Film Sitesi, Müzik Sitesi, Liste Sitesi || Hazır, Test Edin
-
hocam film sitende üyelik olayı görünüste var ama aktif degil bir bak istersen
-
logas bunu yazdı
hocam film sitende üyelik olayı görünüste var ama aktif degil bir bak istersen
saol hocam halen tam oturmamıs şeyler var ne yazık ki teşekkür ederim tekrardan uyarın için
Düzeltme: Sorun düzeltilmiştir.
Durqrimast tarafından 03/Kas/13 13:50 tarihinde düzenlenmiştir -
buna çok güldüm :)) emek harcamışsın baya güzeller. eline sağlık hocaom
http://www.n0rm.com/eglence/yanlis-zamanda-kalkanlarin-16-fotografi.html
-
joe_black bunu yazdı
buna çok güldüm :)) emek harcamışsın baya güzeller. eline sağlık hocaom
http://www.n0rm.com/eglence/yanlis-zamanda-kalkanlarin-16-fotografi.html
teşekkür ederim hocam.
-
-
çok güzel siteler hepsini ekledim hele norm sitesi süper olmuş emeğine sağlık
-
n0rm sitesi sanırım konular cp hocam başka yerde görmüştüm onları. o siteyi tutturmak için özgün çalışman ve face'de reklam vermen lazım bi süre. yoksa tutması sıkıntılı gibi.
film sitesi güzel olmuş fena değil ama filmleri başka yerden botla çekerek yapmak sıkıntı hep onların reklamı oluyor tecrübe ile sabittir.
kısadalga kendi alanında iyi olmuş.
konu dışı: hocam bumerang üyesi olmak artı katkı sağladı mı sana. benimde üyelik kabul gördü ama daha logolarını koymadım siteye (şablonlarını) katkısı varmı yok mu kararsızım.
-
Kreyzi bunu yazdı
n0rm sitesi sanırım konular cp hocam başka yerde görmüştüm onları. o siteyi tutturmak için özgün çalışman ve face'de reklam vermen lazım bi süre. yoksa tutması sıkıntılı gibi.
film sitesi güzel olmuş fena değil ama filmleri başka yerden botla çekerek yapmak sıkıntı hep onların reklamı oluyor tecrübe ile sabittir.
konu dışı: hocam bumerang üyesi olmak artı katkı sağladı mı sana. benimde üyelik kabul gördü ama daha logolarını koymadım siteye (şablonlarını) katkısı varmı yok mu kararsızım.
abi bumerang'ın bana çok etkisi oluyor hatta ss koymak gerekirse bu güne kadar 81 haberde bana 3 bine yakın tıklama gelmiş. Fakat tek birhaberden bi ara 850 geldi.. onun dışında ortalam bir haber alanına göre 5-20 arası tık getirir.
-
Kreyzi bunu yazdı
dilersen detaylı pm de atabilirm.
-
Durqrimast bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
dilersen detaylı pm de atabilirm.
iyi olur valla. çalışma mantığı nedir nasıl işliyor neye göre gönderiyor ziyaretçi vs.vs.