Firefox - 3.0.6 Bu Nasıl Bir İştir
-
Hocam Firefox en son güncellemeyi yaptıktan sonra. Sitelerde gezerken çok gerizekalıca hatalar oluyor.
Windows Vista kullanıyorum. Genelde Facebook adlı sitede dolaşıyorum.
Mesela birinin profile tklıyorum. Beyaz sayfa geliyor alta
ad.e-kolay.net bilmem ne die bişeyler var fakat sayfa yükleniyor gibi gösteriyor ama yüklenmiyor
Geri butonuna basıp bir daha girdiğimde yapıyor. Video yüklüyorum sonradan iptal ediyorum aynı hata
ne yapsam aynı sabit hata firefox kendinden soğuttu ne lanet ötesi birşeydir bu
-
aynısı bendede var..
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
aynısı bendede var..
-----------------------------hocam sırf bu yüzden etmediğim küfür kalmadı resmen kendinden soğuttu. Hakaret gibi olacak ama malesf mecburen facebook sitesine İE ile girmek zorunda kaldım. Bu iş biraz Denize düşen yılana sarılır oldu ama ne yapayım. Şu anda zaten İE tek başına sinir etmeyi başarıyor.
-
lazoglu bunu yazdı:
facebook zaten sorunlu bu ara biraz araştırırsan bulabilirsin
-----------------------------ama bu sorunu nedense İE de almıyorum
-
bendede oluyor lanet olsun :| reklam geliyo bitane sivilce reklamı :D
-
IE 8.0 :) çok daha iyi, çok daha güvenli.
-
o sorun tarayıcıdan değil facebookun kendisinde bende de aynısını veriyor bende opera firefox ie 7 gibi değişik browserlerle deniyorum yine de aynı siteden.
-
İsyan etme şükret :p Ben geçen hafta 3.0.5'ten 3.0.6'ya geçeyim dedim firefox manyaklaştı.Dnslere bir türlü ulaşamadı.Ip yazınca sitelere giriyor adres yazınca sayfa bulunamadı diyor.Komple kaldırdım 3.0.5 kurdum yine düzelmedi.Tam Firefox 2 kuruyordum sonra dedim bir de beta deneyim.Şu anda mecburen 3.1 Beta 2 kullanıyorum. Düzelmeyecek diye çok korktum explorer kullansam holyone küfür sayacı gibi birşey olurdum :)
-
Hocam sitede problem demişsini fakat İE ile gram sorun almıyorum. Firefox ta yaptığım işlemleri birebir yapıyorum İE ile FX de ne yapıyorsam İE de de yapıyorum hiçbir sorun vermiyor..
İE çok ağrı ve gerizekalı bir yapısı var. Böyle olmasa kullanacamda
-
DarkSkull bunu yazdı:
İsyan etme şükret :p Ben geçen hafta 3.0.5'ten 3.0.6'ya geçeyim dedim firefox manyaklaştı.Dnslere bir türlü ulaşamadı.Ip yazınca sitelere giriyor adres yazınca sayfa bulunamadı diyor.Komple kaldırdım 3.0.5 kurdum yine düzelmedi.Tam Firefox 2 kuruyordum sonra dedim bir de beta deneyim.Şu anda mecburen 3.1 Beta 2 kullanıyorum. Düzelmeyecek diye çok korktum explorer kullansam holyone küfür sayacı gibi birşey olurdum :)
-----------------------------:D gerçekten halime şükür
-
firefoxdan değil sorun kanımca. bendede oluyor aynısı. biraz daha bekleyince reklam açılıyor ama gerçekten çok gıcık bir durum