Felsefe Mi? Sosyoloji Mi? [Aöf]
-
S.a beyler belki önceki konulardan veya ismimden dolayı biliyorsunuzdur. Amatör bir yazarım, psikolojik konular hakkındada yazıyorum ve hangisi bana daha faydalı olur kestiremiyorum yardımlarınızı bekliyorum.
ModS:konuları doğru yerlere açalım -
felsefe
-
Hocam psikolojik konular hakkında yazıyosan Sosyoloji uygun olabilir çünkü psikoloji davranış bilimi olduğu için insan ve hayvan davranışlarını ele alır en önemliside insanı. İnsanın zihinsel yapısını, işleyişini göz önüne alır bireyi ön planda tutar.
Tavsiyem Sosyoloji.
mtst tarafından 29/Mar/13 13:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Bence Sosyoloji'yi seçmelisin, ancak sosyolog bir sevgiliden kesinlikle uzak durmalısın :)
-
hoca öncelikle bu bölümlere düz mantık olarak bakma.. yani psikolojiyle ilgilendiğin için seçmeyi düşünebilirsin fakat bölüm derslerini kesinlikle kontrol et , tüm dersler sana o bölümü sevdirecek dersler değil.. ben de lisede felsefe ve sosyoloji derslerinde başarılı olduğum için sosyoloji bölümünü seçtim fakat hiç umduğum gibi olmadı açıkçası belki açıköğretim olmasınında etkisi vardır.. yanlış anlama hevesini kırmak istemem sadece bölüm derslerini kontrol etmeyi unutma.
-
Dersler benzer oldugundan karistirilabiliyor be de merak ediyorum bilen eden varsa
-
Sosyolojide daha kolay is bulursun.
-
iş değil hacı, zaten bi işim var ama fayda açısından amatör bir yazarım toplum bilimimi düşnce bilimimi daha faydalı olur kestiremiyorum
-
Hocam bilmiyorum neden aöf dedin ama eğer kazanabiliyorsan veya gidebileceksen mimarsinan üniv. sosyoloji oku hem çevren çoğalır hem çok şey kazanırsın.
Edit: Azerbaycan da Edebiyat (Senaryo Yazarı) bölümü varmış bir araştır istersen.
CAgAtAy tarafından 29/Mar/13 17:46 tarihinde düzenlenmiştir -
CAgAtAy bunu yazdı
Hocam bilmiyorum neden aöf dedin ama eğer kazanabiliyorsan veya gidebileceksen mimarsinan üniv. sosyoloji oku hem çevren çoğalır hem çok şey kazanırsın.
Edit: Azerbaycan da Edebiyat (Senaryo Yazarı) bölümü varmış bir araştır istersen.
:D
-
CAgAtAy bunu yazdı
harbiden var :d aöfü varmıyki :D