Fikrinize İhtiyacım Var(Aşk)
-
Geçen sene yolum bşka bi şehre düştü.(14-15 saatlik bi uzaklıkta burdan)Orda yaklaşık 1-2 saat bi kızla muhbbtim oldu snra eve döndüm msn e eklemiş beni nyse ordada baya konuştuk ettik farkında olmadan bi bağ oldu aramızda oda farkında bnde fakat birbirimize sölemiyourz.Gerçekde fzla görüşemediğimiz için aklımda onda onunda bnde:s Yazın annesinden izin alıp buraya gelmeye çlşcak ben alamassam sen alcan sözmü filan dedi.KAfam çok karışık mesafe çok uzak hadi bi ilşkiye bşlasam ne kadar görebilcemki onu kafam işşce bulandı npcam bilmiyom:S (hiç aramasam sormasam hattımı filan değiştirsem diıorum olurmu sizce?)
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------Geçen sene yolum bşka bi şehre düştü.(14-15 saatlik bi uzaklıkta burdan)Orda yaklaşık 1-2 saat bi kızla muhbbtim oldu snra eve döndüm msn e eklemiş beni nyse ordada baya konuştuk ettik farkında olmadan bi bağ oldu aramızda oda farkında bnde fakat birbirimize sölemiyourz.Gerçekde fzla görüşemediğimiz için aklımda onda onunda bnde:s Yazın annesinden izin alıp buraya gelmeye çlşcak ben alamassam sen alcan sözmü filan dedi.KAfam çok karışık mesafe çok uzak hadi bi ilşkiye bşlasam ne kadar görebilcemki onu kafam işşce bulandı npcam bilmiyom:S (hiç aramasam sormasam hattımı filan değiştirsem diıorum olurmu sizce?)
-----------------------------Aşk her zaman görmek diildir..!
-
Under_king oözlü sözler söliyip durma ne hissettiğimi bnde bilmiyorum tam olarak o yüzden aşık mıyım deilmiyim ıoffff:S
-
Özlü sösler değil bunlar gerçekler sen daha ne hissetdiğini bile bilmiosun en asından kısı üsme ya adam gibi hislerinin ne olduğunu bul yada kısdan ösür dile kaybol ortalıklardan
-
hocam 1-2 saat görüşmeden nası hislerini netleştirsinki benim mutlaka gitmem lazım yanına bi sefer daaa o zmn bşka çaresi yok
-
1-2 saat görüşme mi ? Msn konustuklarınıs ?
-
msn de ne kadar gerçekçi oluy yüz yüze konşmak varken.
şimdide msn'e ben yakın sen uzak yazmış:S
-
Valla bikaç ay öncesine kadar, uzaklığın hiç önemi yok derdim.. Ama şimdi öyle düşünmüyoum, bi zamandan sonra görmek istiyosun, yanında istiyosun fln. gidip gelmelerle olacak iş değil :S iki taraf da çok yıpranıyor ve biri daha cesaretliyse o ilişkiyi bitiriyor :| Sevgi her şey demek değil..
-
stigma tam senin bahsettiin nokta beni yıpratacak görebiliyorum.
-
olur aslında ama olmasa daha iyi olur.
bu daha cok senin ve karsındaki kişinin karakterine baglı fakat ne olursa olsun uzak olmak seni farklı kılacak normal ilişkilerden ama ayrı bi keyifide oluyo bir aradayken daha saygılı daha sewgili olunuyor ,mesafe can yakıyor dayanabileceginden emin olmak gerek ne kadar emin olunursa..
-
eger merak edıosan haber alamıosan ondan canı sıkkınsa bı sure sonra hıssetmeye baslamıssan ya da artık msnde bıle olsa tepkılerını tahmın edebılcek hale gelmıssen her gece yatmadan onun ıcınde dua etmeye baslamıssan ugrasma bosuna kacamazsın...