Fight Club Devam Ediyor!
-
madır fakır :S
Elleşmeyin, gözünüzü seveyim elleşmeyin Fight Club ile diyeceğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuz...
Inception ve şu an hatırlayamadığım 3-4 film harici "vay a.k bee" dedirten kaç film çıktı son 5 senede ? Dünyada sayılıdır.
İlk kitap 1996'da çıktı. Şuan 2013, yani 17 sene geçmiş üzerinden. "17 SENE GEÇMİŞ !"
**
Bu herif bu kitabı yazacak göte sahipse ; 17 senede aklında tonla şey şekillenmiş, bir sürü şey düşünmüşte yazıyordur. 19 sene sonra çıkacak 2. kitap. En az 20-22 sene sonra (kitaptan) film haline dönüştürülmüş olacak.
Kitap, film gibi değildir ! Eminim kitap bomba gibi olur. Film ise ; oyunculara, yönetmene kalmıştır. Dünyanın en mükemmel senaryosunu mahfetmek yönetmenin elindedir, oyuncuların ve yapımın elindedir.
Kitabı merakla bekliyorum. 3-4 sene sonra kitap Türkçe çıkar herhalde..
-
Kreyzi bunu yazdıhatayi bunu yazdı
SPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILER
spoiler tanrısı ilan ediyorum hocam seni :D
Spoiler'ın amına koymuş atmışsın hocam hatta çok afadersin ta götünden sikmişsin.
Çok afadersiniz arkadaşlar çok özür diliyorum valla ama sinema tarihinin parmakla gösterilen filmlerinden birinin bütün olayını herif bi cümlede sikip attı. :D
Modlar, adminler ulan bari bi edit çekin, filmi izlemeden önce okuyanlar için kalbim parçalanıyor şuan. :(
-
ikinci kere izliyorum ilkinde o kadar çok övdüler ki filmi hiç bir şey anlamadım. şimdi ikinci kere izliyorum gene 26 akkasında bir şey anlamadım hadi hayırlısı...
edit// anlamadım derken öyle ahım şahım değil gibi.
zeybekustasi tarafından 24/Tem/13 02:45 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdı
İçine etmeseler olmazdı yani =)
İlk filmin yanında sönük kalır ne senaryo yazarsa yazsın
Bu arada Rocky 7, starwars 7, Jurassic park 4 falan gibi bissürü güzel film gelio 2015 de
Darth Vader 3. filmde öldü adamlar 4 - 5- 6 yıda çekti daha neyi konu alacakalar. Sikmeseler bari. 1 - 2 - 3 ü yeni teknolojilerle çekseler daha iyi olur.
Back To The Future lazım aslında.
Fight Club devamı bir fight club olamaz. Para işte ne derseniz deyin para.
DrKill tarafından 24/Tem/13 03:04 tarihinde düzenlenmiştir -
DrKill bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Bu arada Rocky 7, starwars 7, Jurassic park 4 falan gibi bissürü güzel film gelio 2015 de
Darth Vader 3. filmde öldü adamlar 4 - 5- 6 yıda çekti daha neyi konu alacakalar. Sikmeseler bari. 1 - 2 - 3 ü yeni teknolojilerle çekseler daha iyi olur.
4,5 ve 6. filmlerin ilk üç filmden daha öncesini anlattığını biliyorsun değil mi hocam? Ayrıca Star Wars franchise filmlerle sınırlı değil ki. Çizgi dizi var, oyunlar var, çizgi roman var. Devasa bir evren ve içinde pek çok hikaye var.
krypt tarafından 24/Tem/13 03:16 tarihinde düzenlenmiştir -
DrKill bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Benim arkadaşın fight club'ı izledikten sonra brad pittin neden öldüğünü anlayamaması gibi olmuş senin iş
-
parası bitmiş adamın demek ki;
-
@newtonzeybek
lutfen once bu forumdan sonra bu gezegenden bi git ya fight clubdan bahsediyoruz dostum celal ile cerenden degil ya :(
-
Umarım filmi falan çekilmez.
-
mavitutku bunu yazdı
tadında bıraksalardı keşke izlediğim en iyi sondu.