Ferdi Tayfur
-
Hakkın rahmetine kavuşmuş. Eğer arabesk diye bir müzik türü var ise tartışmasız kralıydı. Çok dinledik mekanı cennet olsun.
Anısına
https://youtu.be/a4yX9BSCYlE?si=B6Ie7fo1YpgWtl8W
Ksiezyc tarafından 02/Oca/25 21:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Allah rahmet eylesin.
Güzel eserler bıraktı. -
Allah rahmet etsin Kral a , muziği de güzel filmleri de.
Ailesiyle çok sorunları vardı ama kim haklı kim haksız belirsiz.
-
Büyük adamdı harbiden. Ben çok üzüldüm. Hatırladıkça daha çok üzülüyorum.
-
Sen rüyalar aleminde
Yeni aşklar hevesinde
Bense yine uykusuzum
Bir sabahçı kahvesinde -
Allah rahmet eylesin.
-
Allah rahmet eylesin. Benim için değerli bir sanatçıydı.
Çünkü ne gencebay gibi ne ibo gibi magazin dünyasının ürünü olmadı.
Geçen ibo sahnede serdar ortaça gel buraya kumarbaz diyor abi tevbeliyim diyor angut hala anlamıyor. Karaktersiz herif.
Sanatçı çocuk sever ülkeye değer veirr Barış Manço gibi sanatçı iyi misin ağabey diye sorulduğunda nasıl iyi olamam kötüyüm diyemem herşey Allah'tan diyen Müslüm baba gibidir.
Ferdi Tayfur'da gerçekten değerli bir sanatçı. Şimdikilere bak söyledikleri şarkılar ertesi hafta dinlenmiyor bile biz halen Sabahçı kahvesi Neyleyim sen yoksan eğer.
Dinyelecek çok insan kalmadı artık.
-
Yine geldi aklıma
Üzüldüm vallahi
-
valla ben de severdim yalan yok ama arabesk müziğe iyi bakmıyorum. şimdi götümüzdeki kıllar kadayıf olmuş dinliyoruz sorun olmuyor. ama çocukluğumuzu silkti bu arabesk kültürü ve şarkıları. hep acı çekilmesi gerektiğine inandırıldık. acı, keder kafamıza kodlandı. bunu milletçe çoğumuzun aşamadığını düşünüyorum. şimdi böyle remiksli falan da eğlenceli geliyor ama çoğu arabesk şarkısı ve şarkıcısı aslında çekilmez seslerdi.
-
Ferdi Tayfuru çok severdim. Mekanı cennet olsun. Bilmediğim şarkısı neredeyse yoktur. Cook dinledim rahmetliyi.
Amaaa arabesk müzik sizi loser bırakır, slow muzik vs dinlemek kalıcı hasarlar bırakır.
Cakkidi cakkidi devam.
-