Fetih 1453 Trailer
-
beyler şöyle düşünün. bizim sinema sektörü bu tip filmlerde tecrübesiz. tarihde ilk defa adam akıllı bir savaş filmi çekiliyo Türkiyede, elbette hatalar vb. şeyler olacaktır. ama biz güzel yanlarını görmeye çalışalım, filme gidelim film gişe rekorları kırsınki bundan sonraki yapımcılarda heveslensin daha iyisini çekmeye çalışsınlar.
-
ondan sonra 88 tane Fetih-1453 olsun, hepsi birbirinden berbat, sadece para kazanmaya yönelik windows movie maker terk filmler...
-
Bauer bunu yazdı:
-----------------------------ondan sonra 88 tane Fetih-1453 olsun, hepsi birbirinden berbat, sadece para kazanmaya yönelik windows movie maker terk filmler...
-----------------------------Osmanlı tarihinde bir sürü savaş var hocam. her biri ayrı bi destan. bu film ilk oldugundan herkes gidecektir. ama 2. side kötü olursa aynısı olmaz. ona görede yapımcılar ayağını denk alır daha iyisini yapar. :)
-
Aksoy film Recep İvedik'ten kazandıklarını burda iki katına çıkartmak istediği çok açık... Bence bu filmi filme gönülveren kişiler tarafından yapmalı... Taylan biraderler gerçekten Muhteşem Yüzyıl'a gönülden verdiği katkılar ortada... İşin %90 maddiyat olsada %10 ruhtur... ve bu %10 maddiyattan daha önemlidir bence...
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------:) dizisi tuttu ya filmini yapmışlar.
para kaygısı ile yapıldığı belli.
birde tarihimiz diyenlere
şimdilerde çöp toplayııp zamanında ben çok zengindim diye böbürlenen tiplere benzetmişimdir hep.
şimdi şu anda birşeyin yoksa yoktur.
geçmişimizi düşünüp mastırbasyona gerek yok.
şimdiye bakalım
filmin görselli güzelmmiş ama yeni yeni iyi şeyler çıkarıcaklar gibi
-----------------------------Ben de bu mantığı anlamıyorum arkadaş. Diline, kültürüne, tarihine sahip çıkacaksın tabii ki.
Dil konusunda Fransa, Almanya adamları tebrik ediyorum dillerini korumak için yasalar çıkartıyorlar
Kültür konusunda Japonya'yı tebrik ediyorum, medenileşmek-batılılaşmak adı altında yutturulmaya çalışılanların karşısında durup hem diline hem geleneklerine sahip çıkıyorlar, hem de teknoloji alanında tahta kurulmuşlar.
Abd'yi takdir etmiyorum ama olmayan tarihlerini sırf sinema sektörü ile yaratmaya çalışıyorlar ve ister inan ister inanma abd bayrağının göndere çekilmesini heyecan ve gururla izleyip ardından çok şahane filmdi yorumlarını yapan adamlar tanıyorum ben.
Durum böyleyken sen kalkmış mastırbasyon'a hiç gerek yok gibi laflar ediyorsun. Her seferinde bu değerler hatırlatılmalı hocam. Tarihle, kültürle ve dil ile olan bağlarımız her zaman canlı tutulmalı. Görüşüm budur, aksine saygı duyarım ama bir de olayları bu yönüyle düşün derim.
---
Efektler etkileyici geldi bana. Beklentileri karşılar umarım
-
harbiden kaliteliye benziyor bi gitmek lazım
-
konpi bunu yazdı:
-----------------------------Anakroniq bunu yazdı:
-----------------------------konpi bunu yazdı:
-----------------------------başrolün sultan mehmetle ne alakası var allah aşkına :|
-----------------------------
Nasıl yani hocam :/
bayaa hocam bayaa :) tip olarak yani
Gerçekte Sultan Mehmed'i gördün mü?
-
Caliber bunu yazdı:
-----------------------------Anakroniq bunu yazdı:
-----------------------------başrolün sultan mehmetle ne alakası var allah aşkına :|
Nasıl yani hocam :/
bayaa hocam bayaa :) tip olarak yani
Gerçekte Sultan Mehmed'i gördün mü?
----------------------------- -
Hack_Fat_Hakkinen bunu yazdı:
-----------------------------patates bunu yazdı:
-----------------------------:) dizisi tuttu ya filmini yapmışlar.
para kaygısı ile yapıldığı belli.
birde tarihimiz diyenlere
şimdilerde çöp toplayııp zamanında ben çok zengindim diye böbürlenen tiplere benzetmişimdir hep.
şimdi şu anda birşeyin yoksa yoktur.
geçmişimizi düşünüp mastırbasyona gerek yok.
şimdiye bakalım
filmin görselli güzelmmiş ama yeni yeni iyi şeyler çıkarıcaklar gibi
-----------------------------Ben de bu mantığı anlamıyorum arkadaş. Diline, kültürüne, tarihine sahip çıkacaksın tabii ki.
Dil konusunda Fransa, Almanya adamları tebrik ediyorum dillerini korumak için yasalar çıkartıyorlar
Kültür konusunda Japonya'yı tebrik ediyorum, medenileşmek-batılılaşmak adı altında yutturulmaya çalışılanların karşısında durup hem diline hem geleneklerine sahip çıkıyorlar, hem de teknoloji alanında tahta kurulmuşlar.
Abd'yi takdir etmiyorum ama olmayan tarihlerini sırf sinema sektörü ile yaratmaya çalışıyorlar ve ister inan ister inanma abd bayrağının göndere çekilmesini heyecan ve gururla izleyip ardından çok şahane filmdi yorumlarını yapan adamlar tanıyorum ben.
Durum böyleyken sen kalkmış mastırbasyon'a hiç gerek yok gibi laflar ediyorsun. Her seferinde bu değerler hatırlatılmalı hocam. Tarihle, kültürle ve dil ile olan bağlarımız her zaman canlı tutulmalı. Görüşüm budur, aksine saygı duyarım ama bir de olayları bu yönüyle düşün derim.
---
Efektler etkileyici geldi bana. Beklentileri karşılar umarım
-----------------------------yanlış anlamışsın beni yada ben endimi yanlış ifade etmişim.
kuru kuruya geçmişle övünmek bana acizlik geliyor yoksa dediğin örnek verdiğin ülkelerin bu konudaki duruşları olması gereken duruşlar.
sonuçta sanırım herkes emperyalizme karşıdır.
fakat şu var şanlı tarihimiz bla bla bla derken . insan biraz oturup şu anki durumuna bakmalı.
heryerden ayar yediğimiz günümüz siyasettinde. tam bağımsız bir ülke bile değilken çoşmanın anlamı yok
-
O nasıl bir tokmak vuruşuydu lan! D: