Fenerbahçenin Yeni Formaları Ve Dikkat Ettinizse Haç İşareti :S
-
bnde fenerli diilim ama ak yani ordan haç çıkarann aq :F
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
La amk geyik yapalım dedik olaya bak :) Halbuki başka bi forumda bayağı bi tartışma yaratmıştı...
-----------------------------http://www.antifbresim.com/albums/userpics/10002/Ezikformalar.jpg
resimlerinin kaynagı bu eger böle bi forumda cıktıysa tartısma gayet normaldir dimi?
-
bende fb li degilim fb den de aziz yıldırım dan da hazzetmem ama yok artık yani böle bişeyin esprisi dahi yapılcak gibi degil zaten millet birbirne girmeye bişeyleri karalamaya hazır ayak ustu bekliyor
-
mal
-
aslanım nasıl bakarsan öyle görürsün..
-
aslanım nasıl bakarsan öyle görürsün..
-
tavuklar çiçek açmış, bu ne biçim poğaça ? madem yüzme bilmiyodun niye çıktın ağaca ? alakaya maydonoz, bu ne biçim lacivert? ben seni çok özledim yaşasın cum huriyet.
haaa bu yazdığımı anlamayacak biri olursa açıklıyayım (ne aaalaaaaaakası var a.q fenerbahçeye gavurmu diyon sen
bence tamamen raslantı.)
-
Bu konuya cevap yazan mürütlerin çoğunun (buna bende dahilim ) nickinde haç işareti var. Azız yıldırımmı aldı nickleri yoksa
-
underzero bunu yazdı:
boyle bir formadan boyle bir konu cikartarak nickini sonuna kadar hakediyorsun. helal olsun insan nick i ile bu kadar ozdes olur
:Dhocam sakası bi tarafa ben asırı fanatik bi gs liyim. fb li arklarla tasak gecmeye bayılırım. fakat bu kadar da olmaz hakkaten. yani bu formaları boyle dusunmus olamazlar. sana da katılıyorum underzero
-
hatta galatasarayın stadına uzaydan bakınca yuvarlakımsı bi şekil görünüyo bütün galatasaraylılarda ipne mi şimdi : D
-galatasaray tamamen örnektir diger bütün takımlar için de geçerlidir :D :D