Fesfuku Kapattırmak ?
-
bunuda kapattiralim bulunsun
-
"milletin işi gücü yok zamanını orda geçiriyor.ark listemde 156 kisi var.en az 15-20 kişi sürekli online ."
bundan rahatsızsan dondurursun hesabını ben öyle yaptım meselabu devirde sansür istiyosun bak feysin içinde de şikayet butonu vardı bildiğim kadarıyla bu kadar satır yazacağına rahatsızlığını belirtseydin kaldırırlardı..
anlamıyorum bi türlü.. tahribatta sadece mürid olmama rağmen kapalı olduğu dönemlerde buna bakımlar server taşıma v.s. de dahil acayip boşluktaydım mesela hacı yani sansür pek iyi bişey değil.. atatürk mevsusunda da aynı şekilde koskoca siteyi kapatmak yerine videolara sınırlama getirilebilird.. diyolar ki gelin ofis açın hea amy ofis açsınlarda en ufak bişey de siteyi kafana göre kullan yönet.. boş iş bunlar yav.. kafasına göre site kapatan (ki bu güne kadar denk geldiklerimin çoğu eskişehirdi) hakime okuduğu okulu en başından okumasını tavsiye ediyorum ÇÜNKÜ SANSÜR HUKUKEN GÜNAH..(tarzan lafıdır para ile satılmaz..)
saygılar..
-
n2 bunu yazdı:
-----------------------------böyle adamlar olduğu sürece bu ülkede youtube da kapanır internete de komple yasak gelir.
el alem en ufak yasakta ortalığı inletiyor bizimkiler hala yasak istiyor. fazla size demokrasi internet özgürlük falan.
-----------------------------Kardeşim yakın zamanda 4 tane site açtım.Bu faysbuk cartcurt gibi ssitelere millet takılmaktan hiç bakmıyor bile...
3 sene öncesine kadar açtığımız site anında tutmuştu.
Bazı şeyler sansürlenmez ise internetin pislikleri arasında sürüneceğiz düşüncesindeyim?
Bu konuya +1!
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------katılıyorum
Ancak insanların karakterlerini farkında olmaksızın değiştirip düzeni bozan sosyal paylaşım adı altındaki sitelere karşıyım.
Şu da bir gerçek ki bu facebook un suçu değil. Sitenin TR de kapatılması ona yapılan bir haksızlık ancak insanımızı eğitmenin başka çaresi yok ise kusura bakmayın o parmak kesilmeli(!)
Şikayet formunu dolduracağım.
Aynı düşünce de olan arkadaşlar örnek bir makale hazırlayalımve işi hızlandıralım uygun mudur?
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------Habib im yanlış anladın karanlıkta değil umut.
Ama Allahın aşkına facebook un ne aydınlığını gördünüz? Benim derdim insan psikolojisi. sitenin adı vs değil önemli olan arkadaşlar...
ve bizlere siyaset te olsun özel hayatta olsun hep birşeylere mahrum bırakılarak terbiye edilmişiz ve buna alışmışız.. Örn. iktidardaki partinin milletin sersefil halinde çin mallarını dağıtması ne bileyim 3-5 kuruşluk oduna kömüre oy toplaması..
-----------------------------
AMA ALLAHIN AŞKINA rappermcs YAZDIKLARINDAN NE AYDINLIĞI GÖRDÜNÜZ. BENİM DERDİM xxxxxxxx [din elden gidiyor, çocuk terbiyesi bozuluyor ... ]. SİTENİN ADI VS. ÖNEMLİ DEĞİL.MODLAR rappermcs YAZDIKLARINA ULAŞIMI ENGELLESİN.ŞU BİR GERÇEK Kİ BU rappermcs'in SUÇU DEĞİL. BU YAZILARA ERİŞİMİN KAPATILMASI [rappermcs'ye] BİR HAKSIZLIK ANCAK İNSANIMIZI EĞİTMENİN BAŞKA ÇARESİ YOK İSE KUSURA BAKMAYIN O PARMAK KESİLMELİ(!)
-----------
Benim söyleyeceğim de şudur: Askerde, televizyon kumandası en üst devrededir. O hangi kanalın düğmesine basarsa o kanal açık kalır. Askerde "ya ajanslarda ne var?" diye tövbe bir şey seyretmedim. Genellikle de hatunların kalça salladıkları müzik kanalları açıktı.[Onlara da bir ara el atılsa mı ne ? Milet ajans dinlemek yerine bu cıbılları seyrediyor !]) Mevzu, benim ne seyretmek istediğim veya o üst devre olan 21-22 yaşındaki delikanlının ne seyrettiği değil elbette; "kumandayı elde tutan biri olursa ne olur" mevzusu, değil mi?
-
Kaptanmağaraadamı herşeyden önce teşekkürler baya bi uğraşmışsın :)
ilk başta; Mesela benim bu tavrın gibi kimseye haddini bildirmeye çabalamak gibi bir derdim yok (!)
Sonrasında
Sizden 1 kişi istiyorum KOYUN DEĞİLİZ diyebilecek,
Sizden 1 kişi istiyorum CAHİL VE NEYİ NASIL KULLANACAĞIMIZI GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİLİYORUZ diyebilecek ,
Sizden 1 kişi istiyorum %90 IMIZIN APTAL OLMADIĞINI söyleyecek...
Bu 3 şartın yerine geldiği noktada tüm yazdıklarımın yanlış beyan olduğunu kabul ediyorum...
-
rappermcs bana ne %90dan ?_
ben uygun kullanıyorum ve işime yarıyor. koyun muyum illa ki başkalarını savunayım?
kim ne amaçla isterse kullanır, beğenmeyen çıkar gider.
sanki feysuk sizi zorla üye yapmaya çalışıyor.
-
RuzgaR bunu yazdı:
-----------------------------copyright © 1999-2012 sourtimes entertainmentbu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayicisini kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.Alıntıdır : Ekşi Sözlük Copyright
-----------------------------katılıyorum, biz neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilemeyecek kadar aptal değiliz.
bıraksınlar da nereye gireceğimize biz karar verelim.
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------Kaptanmağaraadamı herşeyden önce teşekkürler baya bi uğraşmışsın :)
ilk başta; Mesela benim bu tavrın gibi kimseye haddini bildirmeye çabalamak gibi bir derdim yok (!)
Sonrasında
Sizden 1 kişi istiyorum KOYUN DEĞİLİZ diyebilecek,
Sizden 1 kişi istiyorum CAHİL VE NEYİ NASIL KULLANACAĞIMIZI GERÇEKTEN ÇOK İYİ BİLİYORUZ diyebilecek ,
Sizden 1 kişi istiyorum %90 IMIZIN APTAL OLMADIĞINI söyleyecek...
Bu 3 şartın yerine geldiği noktada tüm yazdıklarımın yanlış beyan olduğunu kabul ediyorum...
-----------------------------[
Mevzu bire bir atışmaya gelmediği sürece her şeyi konuşmaya açığım.
Uğraşma işine gelince benim işim yazmak; bu bakımdan herhangi bir zorluk içinde değilim.
İkincisini ise ilk mesajımın son cümlesinde belirtmiştim. Aynı şekilde bu mesajın ilk cümlesi de aynı yere göndermedir.
]
Sorgulanan şeyin, sorulan soru bakımından, ele alınması, benim düşünceme göre de, doğru bir yaklaşımın geliştiğini gösterir. Ne var ki dikkat çekmeye çalıştığım soruya verilen cevabın kabul edilebilir sınırlar içinde olmaması.
Burada da sorduğun sorulara da herkesin kendince bir cevap vereceği ortada. Ancak sorular böyle sorulursa cevapları da herkesin kendine göre olacak; bizi hiç bir yere götürmeyecektir.
Bence yapılacak en temel şey bireyin kendi düşüncelerini geliştirmesi olur. Başka arkadaşların da kısmen yazdığı gibi: " O zaman sen feysbuk'a girme. Otur kitap oku[Eğer istenirse bir okuma listesi yapmak isteyen herkese kitap isimleri önerebilirim.]. Kendini geliştir." Çok açık ki "bu böyledir" yaklaşımı kimseye bir şey kazandırmaz.
Sağlam bir başlangıç temeli üzerinden yeni bir anlayış geliştirmenin de yolu bu olsa gerek.
-
feysbuk kapansın herkes orkut.com a gelsin :Q
-
alıntı :
---------
Başka arkadaşların da kısmen yazdığı gibi: " O zaman sen feysbuk'a girme. Otur kitap oku[Eğer istenirse bir okuma listesi yapmak isteyen herkese kitap isimleri önerebilirim.]. Kendini geliştir." Çok açık ki "bu böyledir" yaklaşımı kimseye bir şey kazandırmaz.
---------
bana kazandırıyor, kafamın ne yapacağımı bilecek kadar çalıştığını ifade etmiş oluyorum.
burası feysukun açılıp kapatılacağına veya toplu halde üye olunup olunmayacağına karar veren bir komite değilse yukarıdaki ifadeyi kullanmaya herkesin hakkı var.
ben de beğenmediğim zararlı gördüğüm siteleri sıralayayım,
sen de sırala,
o da sıralasın, şu da eksik kalmasın
ötekine de soralım... sonra hepsini kapattıralım.
açık neresi kalır? ben feysuk taraftarı değilim, ben akıl-mantık taraftarıyım
ve birinin beğenmediği bir siteyi sansürletmek istemesi, karşı çıkanlara farklı gözle bakması aklıma mantığıma sığmıyor.