Fedora Yardim!
-
Suan Fedora live cd de bulunmaktayim acaba live cd icindekileri usbye ayip isletim sistemini usbde tasimak mumkunmu + olarak dosya atabilirmiyiz
-
anladığım kadarı ile usb den boot etmek istiyorsun :|
evet mümkün...
-
usb'in normal externalsa harddiske kurulum yapar gibi kurabilirsin ama eger şu anda çalışan sistemi yeni birşey indirmeden usbye kopyalamak sonrada ordan boot etmek istiyorsan o iş biraz kafa karıştırabilir.
-
dosyalari fln kullanabilcemmi + her pc de acabilcemmi bu arada fedora perfect !!
-
fedora falan ubuntudan daha mı iyi acaba kullananı fazla çünkü..
-
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------
dosyalari fln kullanabilcemmi + her pc de acabilcemmi bu arada fedora perfect !!
-----------------------------valla benim bildiğim misal 4gb usbye kurulumu yaptın ama live cd gibi açıyo diye biliyorum denicektim usb bulamadım denersem editlerim bu akşam ;) ubuntuda yapıcam sen uyarlarsın ;)
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------valla benim bildiğim misal 4gb usbye kurulumu yaptın ama live cd gibi açıyo diye biliyorum denicektim usb bulamadım denersem editlerim bu akşam ;) ubuntuda yapıcam sen uyarlarsın ;)
-----------------------------usb'i diskin bir kısmını ayırırsan onu mount edebiliyorsun :)
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------usb'i diskin bir kısmını ayırırsan onu mount edebiliyorsun :)
-----------------------------heh bende onu dicektim emin olamadım yazmadım o yüzden :D şimdi 4 gb misal toshiba var elimizde bunu 2+2 yapıp 2 lik kısma live ı açıp diğer ikilik kısmıda /home olarak kullanabiliyomuyuz :D bugün denerken zorluk olmasın :P
-
ne kadar saglıklı olur bilemem ama teoride olması gerekiyor:)
-
birimiz kendini feda etmeli bu iş için :P
gönüllü istiyorum :P =))
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------Live cd gibi değil flash belleğe kurduğunda çalıştırdığında ve üzerine program vs şeyler kurduğunda kayıtlı kalmaktadır bu yüzden usb bellek boyutu büyük olursa sizin için iyi olur sonradan zorluk çekmezsiniz :)