Fileserve Ödeme Alma
-
bekledim ama 20 doları geçmeme rağmen ödeme yapmadı.Otomatik mi ödeme yapıyor paypal.Çünkü panelde birşey bastım ben.Bu konuda bilgisi olan varmı ?
-
otomatik yapmaz istek yapman lazım resimli anlatımı var googleye yaz hacı 2 dakka
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------otomatik yapmaz istek yapman lazım resimli anlatımı var googleye yaz hacı 2 dakka
-----------------------------yazdım hacım resimli anlatım da bi bok anlamdım diye yazıyorum.Orda payab gibi bir tuş vardı.Bastım yes dedim doğrumu yapmışım ?
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------otomatik yapmaz istek yapman lazım resimli anlatımı var googleye yaz hacı 2 dakka
-----------------------------yazdım hacım resimli anlatım da bi bok anlamdım diye yazıyorum.Orda payab gibi bir tuş vardı.Bastım yes dedim doğrumu yapmışım ?
-----------------------------payout diyiceksin sıraya koyar onu ödeme günü geldiğinde yollar büyük ihtimal yapmışındır buton aktif değilse yani ödeme isteme tam hatırlamıyom fs den birkez ödeme aldım yollar ödeme gününde hocam hemen gelmiyor ama
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------payout diyiceksin sıraya koyar onu ödeme günü geldiğinde yollar büyük ihtimal yapmışındır buton aktif değilse yani ödeme isteme tam hatırlamıyom fs den birkez ödeme aldım yollar ödeme gününde hocam hemen gelmiyor ama
-----------------------------eywallah hocam sanırım dediğin gibi yaptım..
-
ben ödeme aldıgımda ( bu arada baktım fileserve 1 yıldır upload yapmıyordum 11 $ olmuş kendi kendine )
2 hafta payout onayı sürüyor bi 2 hafta sonra da paypal a atıyor parayı yani toplam 1 ay sürüyor sen paranı istedikten sonra ( en azından o zamanlar öyleydi )
hotfile pazartesiden pazartesine her zamanki gibi : )
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------ben ödeme aldıgımda ( bu arada baktım fileserve 1 yıldır upload yapmıyordum 11 $ olmuş kendi kendine )
2 hafta payout onayı sürüyor bi 2 hafta sonra da paypal a atıyor parayı yani toplam 1 ay sürüyor sen paranı istedikten sonra ( en azından o zamanlar öyleydi )
-----------------------------yok be hocam napdın 1 haftada gelir para :D 1 ay çok :D
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------ben ödeme aldıgımda ( bu arada baktım fileserve 1 yıldır upload yapmıyordum 11 $ olmuş kendi kendine )
-----------------------------O hotfile'ın Allah bin belasını versin hocam.Hotfile'a hiçbir zaman para kazanmak için upload yapmadım ben.Sadece dosyalarımı güvenilir bir upload sitesinde barındırmak istedim.Buna rağmen o kadar çok indiriliyorlardı ki haftada 15 dolar kesin, kimi zaman haftada 20-25 dolar para alıyordum.Her pazartesi akşamı.Ama nedenini kestiremediğim bir sebebpten hesabım banlandı ve bütün dosyalarım silindi.1 senelik uploadlarım gitti yani.Yüzlerce mail gönderdim baskı hesabı yemedi.Acımadılar ipneler.. Yoksa fileserve'ı sevdiğimden değil.Zaten Fileserve'da Türkiye c katagorisinde..Yani hotfile gibi kazandırmaz.
-
hotfile hesabı banlanmayan varmı hocam ben daha çok fileserve ye kaydıgım halde hotfile den banlanmıştım , fileserve de çok garip dosyalarınızı siliyor bazen bi bakıyorsunuz sonra link tekrar çalışır hale gelmiş felan : G
ama şunu gördüm ipne ispiyoncular linkleri veriyor ya 50 den fazla indirilen her tek link filmim siliniyordu..
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------hotfile hesabı banlanmayan varmı hocam ben daha çok fileserve ye kaydıgım halde hotfile den banlanmıştım , fileserve de çok garip dosyalarınızı siliyor bazen bi bakıyorsunuz sonra link tekrar çalışır hale gelmiş felan : G
ama şunu gördüm ipne ispiyoncular linkleri veriyor ya 50 den fazla indirilen her tek link filmim siliniyordu..
-----------------------------Hocam tek bir dosyam silindi fileserve'da, o da dmca şikayet etmiş.. Bu arada para hala yatmadı acaba fileserve premium'mu alsam ?
-
Bu konu altında http://www.wjunction.com/95-file-hosts-official-support/35113-fileserve-make-money-upto-%2425-per-1000-downloads-official-thread.html
RickyFSye durumu izah ederek (PM yolu ile, konu altında mail kullanıcı adı verme sakın.) kullanıcı adını vermeyi unutma. Gereken işlemi yapar.