folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Fethiye, Ölüdeniz Ve Benzeri Tatil Yerleri Hakkında

Fethiye, Ölüdeniz Ve Benzeri Tatil Yerleri Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

İşlerin yoğunluğu ailevi problemler gönül işleri derken çok yıprandım ve yoruldum arkadaşlar.Kafamı toplamak için 2-3 günlüğüne güzel sakin ve sıcak biryere gitmeyi düşünüyorum.Fethiye ölüdeniz tarafları çok güzel diyorlar.Acaba sezon kapanmışmıdır hala sıcakmıdır oralar yada önerebileceğiniz güzel çok pahalı olmayan yerler varmı.

Özellikle gidenler yada o tarafta olan muridlerin tavsiyelerini bekliyorum..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Destrega
    Destrega's avatar
    Erkek
    abi herhalde hala sıcaktır diye tahmin ediyorum yıllık iznim gelseydi giderdik doyasıya deniz kum güneş istanbul bu kadar sıcakken ölüdeniz nasıldır tahmin edemiyorum...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek

bu haftasonu hava oyunları var ölüdenizde , zibil gibi turist dolu şimdi oralar(sezonun bitmedigini kastetmek için yazdım abaza etiketi yemeyelim şimdi :D) denizde sıcacıkmış bu gün girenler söledi bence en güzel tatil yerlerinden biridir fethiye ,bir tatil fikrin varsa orda değerlendir bence

saygılar... 

Boş sayfaya imza atmam!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    kesinlikle ölüdenize gitmelisin ama yamaç paraşütü yapmadan gelme 130 ytl
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek
    hocam ölüdeniz ve benzeri demişsin ama ölüdenizin eşi benzeri yok =) benide götür =)

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

AntiSeptiK bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam ölüdeniz ve benzeri demişsin ama ölüdenizin eşi benzeri yok =) benide götür =)
    Ne demek gel buyur :)

Ölüdenize nasıl daha rahat giderim uçaklamı otobüslemi. İStanbuldayım. Uçakla antanya yada bodrum yapıp ordanmı gitmek iyi olur yoksa direkt istanbuldan otobüslemi

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

Istuzuna git bence ( karetta karettaların mekanı ). oranın çok güzel bi havası var. Git bi pansiyona takıl 4-5 gün yenilenip geri gelirsin.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

AntiSeptiK bunu yazdı:
    Ne demek gel buyur :)

Ölüdenize nasıl daha rahat giderim uçaklamı otobüslemi. İStanbuldayım. Uçakla antanya yada bodrum yapıp ordanmı gitmek iyi olur yoksa direkt istanbuldan otobüslemi

ben zamanında otobüsle gitmişdim hocam ulusoyla. gayet rahattı.  otobüsler zaten uçak gibi artık, sadece biraz daha yavaş o kadar =) yine de sen bilirsin.

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Ulusoyla fethiye 70 Tl

Uçakla bodrum ve antalya 50 Tl :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    şimdi orası yavur vajinası gibi yanıyordur. bu arada uçakla o fiyata en az 10 gün önceden alman gerekli
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    jayde bunu yazdı:
    şimdi orası yavur vajinası gibi yanıyordur. bu arada uçakla o fiyata en az 10 gün önceden alman gerekli
    Vajina için değil kafa dağıtmak ve dinlenmek için gidiyorum.Ayrıca uçaklarda salı çarşamba o fiyatta bir hafta sonrası 39 lira :)

Toplam Hit: 4249 Toplam Mesaj: 38