosun........
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek
    Paradox21 bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam aynı sorun bende wardı çocuğun cafesi war msnde ikidebir gel dio bde bu kız bnm sözlüm neyse aynı snn kızın ayağuını yapıo arkim flan yapma bigün bü ibne azıttı gelsene masaj yapmaya die bn duydum dururmuyum gittim aldım kafesinden çıkardım parka adam aklıllı bi döwdüm ağzı burunu düz oldu sn kşimsn lan dedim o bnm sözlüm gerit ananı bacını masaj yapsın ban ozman dedim şşş flan dedi öle diynce bitan daha koydum şimdi gık çakartamıo msndende sildi sildirdimde görünce abi naber dio

dip not:bnm yöntemi tavsiye ederim ama kızla sorun olmasın diosan sessizce yap

usta nicklerde tutuo düşüncelerde =D kızla konutum hallettik şükür.... yoksa kızla kavga etseydim hıncımı o çocuktan alcaktım.. neyse şükür kapandı.. herkese dertsiz tasasız sevgili dilerim.. =)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

lan bunun onda birini yapacak ben o oğlanı salldırırm lan

şimdiye kadar sopa atmdığın kabahat olum öyle bir dövki ağızı burnu kırılsın kızın 100 metre yakınına yanaşmasın topik

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

şimdiye kadar sopa atmdığın kabahat olum öyle bir dövki ağızı burnu kırılsın kızın 100 metre yakınına yanaşmasın topik

sonra kızda benim 100 metre yakınıma yaklaşmasın
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

paradox bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:

kızlar pısık erkekleri sevmez olum erkek gibi erkek ister

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

konu gayet açık ve net yani

hocam yanlışı en baştan yapmışsın kızın senin tanımadığın herhangi bi erkekle iletişim kurması yasak

nedir bu bağnazlık mı yobazlık mı evet öyle diecen

dersaneye gider okula gider insanlarla konuşur o ayrı

zorunda olmadığı zamanlarda herhangi bir erkekle konuşması bile yanlış bence

sana haber vermeden dışarı çıkması bile yanlış bence

senin bu olayları duyduktan sonra hiç ikilemeden oğlanı dövmemende yanlış bence

erkeklik nereye kayboluyo anlamıyorumki koyun hocam ağırlığınızı

ben ilişkim boyunca dışardan duyduğum tek şey kılıbık oldu

kızlar ise süper çocuk her istediğini yapıo diodu

ama dediğim gibibu baskıda vardı üstünde.. 

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

böyle bi durumda çocuğu ne döver, ne tehdit ederim. 

sevgilime bikere sölerim. baktım sorun devam ediyo sorgusuz sualsiz ayrılırım kızdan. bi daha da yüzüne bakmam. zira bakılacak bi önemi de yoktur bende artık.

ha sevgilim değil karımsa şayet, o zaman çocugun bütün sülalesini ipe dizerim. karıma da göstere göstere.

eş ve sevgili mevzunun bu türlü farkı var ben de.

All I need is a possibility.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paradox
    paradox's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    paradox bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:

kızlar pısık erkekleri sevmez olum erkek gibi erkek ister

haklısında benim kızın bu tür şeylere özellikle gıcığı var.. öyle bişey yapsam kesinlikle bidaha konuşmaz benimle.. bu kadar düştün mü falan die ağır laflar eder...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paradox21
    Paradox21's avatar
    Erkek
    yaaaa hocam bırakın bu modern erkek ayaklarını kodumu oturtcan tek çözüm bu.yanından geçerken besmele çekicek adam öle döwicen

SiYaH SaÇ aK DeFtErLe GeLdİN aK SaÇ SiYaH DeFteRLe gİDiosun........
Toplam Hit: 1835 Toplam Mesaj: 12