Felsefe Mi? Sosyoloji Mi? [Aöf]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

S.a beyler belki önceki konulardan veya ismimden dolayı biliyorsunuzdur. Amatör bir yazarım, psikolojik konular hakkındada yazıyorum ve hangisi bana daha faydalı olur kestiremiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

ModS:konuları doğru yerlere açalım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

felsefe

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtst
    mtst's avatar
    Erkek

Hocam psikolojik konular hakkında yazıyosan Sosyoloji uygun olabilir çünkü psikoloji davranış bilimi olduğu için insan ve hayvan davranışlarını ele alır en önemliside insanı. İnsanın zihinsel yapısını, işleyişini göz önüne alır bireyi ön planda tutar.

Tavsiyem Sosyoloji.

mtst tarafından 29/Mar/13 13:12 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek

Bence Sosyoloji'yi seçmelisin, ancak sosyolog bir sevgiliden kesinlikle uzak durmalısın :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

hoca öncelikle bu bölümlere düz mantık olarak bakma.. yani psikolojiyle ilgilendiğin için seçmeyi düşünebilirsin fakat bölüm derslerini kesinlikle kontrol et , tüm dersler sana o bölümü  sevdirecek dersler değil.. ben de lisede felsefe ve sosyoloji derslerinde  başarılı olduğum için sosyoloji bölümünü seçtim fakat hiç umduğum gibi olmadı açıkçası belki açıköğretim olmasınında etkisi vardır..  yanlış anlama hevesini kırmak istemem sadece bölüm derslerini kontrol etmeyi unutma.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

Dersler benzer oldugundan karistirilabiliyor be de merak ediyorum bilen eden varsa

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Sosyolojide daha kolay is bulursun.

vatandaşa kafam girsin!..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

iş değil hacı, zaten bi işim var ama fayda açısından amatör bir yazarım toplum bilimimi düşnce bilimimi daha faydalı olur kestiremiyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

Hocam bilmiyorum neden aöf dedin ama eğer kazanabiliyorsan veya gidebileceksen mimarsinan üniv. sosyoloji oku hem çevren çoğalır hem çok şey kazanırsın.

Edit: Azerbaycan da Edebiyat (Senaryo Yazarı) bölümü varmış bir araştır istersen.

CAgAtAy tarafından 29/Mar/13 17:46 tarihinde düzenlenmiştir

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı

Hocam bilmiyorum neden aöf dedin ama eğer kazanabiliyorsan veya gidebileceksen mimarsinan üniv. sosyoloji oku hem çevren çoğalır hem çok şey kazanırsın.

Edit: Azerbaycan da Edebiyat (Senaryo Yazarı) bölümü varmış bir araştır istersen.

:D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı

harbiden var :d aöfü varmıyki :D

Toplam Hit: 3396 Toplam Mesaj: 13