Film İzlenebilecek En Kaliteli TV Servisi (Dsmart, Digitürk, Tivibu Vs) ?
-
Başlıkta belirttiğim gibi film(Ulusal kanallarda dahil) izleyebilmek için önerdiğiniz dekoderli HD TV servisi/hizmeti hangisi ?
https://www.dsmart.com.tr/Paketler/sinema-paketi
https://uyelik.tivibu.com.tr/ev
http://www.digiturk.com.tr/digiturk-paketleri/paketler/
bunlardan yada bunların dışında önerebileceğiniz varmı ?
-
tivibu kullanıyorum diğerlerini kullanmadım bilmiyorum. tivibu da dizi izleyeceksin mesela. diziyi bulmaya buluyorsun diyelim. 2. sezondan başlıyor. devamı yok. filmlerde yavaş güncelleniyor. çok geniş bir arşiv yok. belli bir süre sonra sıkılıyorsun. yeni eklenen filmlere 6 tl kiralama bedeli istiyorlar.
-
Tivibu kullandim 6 ay. O 6 ay boyunca filmlere sanirim 1 yada 2 tane yeni film eklendi. Ben boyle rezalet bi sistem gormedim. Ebesinin seyi zamanindan kalma filmlerle dolu kategoriler. Benim tavsiyem bulasma bile hocam.
Dsmart kullaniyorum suan, filmlere pek zamanim olmuyo kanallara denk getiremedigimden zaman olarak. Ama arada filmin yarisinda da olsa guzel filmlere denk geldim. Belgesel kanallari on numara ama, genel kanallar gerci ama superler.
Edit: hocam sahsi fikrimi sorarsan hic alma bile hic birini. Bi hevesle baglatiyo insan filmdi diziydi falan fistan, sonra ulusal kanallar haricine bakmiyosun bile. Ha zamanim bol sabahtan aksama otururum dersen iyi guzel ama dedigim gibi pek oyle tat vermiyo. Netten izlemek daha iyi.
NoToLeRaNcE tarafından 24/Tem/14 00:01 tarihinde düzenlenmiştir -
İnternette bedava zaten niye para vereceksin ki hocam ?
-
hocam o platformların hiçbirinde film izlenmez neden mi çünkü her şeyi sansürlüyorlar.Film keyfi sadece sinemada olur yada dvd si çıkınca korsan indirip izlersin ücretsiz.
-
En guzeli ip tv ama kanalları sen secicen bana göre
Dsmart secerım ılla secıceksem belgesel kanalları yuzunden hele hele discovery channel ıcın bırtek bu kanal bıle olsa o bıle yeter
-
en iyisi digitürk film paketini alırsan hem hd izlersin hemde daha fazla moviesmart kanalları geliyor. bide filmlerde altyazı seçeneği var. en güzel yanı ise internete bağlı olduğun zaman seç izlede 900 film olması ama bencede internetten film izlemek her zaman daha güzeldir film izlemek için dekoder alıyorsan alma bence
-
şu an bizde tivibu ve digitürk var. ikiside benim gözümde eşit. ama tivibunun kiralama servisi var mesela ama o da paralı? bir filme 10 lira istiyor falan. ama ikisindede film kanalları eşit ve bence ikiside aynı seviyede
-
Bizde hem digitürk hem d-smart hd var. D-smart ın sinema kanalları falan daha güzel. Belgesel olarak aynı gibiler pek fark yok birinde olmayan birinde var.
-
Digiturk var bizde discover neo geo ve hd kanallarin hatırına alinabilir film konusunda iyi diyemem ilk 1 ay film paketi bedava belgesel kanallari 6 ay hd kanallarda 6 ay ( kanal d haric diğerleri hd kanal d d smadin oldugu icin hd si Digitürk te yok ) 1 senelik anlaşma var son 6 ay tam takir kiru bakir kullanacaz iste hic mi gecirmiyorlar sorusunun yanitiyda buydu ..
Film ilk 1ay bedava idi ama hep ayni filmler 1ay da10 sefer dunya savasi z verdiler mk
piiiranha9242 tarafından 24/Tem/14 01:07 tarihinde düzenlenmiştir -
sanırım digiturk bu konuda daha köklü hocam. seçenek çok ama herşeyi paket paket bölüyorlar.