FBI Türk Hackerlerin Peşine Düştü :)
-
ABD Federal Araştırma Bürosu (FBI), ABD'de onlarca siteyi kullanılamaz hale getiren Türk Hacker'ın peşine düştü.
The Post-Standart Meghan Rubado haberinde, FBI'ın ABD'de Onondaga Eyaleti'nde başta şehir su idaresi olmak üzere onlarca kurumun internet sayfalarına saldıran ve bu siteleri kullanılamaz hale getiren EL-MuHaMMeD nickini kullanan Türk Hackerın peşinde olduğunu duyurdu.
Dreamscape Online şirketinin servis sağladığı onlarca siteyi kullananlar, sitelere girmek istediklerinde karşılarında siyah maskeli bir şahsın fotoğrafının yanı sıra Türkiye ve İslam'a atıflarda bulunan yazılarla karşılaştığı bildirildi.
Rubado'ya açıklamalarda bulunan Northland Communications'ın operasyonlardan sorumlu başkan yardımcısı Matt Dwyer, saldırıların FBI'a bildirildiğini belirterek, "Saldırı Hollanda'nın başkenti Amsterdam üzerinden gerçekleştirilmiş görünüyor. FBI, soruşturma başlattı ve araştırma sürdürülüyor" dedi.
Haberde, hacker sayfaları üzerindeki başlıkların Google'de taranması ile yaklaşık bin bağlantı bulunduğu ve bunların büyük kısmının ise 'Türk Hackerlarına' bağlı olduğu vurgulanıyor.- Arasınlar bulurlar belki :D
-
FBI Türk hackerların peşini hiç bırakmadı ki :D
-
Bu haber hem eski hem asılsız :S. Zaten abd de Onondaga diye bir eyalette yok.
-
allahım bunu kaçıncı okuyuşum her seferinde aynı cevabı veriyorum FBI'ın uluslar arası bir sucla işi ne o Federal suçlara bakar...bunun haricinde amerikada bu büyüklükte siber suclar FBI yada CIA'in degil NSA'in kapsama alanındadır....Tabii adamlar NSA'yi duymadılarsa suc onların mı....Yok FBI diye tutturan arkadaşlara bir NSA'in sayfasına girip bakmalarını öneririm
-
La bu fbı amerikanın içinden sorumlu değilmi. cia düşmesı lazımdı.
-
bu haberi her okudukca kendimi splinter cell double agent oynuyormus gibi hissdiyorum :)
-
bu elmuhammed kadar salak bi adam görmedim ben ya geçende googleye index attım die çıktı :S
bunuda kesin kendisi yazmış göndermiştir sağa sola (:
-
-
lan allahın lamerini hacker die arıolar :D yoksa bu cw'deki el_muhammed'mi :D
http://www.cyber-warrior.org/Forum/display_topic_threads.asp?ForumID=31&TopicID=252517&PagePosition=&showActive=&ReturnPage=Active şimdi buldum :D
selametle (F)
edit: birazdan kaldırcam linki :D
-
lan allahın lamerini hacker die arıolar :D yoksa bu cw'deki el_muhammed'mi :D
http://www.cyber-warrior.org/Forum/display_topic_threads.asp?ForumID=31&TopicID=252517&PagePosition=&showActive=&ReturnPage=Active şimdi buldum :D
selametle (F)
-----------------------------------------------
evet o soledikleri mal ta kendisi , adamlar hala iss acıgı peşindeLer , bu adamlar adam olmazz :) Cw toplulugu ve fethullah gulen partisi :) -
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------lan allahın lamerini hacker die arıolar :D yoksa bu cw'deki el_muhammed'mi :D
selametle (F)
-----------------------------
elemanın biri döktürmüs lan :)
"selamünaleyküm;
Allah razı olsun,emeklerinin mükafatını iki cihanda da verir inşaAllah.yaptığın işin güzelligini ve hayırlı oluşunu gölgelemek amaçlı degilde kardeşim keşke anlayacakları dilden bir şeyler yazsaydın belki doğruları görmelerine vesile olurdun (F)
"
amuhaha :F