Film Sitesi Açtım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

Merhabalar,

Elimde film izleme domaini vardı bir gün kuzenlerimdeyken reklamlardan şikayet ediyordu. Bende domaini böyle değerlendirmek istedim ve reklamsız sadece kaliteli filmleri eklediğim bir site oluşturdum. Altyapı olarak wordpress yerine blogger kullandım. Maddi bir kaygı amaçlı açmadım. Elimden geldiğince kaliteli filmleri eklemeye çalışacam. Tasarım olarak blogger basit temayı kullandım css kısmında filan değişikliker yaptım biraz sonrasında üst menünün altında bir bölüm oluşturdum her sayfa yenileyişinde replikler geliyor. tabii zamanla çoğaltacağım replikleri. İleri ki dönemlerde kendi playerinde daha hızlı sunucularda film barındıracak şekilde yapmayı düşünüyorum.

Olumlu / Olumsuz Yorumlarınızı alırsam çok sevinirim

Site Adresi : http://www.filmizlem.org

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    subasici
    subasici's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tema berbat.Repliklerin altına 3 satırlı, 3 sütunlu filmlerin kapak fotograflarn olduğu bir div alanı oluşturup, son konuları ordan çeksen daha hoş olur gibime geldi.

Ne kadar reklamsızda yapsan, bir saatten sonra filmin bulunduğu serverın hızı yavaşsa, film çekilmez hale geliyor.Gene de biraz daha uğraşman gerektiğini hissettim. Kolay gele

Hadi sen git işine de herkes kendi çişine.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek
    wr3kcer bunu yazdı

Tema berbat.Repliklerin altına 3 satırlı, 3 sütunlu filmlerin kapak fotograflarn olduğu bir div alanı oluşturup, son konuları ordan çeksen daha hoş olur gibime geldi.

Ne kadar reklamsızda yapsan, bir saatten sonra filmin bulunduğu serverın hızı yavaşsa, film çekilmez hale geliyor.Gene de biraz daha uğraşman gerektiğini hissettim. Kolay gele

Öncelikle yorumun için teşekkürler hocam. İlk kez blogger ile uğraşıyorum blogger diğer yazılımlardan farklı biraz yapısı daha çözmeye çalışıyorum. Klasik film temaları vardı ama sıfırdan bir şey yapmak istedim. Yine blogger olduğu için kısıtlı bir durum söz konusu son konular için. Ama dediğinizi yapmaya çalışacam araştıracam. Filmlerin bulunduğu server ise dünyaca ünlü vk.com sitesidir ki türkiyede film sitelerişn yüzde 90'ı aynı yerde filmleri barındırmakta. Söylenen eksiklikleri not alıp düzeltmeye çalışıyorum. Dediğim gibi sadece bir kullanıcı siteye girdiği zaman hangi filme bakarsa baksın ikilem arasında kalmasını istiyorum bunu mu izlesem şunu mu izlesem diye.

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek
    biraz sabret wordress film temamz btti. 1 haftaya entegre tamamlanr. Sna ck ucuza vercegm. Kabul edysan demosuna gosterecegm

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek
    GoldenBoy bunu yazdı
    biraz sabret wordress film temamz btti. 1 haftaya entegre tamamlanr. Sna ck ucuza vercegm. Kabul edysan demosuna gosterecegm

Özel Mesaj yolluyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

kategorilerde erotik yok ve savas kategorisinden piyanist drama cikiyor :P

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

o ısım ne yaw ''Güncel Kaliteli HD Filmleri Donmadan 720p izle'' bu ne abıı :D :D ''Donmadan'' ne yanı :D sıze baglı olarakmı donuyor bıze baglı olarakmı :D

The Wolverine 2013

izlıyeyım dedım yok abı fragmanı koymussun ve sıtede yok dencek kadar az fılm var? fragman sıtesımı ?

MeTiN_7 tarafından 30/Tem/13 09:36 tarihinde düzenlenmiştir

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    MeTiN_7 bunu yazdı

o ısım ne yaw ''Güncel Kaliteli HD Filmleri Donmadan 720p izle'' bu ne abıı :D :D ''Donmadan'' ne yanı :D sıze baglı olarakmı donuyor bıze baglı olarakmı :D

seo amaçlı yazılıyor hocam genelde.

arama sonuçlarında donmadan izle populer bir arama çünkü.

hayırlı olsun hemşo bu arada :F

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

@hojucuk hocam kategorilendirme sinemalar.com sistemine göre yapıyorum. Erotik kategorisi daha erotik bir film yüklemediğimden yok. Dediğim gibi sinema dünyasında insanları etkileyen en kaliteli filmleri paylaşmaya çalışıyorum

@metin_7 hocam kreyzi hemşehrim açıklamayı yapmış dediği gibi çok popüler bir arama halkımız maalesef böyle arıyor.  Facebook'a girmek için googleye facebook yazan bir toplumuz.

@kreyzi Sağolasın hemşo :) teşekkür ettim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

pekiya film yerıne fragmana ne demelı?

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

güzel olmuş . pm attım.

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
Toplam Hit: 2009 Toplam Mesaj: 17