Fethiye, Ölüdeniz Ve Benzeri Tatil Yerleri Hakkında
-
İşlerin yoğunluğu ailevi problemler gönül işleri derken çok yıprandım ve yoruldum arkadaşlar.Kafamı toplamak için 2-3 günlüğüne güzel sakin ve sıcak biryere gitmeyi düşünüyorum.Fethiye ölüdeniz tarafları çok güzel diyorlar.Acaba sezon kapanmışmıdır hala sıcakmıdır oralar yada önerebileceğiniz güzel çok pahalı olmayan yerler varmı.
Özellikle gidenler yada o tarafta olan muridlerin tavsiyelerini bekliyorum..
-
abi herhalde hala sıcaktır diye tahmin ediyorum yıllık iznim gelseydi giderdik doyasıya deniz kum güneş istanbul bu kadar sıcakken ölüdeniz nasıldır tahmin edemiyorum...
-
bu haftasonu hava oyunları var ölüdenizde , zibil gibi turist dolu şimdi oralar(sezonun bitmedigini kastetmek için yazdım abaza etiketi yemeyelim şimdi :D) denizde sıcacıkmış bu gün girenler söledi bence en güzel tatil yerlerinden biridir fethiye ,bir tatil fikrin varsa orda değerlendir bence
saygılar...
-
kesinlikle ölüdenize gitmelisin ama yamaç paraşütü yapmadan gelme 130 ytl
-
hocam ölüdeniz ve benzeri demişsin ama ölüdenizin eşi benzeri yok =) benide götür =)
-
AntiSeptiK bunu yazdı:
-----------------------------
hocam ölüdeniz ve benzeri demişsin ama ölüdenizin eşi benzeri yok =) benide götür =)
Ne demek gel buyur :)Ölüdenize nasıl daha rahat giderim uçaklamı otobüslemi. İStanbuldayım. Uçakla antanya yada bodrum yapıp ordanmı gitmek iyi olur yoksa direkt istanbuldan otobüslemi
-
Istuzuna git bence ( karetta karettaların mekanı ). oranın çok güzel bi havası var. Git bi pansiyona takıl 4-5 gün yenilenip geri gelirsin.
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------AntiSeptiK bunu yazdı:
Ne demek gel buyur :)Ölüdenize nasıl daha rahat giderim uçaklamı otobüslemi. İStanbuldayım. Uçakla antanya yada bodrum yapıp ordanmı gitmek iyi olur yoksa direkt istanbuldan otobüslemi
-----------------------------ben zamanında otobüsle gitmişdim hocam ulusoyla. gayet rahattı. otobüsler zaten uçak gibi artık, sadece biraz daha yavaş o kadar =) yine de sen bilirsin.
-
Ulusoyla fethiye 70 Tl
Uçakla bodrum ve antalya 50 Tl :)
-
şimdi orası yavur vajinası gibi yanıyordur. bu arada uçakla o fiyata en az 10 gün önceden alman gerekli
-
jayde bunu yazdı:
şimdi orası yavur vajinası gibi yanıyordur. bu arada uçakla o fiyata en az 10 gün önceden alman gerekli
Vajina için değil kafa dağıtmak ve dinlenmek için gidiyorum.Ayrıca uçaklarda salı çarşamba o fiyatta bir hafta sonrası 39 lira :)