Film Sitesi Açtım
-
Merhabalar,
Elimde film izleme domaini vardı bir gün kuzenlerimdeyken reklamlardan şikayet ediyordu. Bende domaini böyle değerlendirmek istedim ve reklamsız sadece kaliteli filmleri eklediğim bir site oluşturdum. Altyapı olarak wordpress yerine blogger kullandım. Maddi bir kaygı amaçlı açmadım. Elimden geldiğince kaliteli filmleri eklemeye çalışacam. Tasarım olarak blogger basit temayı kullandım css kısmında filan değişikliker yaptım biraz sonrasında üst menünün altında bir bölüm oluşturdum her sayfa yenileyişinde replikler geliyor. tabii zamanla çoğaltacağım replikleri. İleri ki dönemlerde kendi playerinde daha hızlı sunucularda film barındıracak şekilde yapmayı düşünüyorum.
Olumlu / Olumsuz Yorumlarınızı alırsam çok sevinirim
Site Adresi : http://www.filmizlem.org
-
Tema berbat.Repliklerin altına 3 satırlı, 3 sütunlu filmlerin kapak fotograflarn olduğu bir div alanı oluşturup, son konuları ordan çeksen daha hoş olur gibime geldi.
Ne kadar reklamsızda yapsan, bir saatten sonra filmin bulunduğu serverın hızı yavaşsa, film çekilmez hale geliyor.Gene de biraz daha uğraşman gerektiğini hissettim. Kolay gele
-
wr3kcer bunu yazdı
Tema berbat.Repliklerin altına 3 satırlı, 3 sütunlu filmlerin kapak fotograflarn olduğu bir div alanı oluşturup, son konuları ordan çeksen daha hoş olur gibime geldi.
Ne kadar reklamsızda yapsan, bir saatten sonra filmin bulunduğu serverın hızı yavaşsa, film çekilmez hale geliyor.Gene de biraz daha uğraşman gerektiğini hissettim. Kolay gele
Öncelikle yorumun için teşekkürler hocam. İlk kez blogger ile uğraşıyorum blogger diğer yazılımlardan farklı biraz yapısı daha çözmeye çalışıyorum. Klasik film temaları vardı ama sıfırdan bir şey yapmak istedim. Yine blogger olduğu için kısıtlı bir durum söz konusu son konular için. Ama dediğinizi yapmaya çalışacam araştıracam. Filmlerin bulunduğu server ise dünyaca ünlü vk.com sitesidir ki türkiyede film sitelerişn yüzde 90'ı aynı yerde filmleri barındırmakta. Söylenen eksiklikleri not alıp düzeltmeye çalışıyorum. Dediğim gibi sadece bir kullanıcı siteye girdiği zaman hangi filme bakarsa baksın ikilem arasında kalmasını istiyorum bunu mu izlesem şunu mu izlesem diye.
-
biraz sabret wordress film temamz btti. 1 haftaya entegre tamamlanr. Sna ck ucuza vercegm. Kabul edysan demosuna gosterecegm
-
GoldenBoy bunu yazdıbiraz sabret wordress film temamz btti. 1 haftaya entegre tamamlanr. Sna ck ucuza vercegm. Kabul edysan demosuna gosterecegm
Özel Mesaj yolluyorum
-
kategorilerde erotik yok ve savas kategorisinden piyanist drama cikiyor :P
-
o ısım ne yaw ''Güncel Kaliteli HD Filmleri Donmadan 720p izle'' bu ne abıı :D :D ''Donmadan'' ne yanı :D sıze baglı olarakmı donuyor bıze baglı olarakmı :D
izlıyeyım dedım yok abı fragmanı koymussun ve sıtede yok dencek kadar az fılm var? fragman sıtesımı ?
MeTiN_7 tarafından 30/Tem/13 09:36 tarihinde düzenlenmiştir -
MeTiN_7 bunu yazdı
o ısım ne yaw ''Güncel Kaliteli HD Filmleri Donmadan 720p izle'' bu ne abıı :D :D ''Donmadan'' ne yanı :D sıze baglı olarakmı donuyor bıze baglı olarakmı :D
seo amaçlı yazılıyor hocam genelde.
arama sonuçlarında donmadan izle populer bir arama çünkü.
hayırlı olsun hemşo bu arada :F
-
@hojucuk hocam kategorilendirme sinemalar.com sistemine göre yapıyorum. Erotik kategorisi daha erotik bir film yüklemediğimden yok. Dediğim gibi sinema dünyasında insanları etkileyen en kaliteli filmleri paylaşmaya çalışıyorum
@metin_7 hocam kreyzi hemşehrim açıklamayı yapmış dediği gibi çok popüler bir arama halkımız maalesef böyle arıyor. Facebook'a girmek için googleye facebook yazan bir toplumuz.
@kreyzi Sağolasın hemşo :) teşekkür ettim.
-
pekiya film yerıne fragmana ne demelı?
-
güzel olmuş . pm attım.