Film Sitesi Açacağım, Önerileriniz
-
merhaba
film sitesi açacağım, "şunu yap, bunu yapma" dediğiniz önerilerinizi paylaşırsanız sevirinim.
seo konusunda pek tecrübem yok, bu konuda aydınlatabilirsiniz özellikle. önerdiğiniz düzgün bir wordpress teması varsa da şahane olur, lakin hiç tema bulamadım sanırım kendim yazmam gerekecek. seo için zibilyon tane eklentisi olduğu için wordpress kurayım diyorum da, kendim de yazabilirim.
kendim script yazsam satar mı sizce ?
-
Google
"Film adi izle" yazdim ( enter)
Gelen listeler....
Seçim kriterlerim filme yorum yapılmış mi ( videonun calistigini öğrenmis oluyorum. Biri yaziyor mesela " 30. Dk ses gitti" direk cikiyorum:)
Film Hemen aciliyormu ( yada baska izleme seçeneği var mi"
Dil secenegi tr ing bir surü altyazi olsun, hatta ek atiyorum ispanyolca altyazi izlemek isterim diye ona uygun video olsun. ( Disardan bizim ekleyecegimiz)
Filmin çözünürlüğü dememe gerek yok heralde
Ve son arama kismi olsun ama bu mevzuyu geliştirin. En buyuk eksiklik bu
Diyelim film " titanik" ama ben aramaya "titamik "yazdim. Yinede onu sitede bulsun.
Yada 3 kelimelik bir filmi eksik hatirliyorum onu bulsun.. mesela "geçen yaz biliyorum"
"Gecen yaz ne yaptığını biliyorum" tak karsima ciksin :)
Yada isin cilkini cikarmayin. Film aratiyorum dizileride getiriyor.
Birde kategori kismi az öz olsun.
Bu tasarim isine cok kafa yormaniza gerek yok.
Sinemalar.com gibi bir tasarim fragman yerine fil otnatirsin. Basit islevli bir site olur.
Her film sitesi sitah beyaz konsept yapiyor bunu aşin artik renkli yapin.
Ve reklama bogmayin birfilme ulasmak icin 10 tane " kapat " yazısına basiyorum. Sinir ediyor.
-
futurist bunu yazdı
Google
"Film adi izle" yazdim ( enter)
Gelen listeler....
Seçim kriterlerim filme yorum yapılmış mi ( videonun calistigini öğrenmis oluyorum. Biri yaziyor mesela " 30. Dk ses gitti" direk cikiyorum:)
Film Hemen aciliyormu ( yada baska izleme seçeneği var mi"
Dil secenegi tr ing bir surü altyazi olsun, hatta ek atiyorum ispanyolca altyazi izlemek isterim diye ona uygun video olsun. ( Disardan bizim ekleyecegimiz)
Filmin çözünürlüğü dememe gerek yok heralde
Ve son arama kismi olsun ama bu mevzuyu geliştirin. En buyuk eksiklik bu
Diyelim film " titanik" ama ben aramaya "titamik "yazdim. Yinede onu sitede bulsun.
Yada 3 kelimelik bir filmi eksik hatirliyorum onu bulsun.. mesela "geçen yaz biliyorum"
"Gecen yaz ne yaptığını biliyorum" tak karsima ciksin :)
Yada isin cilkini cikarmayin. Film aratiyorum dizileride getiriyor.
Birde kategori kismi az öz olsun.
Bu tasarim isine cok kafa yormaniza gerek yok.
Sinemalar.com gibi bir tasarim fragman yerine fil otnatirsin. Basit islevli bir site olur.
Her film sitesi sitah beyaz konsept yapiyor bunu aşin artik renkli yapin.
Ve reklama bogmayin birfilme ulasmak icin 10 tane " kapat " yazısına basiyorum. Sinir ediyor.
hocam beni de yansıtmış sağolsun.
katılıyorum..
-
bir tavsiyede bende muhakkak ok.ru da ekle alternatıflere en dusuk ınt bıle fılm ızletıyor burası
-
ok.ru iyidir hocam unutma alternaitflerde, bu işte parayı kıran BİCAPS
-
TEMA olarak keremiyav5
sağdan soldan link toplayacaksan sadece 720 ve 1080p ekle gerisini boşcer bence.
Openload’a da yükle. Tabi eğer kendin upload edeceksen. Çünkü oradan izlenme başına az da olsa birşeyler kazanabilirsin.
Bunlar dışında sormak istediklerin varsa yaz.
-
sadece bir arama cubugu olsun oraya yazınca film var direk acılsın reklam vs cıkmasın filmin fragramı olmasın en nefrettiğim sey fragram
-
Güncel bir ifadeyle anlatmak gerekirse
Görüyorsunuz mükemmel. Anlatmam mükemmel.
-
Tafdi gibi yap :)
-
Vurdulu kırdılı arşivimin olduğu HDD çökmüştü.. vurdulu Kırdılı koy :D
-
kardeşim açıcaksan her yere salak salak reklam koyma yeter