Fiber İnternet Yazili Kutu
-
Beyler bugun bi grup geldi mahalledi telefon diregine kutu taktilar 70cm-40cm ebatlarinda ortalama elektrik kablosu cekip baglayip gittiler bunelan die assagiya indim kutuya bi baktim kutunun ustunde TTnet Fiber internet yaziyor :D
Bu olay nedir adamlar tassak mi geciyor yoksa kutuyu koyduk kismetse kablolarida doseriz manasina mi geliyor :D daha once boyle bisi ile karsilasan var midir ? elemanlari aradim bir bilgimiz yok suanlik bisi gozukmuyor dediler.
-
ahahah en sonunda kurtuldun gibi hocam ama yan apartmana bağlayıp sizin apartmana bağlamama gibi totoşlukları var tetenet'in :)
-
mkyb bunu yazdı
ahahah en sonunda kurtuldun gibi hocam ama yan apartmana bağlayıp sizin apartmana bağlamama gibi totoşlukları var tetenet'in :)
iyide mustafa kablo falan yokkki abi adamlar bisi kazmadi oyle direge baglayip gittiler kutuyu :D yeni kablo falan cekilmesi gerekmiyor mu ben mi yalnis biliyorum eski hatdan verebilirler mi ? :D
yalniz kutu oyle kalir icraat olmazsa agir tassak konusu olur :D
-
Takipteyim yine bir ttnet fake atacak gibime geliyor kutudan baş çıkacak
-
TheAvenqer bunu yazdı
Takipteyim yine bir ttnet fake atacak gibime geliyor kutudan baş çıkacak
Yarin bi foto cekim atim hep beraber gulup eylenelim TTnet fiber internet yaziyor ustunde sokak ortasinda gulesim geliyor :D
-

Kutu böyle mi ?
-
mkyb bunu yazdı

Kutu böyle mi ?
sırf gösteriş amk kutu yanda tum bınanın kutusu var 2007 den berı superonline fıber kullanıyorum boyle kutu gormedım
-
şimdiden kucağımıza alıyoruz diyorlar işte anlasana :) ayrıca kabloyu ana hattan binaya başvurudan sonra çekiyorlar diye söylemişti TTnet müşt. hizm. deki eleman.. veya ne biliyim öyle salakça bişey işte
elcondor tarafından 20/Şub/16 23:38 tarihinde düzenlenmiştir -
@mkyb mustafa kutu aynisi abi sokakdaki direge bagladilar bugun aynisini simdi biz bundan fiber alabilicez mi ? basvuru yapsam direk baglayabilicekler mi ?
Absolut tarafından 20/Şub/16 23:48 tarihinde düzenlenmiştir -
fiber internet geliyo hemen olmasada gelecek demek oluyor kutu :)
-
ttnet kutularının içinde başka şeyler olabilir !
baz istasyonu gibi.