Fenomen
-
Boyle bir yarıisma vardi Star TV'de , uri geller falan.
Ne oldu sanirim emre diye biri birinci olmus. Dunya geneli elemelerine katilacagi soyleniyordu. Bilgisi olan varmı ?
" * - Sahne seniin - * "
-
cevaplara tesekkurler :)
-
rica ederiz gene gel :D
-
o program güzel çok farklı değişik şeyler gösteriyorlar ama. kardeşim icraata geçene kadarda adamı çatlatıyorlardı programda seyretmedim ondan sonra.
-
hatta yanlış hatırlamıyosam tbt den biri vardı yarışmacılar arasında...yoksa kafadan mı uydurmuştum :/ bilmiyom
-
xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------hatta yanlış hatırlamıyosam tbt den biri vardı yarışmacılar arasında...yoksa kafadan mı uydurmuştum :/ bilmiyom
-----------------------------cumhur onati diyon.
-
sms programı vardı cumhurun baya kullanmıştım :)
-
bende 1-2 ay arayla kacirdiydim ordan tanisiyoz :D blogunu halen takip ediyom :)) son yazi 2005te
-
schizophrenictr bunu yazdı:
-----------------------------xxspiderxx bunu yazdı:
-----------------------------hatta yanlış hatırlamıyosam tbt den biri vardı yarışmacılar arasında...yoksa kafadan mı uydurmuştum :/ bilmiyom
-----------------------------cumhur onati diyon
-----------------------------Vay. Hocam.com'un sahibi. Bak ben bunu bilmiyordum. Hakkaten de tv de görmüştüm de unutmuşum :)
Edit: Sözlüğün birinde Tahribatı hacklediği yazıyor. Baya bi güldüm. :)
-
emre degil berkti..biara yurtdışındaydı ilizyon şovları için ama fenomenle bi alakası varmıydı bilmiyorm
-
bir zamanlar kaşık büküyodum hey yavrum hey :) isterseniz talep olursa psişik dersleri ayarlayabiliriz :)