folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Film İzlenebilecek En Kaliteli TV Servisi (Dsmart, Digitürk, Tivibu Vs) ?

Film İzlenebilecek En Kaliteli TV Servisi (Dsmart, Digitürk, Tivibu Vs) ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

Başlıkta belirttiğim gibi film(Ulusal kanallarda dahil) izleyebilmek için önerdiğiniz dekoderli HD TV servisi/hizmeti hangisi ?

https://www.dsmart.com.tr/Paketler/sinema-paketi

https://uyelik.tivibu.com.tr/ev

http://www.digiturk.com.tr/digiturk-paketleri/paketler/

bunlardan yada bunların dışında önerebileceğiniz varmı ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xylgn_
    xylgn_'s avatar
    Homo

tivibu kullanıyorum diğerlerini kullanmadım bilmiyorum. tivibu da dizi izleyeceksin mesela. diziyi bulmaya buluyorsun diyelim. 2. sezondan başlıyor. devamı yok. filmlerde yavaş güncelleniyor. çok geniş bir arşiv yok. belli bir süre sonra sıkılıyorsun. yeni eklenen filmlere 6 tl kiralama bedeli istiyorlar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Tivibu kullandim 6 ay. O 6 ay boyunca filmlere sanirim 1 yada 2 tane yeni film eklendi. Ben boyle rezalet bi sistem gormedim. Ebesinin seyi zamanindan kalma filmlerle dolu kategoriler. Benim tavsiyem bulasma bile hocam.

Dsmart kullaniyorum suan, filmlere pek zamanim olmuyo kanallara denk getiremedigimden zaman olarak. Ama arada filmin yarisinda da olsa guzel filmlere denk geldim. Belgesel kanallari on numara ama, genel kanallar gerci ama superler.

Edit: hocam sahsi fikrimi sorarsan hic alma bile hic birini. Bi hevesle baglatiyo insan filmdi diziydi falan fistan, sonra ulusal kanallar haricine bakmiyosun bile. Ha zamanim bol sabahtan aksama otururum dersen iyi guzel ama dedigim gibi pek oyle tat vermiyo. Netten izlemek daha iyi.

NoToLeRaNcE tarafından 24/Tem/14 00:01 tarihinde düzenlenmiştir

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İnternette bedava zaten niye para vereceksin ki hocam ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

hocam o platformların hiçbirinde film izlenmez neden mi çünkü her şeyi sansürlüyorlar.Film keyfi sadece sinemada olur yada dvd si çıkınca korsan indirip izlersin ücretsiz.

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serseri_1453
    serseri_1453's avatar
    Erkek

En guzeli ip tv ama kanalları sen secicen bana göre

Dsmart secerım ılla secıceksem belgesel kanalları yuzunden hele hele discovery channel ıcın bırtek bu kanal bıle olsa o bıle yeter

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

en iyisi digitürk film paketini alırsan hem hd izlersin hemde daha fazla moviesmart kanalları geliyor. bide filmlerde altyazı seçeneği var. en güzel yanı ise internete bağlı olduğun zaman seç izlede 900 film olması ama bencede internetten film izlemek her zaman daha güzeldir film izlemek için dekoder alıyorsan alma bence

Converse giyen uzaylı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

şu an bizde tivibu ve digitürk var. ikiside benim gözümde eşit. ama tivibunun kiralama servisi var mesela ama o da paralı? bir filme 10 lira istiyor falan. ama ikisindede film kanalları eşit ve bence ikiside aynı seviyede

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Bizde hem digitürk hem d-smart hd var. D-smart ın sinema kanalları falan daha güzel. Belgesel olarak aynı gibiler pek fark yok birinde olmayan birinde var.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

Digiturk var bizde discover neo geo ve hd kanallarin hatırına alinabilir film konusunda iyi diyemem ilk 1 ay film paketi bedava belgesel kanallari 6 ay hd kanallarda 6 ay ( kanal d haric diğerleri hd kanal d d smadin oldugu icin hd si Digitürk te yok ) 1 senelik anlaşma  var son 6 ay tam takir kiru bakir kullanacaz iste hic mi gecirmiyorlar sorusunun yanitiyda buydu ..

Film ilk 1ay bedava idi ama hep ayni filmler 1ay da10 sefer dunya savasi z verdiler mk

piiiranha9242 tarafından 24/Tem/14 01:07 tarihinde düzenlenmiştir

..Morali hep bozuk olan insan..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HashiramaSenju
    HashiramaSenju's avatar
    Erkek

sanırım digiturk bu konuda daha köklü hocam. seçenek çok ama herşeyi paket paket bölüyorlar.

Ninjaların Tanrısı...
Toplam Hit: 2679 Toplam Mesaj: 13