Fethullahçı Gladyo Belgeseli
-
-
sağolasın hoca =) ,
yarına izlerim...
-
Yanılmıyorsam verildi bu hocam.
Harika bir belgeseldir.Daha bugün izledim yine.
Artık Ergenekon"u tv lerde görmek istemeyenler midesi bulananlar bunu kesin izlemeli.
Belgelerle, kanıtlarla belgesel.
Olması gerektiği gibi bir belgesel.
edit: Tek link var buyrun----> http://vimeo.com/1420932?pg=embed&sec=1420932
-
paylasim icin tskler izlemedigin kanal hakkinda yorum yapma yakismiyor.
-
edit: mesajlar silinmiş gerek kalmadı
-
gercektende cok akıcı ve profosyonel
belgesel degilde tam bir dogu perincek show olmuş
peki kimdir perinçek (searc the google uncle)
pkk kampında apo itiyle el sıkışırkenki samimi güleç fotosu

-
Bi tarafınız sıkıstıgında dedigniz gibi haberin kaynagına degil dogruluk payına bakıcaksınız.Benimde perincegi fazla sevdigim söylenemez ancak ona baglı bir kurulusun yapıtıgı dogru ve gercek bir yapıtın gercekten dogru olusu onun izlenebilir olmaıdıgı gercegini hiçbir zaman degiştirmez.O zaman o videoda ki zamanında bi tarafınızı yayıp sıcak evnizde oturuken daglarda bayırlarda carpısan emekli albaylar,komutanlarda pkklı diger gezeteciler avukatlarda.Sizin yaptıgınıza baska bir şey denirde siz o küfüre bile layık degilsiniz.Ancak boy boy resimlerle kıcınızı yırtarsınız zaten perincek ile ilgili acıklamayıda gerekli kişiler en kısa zamanda yapıcak cevabınızı en iyi sekilde alıcaksınız.Yahudi hesablarıyla gercekten bir şey anlatan ve belgeleriyle dökümanlarıyla serefsizlerin köpeklerin foyasını ortaya çıkaran bir paylasımın üsütünü kapatmakta yine baska bir şerefsizin işidir.İki gramlık cigerinizle kimi zan altında bırakmaya çalıyorsunuz kocum.
Böyle fotolarla sunla bunla hiç bir halt yiyemezsiniz çıkın savunun allahınız peygamberiniz olan fetullahı bakalım.
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------Şikayeti olan gider şikayet eder ötesi yok.
Yaptıgın seyin yanlıs oldugunu söylüyorum birader bununda baska bir söyleniş tarzı yok.Konumuz perincek degil acın onunla ilgili bir konu ne yazıp çziyorsanız çizin.Siz dikkat etmiyoırsunuz ama böyle seylerle ben zan altından kalıyorum çünkü konuyu ben açtım ve rahatsız oluyorum.Elinizdne ayagınızdan tutan yok ama konumuz feto.
-----------------------------
galiba nitelik kaybolmuş ve nicelik azıcık ön plana çıkmışbiraz duygularınıza sahip olun kardeşim...
burada fikir beyan edebilmek icin bazen özeleştirininde kabul görmesi demektir
dipnot: profosyonellik zor kazanılan bişey degil sanırım...
-
gerçekler açısından çok kaliteli bir belgesel..gerçekleri ögrenmek isteyen her Türk evladının belgesele ismini veren fetullahçı gladyolar tarafından belgesel engellenmeden mutlaka izlemesi gerektiğini düşünüyorum..
-
herkesin izlemesi gereken belgesel
-
efeeet güsel bi film