Fetih İle İşgal Arasındaki Fark Nedir
-
fethin ardı koloni-zasyondur.
benim dersin. nikahlım dersin namusum oldu dersin.çocuğun olursa yavrum dersin seversin.
işgalin ardı kölei-zasyondur.
ben yaptım ama sadece kullanırım.ne yaparsa yapsın isterse aç kalsın kendini satsın umrum değil dersin.
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Kendin yaparsan fetih. Başkası yaparsa işgal olur. Bu her devletin gözünde böyledir.
-----------------------------tek cümleyle özetlemişssin tebrikler
-
fethedilen yerler yurt olur...
-
işgal emperyalizmin simgesidir.
Fetih ise ihyayı kelimetullah dır.
-
Aynı Kapıya Çıkıyor Gibi Ama Fetheden Fatih İşgal Eden Zalim Oluyor Genelde ...
-
bir istanbulun fethiyle bir ırağın işgali birmi sizce .?
-
fetih ve feth etmek yani orayi almak ve yurt olarak kullanmak manasina gelir.. fetihten sonra oralar senindir.. İşgal ise tamemen farkli bir seydir. işgal etmek bir nevi saldiri yaptigi yeri yipratmak, ganimetleri almak, sömürmektir.. yani işgal edilen yerler yurt edinilmez.. sömürülebildigi kadar sömürülür... maglup olan devlet yipratilir.. işgallerde genellikle maglup devletler yok olmaz.. yinede sürdürürler yasamlarini.. fetiflerde maglup devletler yok edilir.. yıkarlar orayi..
-
AsilKan bunu yazdı:
Türk'ün başarısını islama yontmaktan vazgeçebildiğimiz an cihan bizimdir..
-----------------------------Bırak cihan onların olsun,Türklük bizim...
-
gerizekalı ampülcülerin bazı afişlerinde istanbulun kurtuluşu kutlu olsun gibi cümleler geçti bu adamlar harbi mal :D kurtuluş değil o fetih yada işgal... firexin ilk sayfadaki yorumuna katılıyorum... ırak olayı mesela us. a göre fetih ırağa göre işgal
-
FireX bunu yazdı:
Kendin yaparsan fetih. Başkası yaparsa işgal olur. Bu her devletin gözünde böyledir.
-----------------------------konu kapanmış beyler