folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Film & Dizi Önerileri - Eleştirileri

Film & Dizi Önerileri - Eleştirileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

öneri yaparken filmi neden sevdiğinizi de belirtirseniz daha faydalı olur.

Drive 

Kavinsky üstadın ( toprağı bol olsun ) muhteşem eseri Nightcall müziği giriş introsuyla nam salmış bir psiko deneysel film.

Baş rolün içe dönük dünyasında karakterin çok derinliklerine inmeden seyirciyi sıkmadan yağ gibi akan bir film. karakterin geçmişini bilmiyoruz. ne yaşadığını bilmiyoruz. bana güvenin ve filmi izleyin. öyle çok vurdulu kırdılı derin manası süper hikayesi olan bir film değil. 

Yağmur yağarken bi bira açıp izlemelik çıtır deneysel bir film.

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AndrevMask
    AndrevMask's avatar
    Homo

bir murıt rıca ettı ozel mesajda kalmasın burayla da paylasayım https://we.tl/t-J4as7m5RAPzYOYmL 

yeni konu açmaya usenıyorum

AndrevMask tarafından 07/Eyl/26 03:28 tarihinde düzenlenmiştir

Herkesten, her şeyden umudunuzu kestiğiniz bir anda belki de kurtarıcı sizsinizdir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    Hakkinen bunu yazdı

Drive 

Kavinsky üstadın ( toprağı bol olsun ) muhteşem eseri Nightcall müziği giriş introsuyla nam salmış bir psiko deneysel film.

Baş rolün içe dönük dünyasında karakterin çok derinliklerine inmeden seyirciyi sıkmadan yağ gibi akan bir film. karakterin geçmişini bilmiyoruz. ne yaşadığını bilmiyoruz. bana güvenin ve filmi izleyin. öyle çok vurdulu kırdılı derin manası süper hikayesi olan bir film değil. 

25 tane film önerdim kanka hepsi birbirinden bağımsız türlerde ve anlatımlarda neredeyse.

Hepsini neden beYendiğimimi yazacağım ben şimdi.

Herkes aynı şeyi bulsa gördüğünde dünya gri olurdu, bir şeyi sevme sebepleri farklıdır ama yine de sevilir.

Kurtlar tasma takmaz....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    FrodoTheYuzuksuz's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

25 tane film önerdim kanka hepsi birbirinden bağımsız türlerde ve anlatımlarda neredeyse.

Herkes aynı şeyi bulsa gördüğünde dünya gri olurdu, bir şeyi sevme sebepleri farklıdır ama yine de sevilir.

Doğrudur üstad, ama amaç zaten "bizce" neden güzel olduğunu anlatmak. Spoiler vermeden, konusunu anlatarak önermek.

Yoksa film siteleri de öneri yapıyor. Bu başlığın amacı bu olmalı bence :)

---

Mesela ilk öneri, 12 kızgın adam. Uzun yıllardır görüyordum ama şimdi öneri gelince izleyeyim dedim bu gece izleyeceğim.. Ama öneren arkadaş konusunu, neden kendisini çektiğini vs anlatsa daha güzel olurdu kafamda daha az soru işareti ile izleyebilirdim.

Acı Çekene Saygı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    FrodoTheYuzuksuz bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı

Doğrudur üstad, ama amaç zaten "bizce" neden güzel olduğunu anlatmak. Spoiler vermeden, konusunu anlatarak önermek.

---

Mesela ilk öneri, 12 kızgın adam. Uzun yıllardır görüyordum ama şimdi öneri gelince izleyeyim dedim bu gece izleyeceğim.. Ama öneren arkadaş konusunu, neden kendisini çektiğini vs anlatsa daha güzel olurdu kafamda daha az soru işareti ile izleyebilirdim.

Sıkıcı film abi, iyi seyirler.

Bol bol yahudi referansı ve örtülü öykünmeler de var talmud bilmem ne. TALMUDİK

damdaki kemanciyi da izle bari talmudik talmudik sıkıcı sıkıcı ilerle :D

LaNCeLoT tarafından 07/Eyl/26 05:39 tarihinde düzenlenmiştir

Kurtlar tasma takmaz....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    FrodoTheYuzuksuz's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı
    FrodoTheYuzuksuz bunu yazdı

---

Sıkıcı film abi, iyi seyirler.

Bol bol yahudi referansı ve örtülü öykünmeler de var talmud bilmem ne. TALMUDİK

damdaki kemanciyi da izle bari talmudik talmudik sıkıcı sıkıcı ilerle :D

Heh tam olarak bundan bahsediyordum işte :D Neden sevdin - neden sevmedin tartışması :)

Acı Çekene Saygı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

16 Ekim'de 4. sezonu yayınlanacak. Sylvester abimiz mafyanın içeriden çıkan adamıyken kendi imparatorluğunu kuruyor. Zaten Sylvester var diyorum hala izlenir mi diye soruyorsun kendine e hadi izle ? :D

https://www.youtube.com/watch?v=yaCHj96d1PA

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı

Cloudstream kullananlar hangi repoları kullanıyorsunuz?

Sarapcanagii ve kraptor desteği bırakmış sanırım.

https://raw.githubusercontent.com/aytzey/cs-kraptor/refs/heads/master/repo.json

araştırırken bunu bulmuştum çalışıyor ama kraptor ile bağlantılı mı yoksa fan birinin yaptığı mı emin değilim.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    Hakkinen bunu yazdı

Drive 

Vay aq duygulandım üniversite zamanımda çok açıp dinlerken dışarda yürürdüm 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Alezsian
    Alezsian's avatar
    Erkek

son zamanlarda izlediğim en güzel mafya komedi dizisi tavsiye ederim.

https://www.imdb.com/title/tt1958961/

You Will Never Walk Alone
Toplam Hit: 1417 Toplam Mesaj: 38
film dizi eleştiri